Sinirlendiğiniz kavga edip tartıştığınız insanlara kin besler misiniz? Onların en çok başlarına ne gelmesini istersiniz?
Bir de ne tür durumlarda en çok kini beslersiniz?
Bir de ne tür durumlarda en çok kini beslersiniz?
tartışırım ama asla işi kavgaya dek sürmem.Dövüşü ve vurma kırma işlerini hiç sevmem tarzım değil ne demişler insanlar konuşa konuşa anlaşır :) Geveze olduğumdan dolayı bol bol konusurum karsımdakiyle özellikle haklıysam sonuna kadar hakkımı savunurum.Kin besleyemem ben üşenirim :) birde kin beslemek zaman alır kafanda sürekli onu düşünürsen felan ben düşünmemki o an itibariyle kapanır konu biter o kişi kafamda eğer çok büyük bir haksızlık yapmışsa bana Allah'a havale ederim sonrada çeker giderim :)
Haksızlık yapılıyorsa ve hala inatla haklı olduğunu savunuyorsa karşımdaki kişi, kin beslemem ama kısa sürelide olsa bende nefret oluşur.
Onların başına bir şey gelsin istemem. Benden uzak olsun yeterli derim. Bir daha da, ne onu ne de öyle birilerini Rabbim karşıma çıkarmasın diye dua ederim.
Yani kin besleyen bir insan değilim. Zaten kin besleyen bir insan olsam merhamet duygum olamazdı.
uzun zaman oldu kin beslemeyeli insanlara küsmeyeli bana ağırlık yük yapıyor ruhumu donduruyor karşı tarafa bişey olduğu yok ne yaparsan kendine o yüzden affetmek en iyisi affedebilmek daha doğrusu hem karşı tarafa en iyi verilen ceza affetmek=)
◕‿◕
Bana haksızlık yapıldığında ya da hakkımın yendiğinde illaki yapanın canını acıtırm
Cevap
1Cevap
Kin beslemek gibi bir yanım yok.
Kin en cok insanin kendisine zarar veren ciddi bir duygudur.
O tür insanlari hayatimdan cikardigim gibi Allah'a havale ederim.
ya allah olmasaydı napacaktın? öcünü kendin mi alacaktın mesela?
yok
Teşekkürler
Kin & nefret, seytanin en sevdigi duygular.. Seytanin asistani olmadigima göre, kimseye kin tutamiyom.
bana yalan söylendiğinde o kişiden kin değilde nefret ederim konuşmak istemem ve hayatımdan çıkarırım
Bana karşı kötü ve sinir bozucu hareket yapan her insani allaha havale ederim ya da benim bedduam çok tutar arkasından beddua ederim :)
çok zor kin beslerim besledimmide tam beslerim ^^
kuyumu kazanlara kin besleim
eski sevgilimin tüm eski ve yeni sevgililerine acayip pis kinliyim!
Kindarım, evet.
Yaşananları asla unutmam.
yok la sen melek gibi bir kızsın, belki aşırı hainlere kin besliyosundur o ayrı
seni çok seviyom cevaplayan <3 <3 <3 <3
streetwise nickim. 7 levelim. hep gizli sorarım
hehe tamam hatırlatcam, 356 sorum var en az 200inde cevabın vardır zaten seni sevdiğimi daha önce çok dile getirdim ^^,
beslerm buzdolabi gbi sguyorum.
yok beslemm vurdururum :)
Üşenirim valla.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar