Çok kötü niyetliyim ve insanlari sevmiyorum yardim?

Biliyorum cogunuz kotü yorumlar yapicaksiniz kendi elinde diceksiniz ama okadar basit degil. Sürekli sikayet eden memnun olmayan kuskulu bir tipim. Insanlardan nefret ediyorum cunku hic arkadasim yok ya benden uzak duruyolar ya da bisure sonra uzaklasiyolar. Lisedeyken adimi hirsiza cikarmisti sevgilisi benden hoslanan bir kiz. Butun okul hirsiz biliyodu kimse benle konusmadi 4 yil boyunca dalga gectiler yapsam burada itiraf ederim ama yemin ederimki oyle bisey asla yapmam. benle konusanlari tehdit edip herkesi uzaklastirdilar. ozamandan beri baska sehirde bambaska insanlar bile sanki beni sevmiyolar nefret ediyolar. Bende nefret ediyorum icimde buyuk bir kin var. Herkesin basina kotu bisey gelsin kimse mutlu olmasin istiyorum. ailem haric en yakin akrabalarimdan bile nefret ediyorm uzulmeleri beni sevindiriyor. cok yanlis biliyorum ama engel olamiyorum icimdeki ofkeye. kine. duzeltmeye calisiyorum yok olmuyor. ailemi herkesi cok uzuyorum. psikologa gittim onermeyin hicbisey duzelmedi. acaba büyü mü var bende? Bazen oyle dusunyyorum kurtulmak istiyorumm.
Çok kötü niyetliyim ve insanlari sevmiyorum yardim?