Derslerim kötü, zeki değilim, yetenekli değilim, güzel değilim.
Değişmem için önerilerde bulunursunuz mu?
Değişmem için önerilerde bulunursunuz mu?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Derslerinin kötü olmaması senin elinde çalışır azim edilir başarı kaçınılmaz olur, kimse kimseden üstün değil üstün görülenlerin; zeki olmakla hiçbir alakası yok, yetenekli olmak insanın kendini geliştirmesi ile alakalıdır geliştirmeden yetenek sahibi olamıyorum demek mantıksız, güzel olmak sana birşey kazandırmıyor, içini menfaatlerden arındırman yeterli. Demek ki neymiş, herşey insanın elinde olan birşeymiş. Sen sadece istiyorsun. :)
Biz neapalim kardesim kendine ceki duzen bersen olmuyormy
Böyle düşündüğün için kötüsün zTen. Beyin öyle garip birşeyki beyne olumsuz şeyleri tekrar edip durursan beyin kendini olumsuzluga alıştırır ve bu hep böyle devam eder. Olumlu şeyler söyle, olumlu şeyler düşün, gerekirse kagıda olumlu şeyleri tek tek yaz ve her gün bunları sesli olarak oku birkac kez.
einstein da oyleydi ne olmuş? geç aynanın karşısına iyice kendine bak ve deki " kendimi seviyorum " sen kendine küsmüssün önce kendini sev sonra yeteneklerini keşfet güzel olduğunu da anlıyacaksın bir gün, sonrası zaten gelir kardeşim :)
Cevap
24Cevap
Sen kendini böyle görüyorsun acaba diğer insanlar senin hakkında ne düşünüyor dersleri geçelim kimine göre zeki kimine göre değil yeteneğin olmaya bilir sen kendini çirkin buluyorsun ama bence dediğin kadar degil
Bence ön yargılı olan birisisin kendine öncelikle kendine güven ya aynaya bak ben buyum de bu arada derslerinde başarılı olmak senin elinde calismassan normal.
bak ne güzel teklonojiyi keşvedip ineternete takılıyorsun kendine hobi olarak araştırma yap genel kültürün olsun gelişirsin ben üniversiteyi böyle kazandımhadi eyvallah
Hiç değilse noktalama işaretlerini doğru kullanıyorsun ve soru eki "mu"yu ayrı yazıyorsun. Bence bir şeyler karalarsan tutar 😊👍🏻
Kendini sürekli başkalarıyla ya da toplumun koyduğu kıstaslarla kıyaslama. Gelişime açık ol. Pes etme.
Aynı ben. Kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş :(
Kendinize güvenin be söyleyene bak
Derslerini bosver ne ilgi alanin var ise onlarla ilgili arastirmalar yap dusun ogren
Kendine kötülük etme herkesin yeteneği olduğu birşey vardır.
Her insanın özelliği bir değil biz programlanmış robotlar değil insanız elbet keşfedecek bir özelliğin vardır
bir kere ders çalış. illaki yeteneğin vardır keşfet güzellik dersen o içinde uyandırırsan çıkar
hepsi sende var ama nasıl kullanacağını bilmiyorsun sana öğreten olmamış.
Kendine güven pozitif ol. Allahtan hayırlı olanı iste hakkında hayırlısı olsun
Önce kendine deger ver
Bence olumsuz düşünme bakış açını değiştir...
Mükemmelim demeye çalış birazda
Dertleşelim gel
Anlat ne varsa
zengin koca bul yanaş :)
Her yer keleş biraz da beleşşş
Vardır iyi bir şeyler
İyi olduğun bişey illa varfir onu geliştir
Psikoloğa gitsen iyi olabilir kız ayool
Sana ne desek boş. Senden bir halt olmaz gibi
Iyyyy 😂😂😂😂
olduğun gibi iyisin
Kendini o kadar kötüleme