Belirsizlik içinde kendimi kaybediyorum?

Merhaba bunu okuyan arkadaşlar derdimi sizinle paylaşmak istedim ve sizin o değerli fikirlerinize ihtiyacım olduğu için bu saatte bu yazıyorum. 3 senedir tanıdığım bir kız arkadaşım var ilk seneler kanka ayağı konuşuyorduk ama bu son 2 sene bir anda o kanka lafları yavruma bebeğime dönüşmeye başladı. Belki de bu yaptığım hoş bir şey değildir. Ben her konuda ona destek oldum, halen daha oluyorum. Bu son 1 senedir sıkı fıkı olduk iyice. Sürekli aramalar fotoğraflar ses kayıtları falan. Tek sorun buluşamadık hiç. Aslında onunla benim evimin arası da 20 dakika ben hep ısrarcı oldum buluşma konusunda ama hiçbir olumlu yanıt alamayınca düşmedim peşine uzaktan ufak ufak ilgi hoşlantı duymaya başladım kendisinden. Yavaş yavaş bu sevgiye dönüştü ve şuanda gerçekten çok seviyorum. Ama sorun şu ki instagramda benim hoşuma gitmeyecek şekilde bir şey paylaşınca kaldırır mısın dediğimde hiçbir türlü kaldırmaz ve bahanesi her zaman hazır olur. Ben sürekli bişeyler yazarım instadan güzel bulduğum söz yazı video gönderirim ama o asla göndermez. Wpde de durum aynı. Ama konuşmadığımız 1 gün bile yok. Ben her şeyin farkındayım şu an boş bir hayalin peşinde koşuyorsun dediğinizi duyar gibiyim. 1 gün öyle çok iyi oluyor ki gerçekten tamam diyorsun olur gibi ama ertesi gün durum bambaşka oluyor. Defalarca kez tam artık konuşmayı keseyim ondan bana hayır gelmez diyorum ama yine güzel bir şeyler söyleyip beni etkilemeyi başarıyor. Çözülemez bir denklemin içinde hissediyorum kendimi. Mesela geçen eve bıraktığım gün çok iyi konuştuk. Evelsi gün gidemediğimde gözlerim seni aradı dedi kendimi garip hissettim. Bugün tekrar bırakayım seni eve dediğimde ben giderim boşver dedi. Bende sen bilirsin diyince yarın bırakabilirsin ama diyor. Ben gerçekten anlamıyorum kendimi aptal gibi hissetmeye başladım gerçekten. Sevgili değiliz ve hislerim olduğunu bildiğini umuyorum. Neden açılmadın diyecek olursanız da çok sevdiğim birisi kendisi gerçekten değer verdiğim insanı böyle bir açılma ile kaybetme korkusu ile karşı karşıya kalmamak için hiçbir şey söylemedim. Ama onu sevdiğimi bildiğini adım gibi biliyorum. Çünkü anlaşılmayacak gibi değil. Bilmiyorum arkadaşlar bana lütfen bir fikir verin değerli yorumlarınızı bekliyorum. Rica ediyorum kalp kırıcı şeyler yazıp moral bozmayalım :) ❤️
Belirsizlik içinde kendimi kaybediyorum?