Ne yapsam insanlar bana düşman, gıcık bir türlü kendimi sevdiremedim yapayalnizim nerde hata yapıyorum?

Sevgili anlamında demiyorum sadece. Mesela akrabalarla aram kötü arkamda konuşuyorlsr beni sevmiyorlar , ikincisi arkadaşlarım mahalleden tütün üniversiteye kadar sevilmiyorum arkadaşlarımın hiç bir zaman en yakını olamadım hep birşeyler eksik arti bu sene arkamdan egoist, kendini beğenmiş gibi konusulmus arkamdan alakasi yok iltifar edildiğinde bile utanan bir insanım, biri de arkamdan begendigini söylemiş ama erkek muhanbetin katmış sanırım ve güzel de değilim yani... Hayır ne yapsam suç kimseyi kabul etmiyorum diye arkamdan egoist diyorlar artı başka bir grupta erkek muhabbeti yapıyor ben anlamadım her iki türlü de suclu oluyorum. Diyorum ki bu kadar insan yanılıyor olamaz hata bende ama bir sebeb bulamıyorum evet biraz dobra bir insanım ama tum sebebe bunu yani yapan yalbizim yeter artık ya kutsuzluktan ölücem :( bu durumu nasıl Aşarım ben
Ne yapsam insanlar bana düşman, gıcık bir türlü kendimi sevdiremedim yapayalnizim nerde hata yapıyorum?