merhaba. sevgilim askeri eğitimde ve okula belirli şeyler geçirebiliyor. ona hediye almak çok zor hiç keskin zevkleri hobisi vs. yok fenerbahçeli oluşu dışında da hiçbir kullanılabilir bilgi yok. ayrıca zincirli metal şeylere takıntılı asla taşımıyor bakamıyor bu yüzden bana halka küpe almıştı. o bana yılbaşı için geç verecek de olsa hediye almış ocak sonu gibi buraya gelecek çok zor biliyorum ama herhangi bir önerisi olan var mı? atkı mı örsem diyorum ama bilmiyorum hiç taktığını görmedim. el emeği bir şey olabilir ama çocuk da değiliz sonuçta. bir buçuk senedir birlikteyiz. kıyafet almak istemiyorum ama zorunda kalırsam alacağım sonuçta illa bir şey almam lazım. geçen sene doğum gününde zippo çakmak almıştım ve çok güzel bir defter doldurmuştum. yine bir kitap veya defter doldurabilirim ama yanında bir şeyler lazım bilmiyorum. yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Parfüm al
Fb forması al arkasına isminizi ve şehirin plakasını numara olarak yazdır
farklı şehirlerde yaşıyoruz maalesef. ki bir sürü forması var maalesef.
Biz senle daha önce konultukmu ya manken miydin sen
hayır ne alaka?
Tamam
şişme kadın
komik misiniz?
Oyle sevaba gecersin ki
Saat kullana bilir rahatlık ile
dedemden yadigar kurmalı bir kol saati var onu versem nasıl olur? hoşuna gider mi acaba?
Böyle değerli seyler verme çalınırsa üzülür daha sade rahatlık ile takılacak bir şey alabilirsin siyah renkli yeşil olabilir
Seninle alakalı şeyler gönder ki hasreti bitsin