En nefret ettiğim şehir 😁Temmuz’da kankamın yanına geldim 2 gün adam son gün yanıma gelmedi beni sap gibi bıraktı. ankarada da otostop cektim 61 plaka adam beni ısıkların ortasında topuklu ayakkabımla indirdi. baska bir Trabzonlu da trafikte arabasından attı 😅 benden uzak Allah’a yakın olsunlar 😁😁😁
@derttenalevaldım hahaha oy oy yalan yok degisik insaniz ama bunlar abartmis yahu bazen ben bile anlamayrum inan arkadaslarimla akcabaatta kofte yemeye gittik cocuk abi burda neden feneri sevmiyorlar dedi adam bizi kovdu dur ula dedim misafir onlar dedim yinede kovdu baaaa fener dedi demiyecekti dedi 😂😂
Ahaha çok iyi. ben gece gezmeyi seviyorum memleketimde hep de gezerim. oteldeyim Trabzon’da recepsiyonda adama gezecek yer var mı diyorum şurdan içkini al da gel diyor 😂😂 içki ne alaka dedim ya çok tersler
@derttenalevaldım neler var neler 😃 ama gercekten cok guzel Trabzon tam bir futbol şehri ben 7 yildir İstanbul'da okuyorum gittigim zaman annem bana diyo nie geldin ki 😃😁😁
Yav düzgünce gevelemeden söyliyim cinsi belli olmayan köpek bunlar babAsı belli değil yani şu desem yalan olur kendimde yıllardır yetiştiriyorum ırkları karışık diye geçer veterinerde
En İyi Cevaplar