Nişanlım uzman çavuş ama ne alabilirim diye düşünüyorum ama bir türlü bulamıyorum aranızda askeri personel varsa yardımcı olabilir misiniz?
Cevabın nedir?
Bak su yüzüklü yorum olabilir .ben iki tane polodan gomlek almistim sonra kartondan ufak kalp kutu yapmistim o kutunun icinede kalpten kurabiye yaptim kurabiyenin ustune kalp seklinde kirmizi seker hamuru koydum ustune birtanem vs yazdim onlari kinada dagitilan leblebi posetlerin icune koyup kirmizi kurdaleye baglayip o kucuk kirmizi kutunun icine koydum onlari.ee elemegi goz nuru nede olsa.sonra seker hamurundan guzel bir pasta yaptim kocaman bir kalp kutu yaptim bu yaptiklarimin hepsini onun icine koydum ve evine gittim kargonuz efendim dedim :-) sende gomlekyeyerine yuzuk alabilirsin.benimkide oyuncu ne alabilicegimi kestiremiyorum
05 Yorumla
+1 yılsigara kullanıyor mu ? Genelde askeri kesimlerde oyle parfum fılan cok güzel olmuyor ben zıppo aldım uzerıne bas harflerımızı yazdırdım
01 Yorumla
google a elmas iş yaz
orada askeri yüzükler var...
adınızı da yazdır üstüne...02 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
1Cevap
+1 yılteymen rütbesi al avunsun tübe tübee
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Özel Gün & Sürprizler > Sorular > Nişanlım uzman çavuş, sevgililer günü hediyesi ne alabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat