Ben cok mu kotu bir insanim?

Bu hayatta beni hic seven insn olmadi. Ask anlaminda degil benim arkadasimda yok ailemde yok kimse yok benim :( neden benim kimsem yok :'( :( turk efkeklerinden nefret esiyorum neden diye sorucaksiniz ben ilk okuldayken dershane ve okuldaki erkeklerim bana yapmadiklari hakaret kalmadi hep divduler kolarim mosmos oluyodu :'( :( bana diyolardi seni domuz bile sevmez :( cokmu cirkinim onlar yuzunden turk erkeklerinden nefret ettim :( sevgiliyi bosverin beni seven bir arkadasim bileyok ben kiskanc bir insan degilim :( benimde yanimda beni sevwn bir arkadasim olsun kimseyi kiskanmam ben sevgiliyiden artik umudu kestim :( ama arkadasimda mi olmicak beni seven :'( :( :( cokmu cirkinim bu erkekler bana oyle diyodu onlar yuzunden erkeklerden nefret ettim :( :( :'( hele turk erkeklerinden allahdan ailem beni kiz meslege yolladi :( cidden cok pis piskolojim bozuldu onlar yuzunden hep bilinc altimda insanlar beni sevmiyo istemiyo algisi var :( :'( Tum turk erkekleri onlar gibidir diye dusunuyoeum oyuzden burada kalbomi kapattim kimseyi sevmicem allah izin verirse yurt disinda birini severim ermeniye bile raziyim yeterki beni insan yerine koysun beni sevsin :"( :(

Ben cok mu kotu  bir  insanim ?

Ben cok mu kotu bir insanim?