Kız kardeşim sürekli ses kaydımı alıyor 🙄siz olsanız ne yaparsınız böyle bir kardeşi?

Ben artık hiç bir şekilde ne maddi ne manevi küsüm kendisine hiiç bişeyine destek olmıycam bişey yapmadım vurmadım söylenmedim bundan sonra hakettiği gibi davranıcam.. kendisi felsefe okuyo hala bitirecek göya..5sene falan oldu.. evde her işini yapıyorum diyo ben de iş yapıyorum çalışıp fatura ödüyorum elimden geldiğince yardım da ediyorum 😒 bu nanköre artık sabrım kalmadı sizin fikriniz var mı.. aşşırı nankör annemle de konuştum
Kız kardeşim sürekli ses kaydımı alıyor 🙄siz olsanız ne yaparsınız böyle  bir  kardeşi?

Kız kardeşim sürekli ses kaydımı alıyor 🙄siz olsanız ne yaparsınız böyle  bir  kardeşi?
Güncellemeler
+1 yıl
Asıl olayı anlatıyim annem apartmanda cahil bir kadınla tartıştı bende onu beraber spora gittiğim yukar komşum bir abi var olayı anlattım o da dedi o kadın sıkıntılı zaten bizde muhattap olmuyoruz dedi.. olay bu neymiş ben dedikodu yapıyomuşum diye kardeşim de evde olayı kendisine anlatırken ses kaydı mı aldı sonra watsaptan aile grubumuza koyuyor bende çok sinirlendim işte 😑😒
Kız kardeşim sürekli ses kaydımı alıyor 🙄siz olsanız ne yaparsınız böyle bir kardeşi?