Son zamanlarda instegram yotubedr ünlü ciftlerin dizide oyuncuların partnerin yapilan yorumları okuyorum çoğu ayni kizil serpetini demiyorum yaşlı erkeklerin kendisindne yasca küçük genc kizla partner yapip olayi normalestirmye calismasi 20 yas farki kivanc tatlituğun esine yapilan yorum tarkanin kirli sepeti muratin yanina 20 yas küçük genc guzrl aylini yakistirmalari kisacasi kadinlarda erkeklerin yanina genc güzel kizi yakistiriyor kadin olgun duruyorsa annesi gibi ablasi gibi duye yorum yapiliyor soruyorum size kendi cinsine böyle yaaprsaniz ilerde kocasinizij yaninda size kendi cinisiniz annesin ablam gibi duruyorsun diyincr aglamayin ve erkeklere en guzleini layik gören kadinlar ve erkekler 20 yas normal görenler kivanc karsina etmediniz hakret kalmadi kurtulus kusda umarim aynisi basiniza gelir sizi genc erkrk genc kadinla aldatir hakk ediyorsunuz acuna yaptiniz yorumlar irenc 30 yas farki bunu normal gorenin basina gelsin diyorum

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hemcinslerinin aptal yaş takıntıları, illa erkek büyük olacak
10/30 yas da sldegil bu abazalik moruklas her boku yasa sonra genc al hayata bak
Fark etmiyor, 3-5 yaş büyük istemek 20 yaşı da normalleştiriyor. Büyük kadın ufak erkek ilişkisi ne zaman normalleşirse, ibre tersine döner
Genç kadın değerlidir genç bir erkeğin değeri yoktur onu kendi inşaa etmek zorundadır. Dünya erkek için acımasız zaman ise kadınlar için
İğrenç oldukları için
İki tarafta istediği yaşla olsun ne bu sinir
Sinirlenirim yorumları goruyorum erkeklere bu yaslimiz hic guzel degil genc guzel kizla evlen diyor siz kadinlar
Sen kadın değil misin şekerim
Ben yasli erkeklerin yaninda genc kiiz yaskitirmiyorim bazi kadinlar gibi buna mi takildin ilerde yaslinxa kendi cinsin anen gibi duruyom esin genc alsin derse görurusun belani
Sanane aşkım benim veya bi başkasının olgun erkek sevgisi sana dert olmasın sakin ol kendi hayatına bak ucuz ucuz muhabbetten tansiyonun çıkmasın
Erkek büyük olmasın awk