Genç bir kızla arkadaşlık edip ona sürekli hediyeler alan ve parasını paylasan zengin ve yaşlı adama sugar daddy deniyor. Bu yabancı ülkelerde yaygın sayılır aslında. Peki sizin düşünceniz nedir? 😊
illa bir cinsel ilişki yaşanmasına gerek yok. olay tamamiyle karşılıklı anlaşmaya bağlı. zengin olan tarafın karşı tarafa para vermesi için illa yatması gerekmez. parasını ve vaktini nasıl harcayacağı o'na ve karşıdaki kişiye bağlı.
Babası ilgisiz ve cesetle öpüşmeyi sorun etmeyen kızlar yapıyor ama hiç biri Anna'nin nirvasina cikamaz 😀
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Modern kölelik denebilir ya da parayla ilişkilerin değiştirimiş uzun süreli yaşanan versiyonu denebilir. Ne denirse densin adına ahlaki boyutu bellidir. Fakir yaşlı ahlaksızlık yapınca sapık zengini sugar daddy adı verilen bir olay.
Şu sugar dady muhabbetine onedio kendini bilmez pek çok yurttaşımız bacım kelimesi kahpe. kaşar ve erkeklerin onurunu küçülttükleri ile ilgili pek çok gereksiz ve saçma gerçekliği olmayan sözler sarf etmişler birincisi herkez kendi işine baksa çok guzel olur ve erkeklerin onurunu kadınlar düşürüyormuş diye biri yazmış gerçekten böyle insanlarlarla aynı ülkede olmak bazılarına yazık oluyor boş boşuna yani sanki erkeğin iradesi yok ta zorla yaptırıyorlar gerçekten komedi arkadaşlar aslında ağlanacak halimize gülüyoruz fakat başka bir yol kalmadı yani ülkenin en büyük sorunlarından :biri" kimsenin haddini bilmemesi birde şu aralar herkez kendini bazi videolarin ve gorsellerin altına yorumunu yazınca kendini gazeteci veya bilir kişi sanmaya başladı ve ufak bir ayrinti veriyim bunlarin hepsi sadece benim fikrim ve görüşüm...
Benim hoşuma giden bir uygulama. Sonuçta her iki tarafta mutlu oluyor. Yalan yok, aldatma yok, kandırma yok. Beklentiler ve sınırlar belli. Böyle düşünen bir kadın çıkarsa karşıma ben de yaşamak isterim.
Ahlaksızlık diye düşünüyorum. Biraz da onursuzluk. Femen duygularla kadın ayakta durmalı diye ortada gezen tiplerin aciz bir mahluk gibi başkasından geçinmesi diye düşünüyorum.
En İyi Cevaplar