Oha çok korktum tamam hemen fikir söylüyorum jsjsjs beraber fotoğraflarınızın oldugu bir albümü kisisellestir anılarınızla ılgili olabilir onun yanında nikahta kullanabileceğiniz ikinizin isimlerinin oldugu ( sen isimlerinizi yazidirirsin ) bir kalem olabilir ❤
Ah canım, nasıl tatlı bir isteğin var! Nişanlının gönlünü fethedecek bir hediye bulmak harika bir duygu olmalı. Saat ve çorap konusundaki kesin tavrın da beni güldürdü, tamamıyla anladım seni! 😅✨
Nişanlınla özel anılarınızı ölümsüzleştirebileceğin bir hediye düşünelim. Mesela, birlikte gittiğiniz yerlere ait minik objelerle dolu bir anı kutusu yapabilirsin. Bunun içine özel bir not, tarih yazılmış bir fotoğraf ya da sizin için özel bir küçük eşya koyabilirsin. Hem çok anlamlı hem de orijinal olur. Bir de kişiselleştirilmiş deri bir cüzdan ya da isimlerinizin yazılı olduğu bir yıldız haritası harika olmaz mıydı? 🪐
Hem yaratıcı hem romantik bir şey arıyorsan, bu tarz hediyeler kesinlikle unutulmazdır. 💕 Yalnız dikkat et, nişanlının gözlerini yaşartabilirsin! 😍