Erkeklerin yanina neden genc güzel kizi yakıştiriyorlar hatta bunu yapanlar kadinlar yorumlarda okuyorum ne irenc insanlarsiniz?

Son zamanlarda instegram yotubedr ünlü ciftlerin dizide oyuncuların partnerin yapilan yorumları okuyorum çoğu ayni kizil serpetini demiyorum yaşlı erkeklerin kendisindne yasca küçük genc kizla partner yapip olayi normalestirmye calismasi 20 yas farki kivanc tatlituğun esine yapilan yorum tarkanin kirli sepeti muratin yanina 20 yas küçük genc guzrl aylini yakistirmalari kisacasi kadinlarda erkeklerin yanina genc güzel kizi yakistiriyor kadin olgun duruyorsa annesi gibi ablasi gibi duye yorum yapiliyor soruyorum size kendi cinsine böyle yaaprsaniz ilerde kocasinizij yaninda size kendi cinisiniz annesin ablam gibi duruyorsun diyincr aglamayin ve erkeklere en guzleini layik gören kadinlar ve erkekler 20 yas normal görenler kivanc karsina etmediniz hakret kalmadi kurtulus kusda umarim aynisi basiniza gelir sizi genc erkrk genc kadinla aldatir hakk ediyorsunuz acuna yaptiniz yorumlar irenc 30 yas farki bunu normal gorenin basina gelsin diyorum

Erkeklerin yanina neden genc güzel kizi yakıştiriyorlar hatta bunu yapanlar kadinlar yorumlarda okuyorum ne irenc insanlarsiniz?