Adalet arar oldular. Illa başlarına birşey gelmeli anlamaları için. Adalet bir gün herkese lazım olacak. Umarım yakında herkes uyanır. Aşağıda ki linkten video yu izleyebilirsiniz. www.facebook.com/.../
AKP yandaşı Ahsen Tv'nin muhabiri Adalet arar oldu. Ne düşünüyorsunuz?
Bununda Götü Başı Ayrı Oynuyor Ebesine Atladığım Kendini Bişe Sanıyor Hıyar Adaletmiş Akp Oy Veriyon Adalet mi Olur. Sen Dur Daha Bunlar Senin İyi Günlerin.
Yasa gördün mü mk malı ötüp duruyordun cumhurbaşkanımızdan allah razı olsun adam gibi adam diye ne oldu şimdi tokmağı kafana yiyince yala şimdi tükürdüğünü 3 çocukta kapak olsun😄
Aşağıda adamın biri de herkes hata yapabilir cumhurbaşkanı da olsa demiş. Ulan! Ne hatası hata dediğin bir olur iki olur bunun yaptığı hata bini aşmış, zikip zikip şeytanın üstüne atıyor, sonra yanıldım aldatıldım diye milleti kekliyor, günah keçisi uydurup bütün ihaleyi üstüne yıkıyor, kendi tereyağından kıl geçer gibi sıyrılıyor ak kaşık gibi hareket ediyor, hata yapabilirmiş ne hatası mk resmen kumar oynuyor milletin geleceği ile ne zaman açacaksınız gözünüzü
Beni sevindiren birşey yok. Üzücü bir durum. Ben safece sinirliyim. Neden mi? Çünkü savundukları iktidar savundukları sistem yanlış adalet yok diye boşuna demiyorduk. Başına bir olay gelmeden gerçekleri görmüyorlar.