Kendimi bir bilinmezlikte hissediyorum kendimi kaybetmiş gibiyim?

Millet gelecegim hakkinda karar veremiyorum mesela meslek secimi bunlardan biri ve en onemlisi gercekten bir meslek secemiyorum veya onu sevemiyorum kendime soruyorum resim desen yetenek yok yazarlik desen kalemim güçlü değil ki millet beni okusun bilişim desen bir yere kadar gidiyorum sonra hevesim kaciyo birakiyorum müzik falan desen gene yatkın değilim kendimi tanımayı çok denedim ama olmuyo yeteneklerimi keşfetmek için aklıma gelen her dala yöneldim ama hepsinde başarısızım ot gibi yaşamaya mı geldim cidden bilmiyorum hani olur ya gereksiz bir eşya olur ama onu atmaya da kıyamazsın onuda diğer eşyaların yanında öyle dursun diye koyarsın ya kendimi bu dünyada aynı o gereksiz eşya gibi hissediyorum hani böyle uzun kuyruklara kaynak yapan tipler vardır ya kendimi öyle görüyorum sanki allahın yarattıkları arasında defolu mal bölümünden kaçıp dünyaya gelmiş gibi hissediyorum arkadaş insanın hiç bir faydası olmaz onu da geçtim bir hedefi bir amacı olmaz abi kendimi bildim bileli her şeyi berbat ediyorum hiç bir şey beceremiyorum kendimi insanlara anlatmayı çok denedim ama beni anlayan insan bulamadım kafamın içi bomboş cidden hiç bir şey düşünemiyorum odaklanamıyorum normalde paraya çok değer veririm parası güzel bir mesleğim olsun isterim ama yok arkadaş onu da geçtim mesleğim olsun yeter neyse bu sadece bir örnekti daha çok kendimce dert saydığım sorunlar var.
Kendimi bir bilinmezlikte hissediyorum kendimi kaybetmiş gibiyim?