ne zaman bir yabancı zenci adamın şarkısıını dinlesem erkekler direk oo zencilerimi seviyomusun sen en iyi yolu bulmuşun diye sürekli abartı halindir neden yani ha beyaz tenli ha siyah tenli ne farkeder?
Kızların zencileri sevmesini abartan erkekler amacınız ne ya merak ediyorum bunu?
Zenci kızlar melez kızlar Türkiye ye geliyo kendini dudukletmek için mk eis hastalığı olan ırktan uzak durun abaza olmayın bu kadar fazla sinema izlemekten hep bunlar
İyiyim sapıklık ne alaka Kumkapı, Yenikapı, Nurtepe, Kurtuluş zenci kızlar melez hatta Alman İtalyan kızlar Bizim erkeklerle yatağa girmek için ülkesini terk edip gelmiş hatta bir kısmı siyahiler de karı koca sevgili olduğu halde sevgilisi kocası tarafından pazarlanıyo da buda var bu ülkeye eis hastalığını bulaştıracak bu abazalar terk korktuğum bu yabancılar neysede siyahilerde dünya sağlık örgütü onaylı eis hastalığı olduğu yıllardır biliniyo ne eti yedikleri de belli değil bakma öyle sinemada vs orda burda gozukenlere onlar ameliyatlı koruma fotomontaj vs hormonlu vs ilaçlı özel tedavi ile insanlara yaklaştırılıyo. Ama hastalık devam ediyo onu durdurmak imkansız sonu ölüm. bu İngilizler içinde geçerli bazı beyinsizler erkekler kiskaniyo demiş beyini kiskanmışız biz elin yabancısını😅
haklı olabilirsin aslında benim yasadıgım yerde öyle bir şey yok görmedim duymadım hiç senden öğrendim bunu şu an. sinemayla alakası yok aslında filmlerde dizilerde felan görüyoz ama gidipte onlarla evlenip ilişki yasıyacak değiliz yani en azından ben böyle düşünüyorum
Haklıyım zaten senin yaşadığın yer neresi bilemem hem yaşadığın yer bu gerçeği değiştiremez. Ben sana evlenecen vs diye birşey de demedim evlenmek isteyen de özgür kimle evlenirse eevlensin bir Türk'ün Rusla evlenmesi gibi doğal birşey Türkiye'ye gelen siyah kdinlardan söz ettim onların Türkiye de bulunması zararlı sakıncalı dedim
abartan kızlar vardır belki ama hiç bir şekilde bunu abartmam ırkçılık cok yapıyolar bu konuda amerikanın kaç tane siyahiyi sırf siyahi oldugu için öldürmesi de beni onları destekleyip onları sevmeye daha cok itiyor
Bahsettiğin konu apayrı bişey. Amenna ırkçılık yapılmamalı. Benim söylemek istediğim farklı. Şimdi dışarı çıksak kızlarla röportaj yapsak desek ki zenci erkek diyince aklınıza ilk ne geliyor desek, sana garanti veririm %85-90 penis dicektir. Ben buna kızıyorum işte
Boş işler ya insanlar her şeyi eleştirmeye bayılıyor. Bence de siyahi kadın ve erkekler güzel ve yakışıklı hoş bir görünümleri oluyor çoğunun beğeniyorum
En İyi Cevaplar