Berbat birisiyim?

gerçekten kendimden nefret ediyorum, ailem benim için o kadar uğraşıyorken ben burada nankörlük yapıyorum, babam sabah 5de işe gidip gece 1 de geliyor, annem de aynı şekilde, ve benden sadece okula gidip bir kaç sınava girmemi istiyorlar, ama ben o kadar nankör birisiyim ki bunları bile yapamıyorum, şimdi neden diye soracak olursanız gerçekten kendimi çok yorgun hissediyorum, biliyorum saçmalık ama okula gittiğimde değişik bir şekilde karın ağrım oluyor ve bu dayanılmaz bir hale geliyor o zaman da öğretmenlerden izin alıp eve dönüyorum, bu öyle bir seviyeye geldi ki artık okula gitmekten korkar oldum, yine de ailemi düşündükçe kendimden daha çok nefret ediyorum, ailemin haberi yok ama çok kez kendimden vazgeçmeye kalkıştım, bunların çok nedeni var ama burada anlatamam, aileme artık okula gitmek istemediğimi söyledim ama onlar daha bunları düşünmem için çok küçük olduğumu söylediler, ben artık aileme layık bir evlat olmak istiyorum ama yorgunluğum buna izin vermiyor, içimdeki kişilik istemediğim şekilde davranmamı sağlıyor, lütfen nasıl aileme layuk bir evlat olabilirim, nasıl onları mutlu edebilirim, ben annemi ve babamı gülerken görmeyi çok özledim, annem de eski beni özlediğini söylüyor, ben de eski beni özledim

Güncellemeler
+1 yıl
Pinterestte ya da Google da aratabilirsin
Güncellemeler
+1 yıl
. bu neya
Berbat birisiyim?