• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Kültür & Sanat

Kuran değiştirildi mi ?

AndreyRublev
AndreyRublev Takip Et
Xper 7 Yaş: 35
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
link

Siz ne düşünüyorsunuz bu arastırma hakkında ?
Kuran değiştirildi mi ?
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• lebriz
    lebriz Takip Et
    Bilge Yaş: 42 , eic 61%
    +1 yıl

Kuranin degistirilmesine imkan yok cunku ayetler gelir gelmez hafizlar ezberlemistir. Bu kuranin muhafaza seklidir Allah (c.c) kurani bu sekilde korumustur.yuzlerce hafiz ezberledigi icin kimsenin ekleme cikarma imkani yoktur.

Savaslarda hafizlarin bir kismi sehit olunca kuranin muhafazasi icin endise baslamis ve halifenin emri ile kitap haline getirilmistir. Yani durum incildeki gibi degildir. Asla bir kopukluk belirsizlik olmamistir. Binlerce hafiz varken bu mumkun degildir.

Ancak hristiyanlar yahudiler kuranin degistirilmeden kalmasi karsisinda kiskanclik besleyip bu turden sacma iddialar ortaya atmislardir buna ragmen islam tarihi ve kuran bilgisi olan kimse bunlari ciddiye dahi almaz :) nitekim dunya da ciddiye almamistir. Mantiktan uzak ciliz bir iddia olarak kalmistir.

6
    5 Yorumla
    • AndreyRublev
      AndreyRublev
      +1 yıl

Bu bilgiyi ve hikayeyi nereden ögrendin ? Kuranı ben de okudum ve pek çok çelişki var. İnsan eliyle yazılmıs gibi geldi bana.

Yorumla
    • lebriz
      lebriz
      +1 yıl

Ben 6 yil dinler tarihi ve islam tarihi dersi gördüm. Imam hatipte okudum liseyi. Fikih siyer kuran arapca dersleri gördüm. Sayisiz kitap okudum. Tevrati ve incilide okudum. Kafadan bilgi degil bunlar. Dinler tarihi kitaplarinda yazan tarihi gercekler.

Yorumla
    • AndreyRublev
      AndreyRublev
      +1 yıl

Özelden bir sey sorucam ekliyorum

Yorumla
    • lebriz
      lebriz
      +1 yıl

Sor, kabul ettim

Yorumla
    • Kotan6
      Kotan6
      1 yıl

Binlerce. Hafiz? Ve. Sadece. Ezberde. Tutuyor? Niye yazmadilar? Cunku. O zamanlar. Okuma yazma. bilen. Yoktu.. Ezber. Ve hatirlama? Ve Kim kontrol edecek? Hz. Muhammed. Vefat etmis. Gunaha. Girmeyelim ama. soralim. O binlerce. Ezber. Yapmis. Hocalardan bazilari. yalnis. Veya. Birinin etkisiyle. Baskisiyla. degisik. yapmis olamaz mi? binlerce. Kurani. Binlerce. Hoca ezberlemisti. Dedin.. O. Hocalarin ezberini. kontrol. icin. Binlerce. Kisi gerekli? O kontrol Eden. Varsa binlerce kisiye nasil guvenilir o cagda? O zaman. O kontrol Eden binlerce. Kisiyi. Kontrol edecek. V. S. boylece. Gider. Dogru mu. Yazdilar ezberlediler diye. Kimler nasil. Kontrol etti,?

Yorumla

En İyi Cevaplar

• İntiharameyilli
    İntiharameyilli Takip Et
    Xper 3 Yaş: 37
    +1 yıl

Paylaşanlar da ateist. Ne beklersin ki? İzlemeye bile değmez. Biz şimdi Kur'ana inanıyor muyuz? Müslüman mıyız? Allah kuranı koruyacağını söylemiş, eğer değiştirildiğine inanıyorsak Allah'ın dediğine de inanmamış oluruz.

Hiç şüphesiz, zikri (Kuran’ı) biz indirdik biz; onun koruyucuları da gerçekten biziz. (Hicr Suresi, 9)

Rabbinin sözü doğruluk bakımından da adalet bakımından da tastamamdır. O’nun sözlerini değiştirebilecek yoktur. O işitendir, bilendir. (En’am Suresi, 115)

Ateistler hep başka dinlere çamur atmaya çalışır, normal.

3
    2 Yorumla
    • AndreyRublev
      AndreyRublev
      +1 yıl

Farklı bakıs acısı için izlemeye deger. Hiçbir bilgiyi kestirip atma. Ateist de olsala, o adamlar senin 100 katın bilgiye ve fikre sahip.

Yorumla
    • KemalKotan02
      KemalKotan02
      1 yıl

Biz. "Ateyiz". Diyoruz.

Yorumla
  • Bisifigaracoz
    Bisifigaracoz Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33
    +1 yıl

Bu konuyla alakalı olan Şeytan Ayetleri meselesini araştırmanı öneriyorum ve şu an yıl 2017 fetocuların ki biliyosun ki vatan hainleri şerefsizler meallere yanlış mana verdiğini söylüyolar ve şu an teknoloji çağındayız eski zamanlardada ve hatta çağlar'da denebilir cünkü kuran ineli 1500 küsür sene olmuş güçlü tarikatlar topluluklar vardı ve o zaman bilgiye bu kadar kolay ulaşılamıyodu kim bilir neler olmuştur ve zamanlara devirlere göre meal ve tefsirler her zaman değişir bu gün kuran ın dünyanın yuvarlak olduğunu yazıyo deriz zaman gelir düz olduğu kanıtlanır mesela o zamanda aslında bu ayetler yuvarlak değilde düz olduğunu gösteriyodu biz şaşırdık deriz çünkü kimse bir yaratıcıya bilgisizliği güçsüzlüğü yakıştıramaz öyle olmasada öyleydi der

1
    0 Yorumla
  • LordHypnos
    LordHypnos Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33 , eic 31%
    +1 yıl

Hıristiyanların, Musevilerin ve Müslümanların inanışına göre Allah her şeye kadirdir.

Allah merhametlidir, mukaddes kitaplarını insanlara doğru yolu göstermek için vahyeder.

Fakat eğer Tevrat, Zebur ve İncil değiştirilebilirse, şu iki sonuçtan birini kabul etmek zorundayız:

Allah, kitaplarının yok edilmesini önlemeye acizdir (ve böylece gerçekten her şeye kadir olamaz).

Yahut,

Allah insanlara doğru yolu göstermeye yalnız ara sıra önem verir; şöyle ki, O’nun kitapları değiştirilir ve böylece insanlar doğru yoldan saparlarsa, O pek ilgilenmez, başka bir deyimle merhametsizdir.

3
    1 Yorumla
    • Kotan6
      Kotan6
      1 yıl

Yahut. Diger kitaplar. Niye. Basitce. Degistirildi. Deniyor.. Allah. Gonderip. Onlarida. Neden. Carpilmayip. Dunyayi ve. Muslumanlari. Onlar. Kontrol ediyor? Bkz. Suudi arabistan. Irak. Suriye urdun. Filistin hepsi ama. Hepsi. Kitaplari degistirenlerin kontrolunde. Carpilmadilar. Tam. Tersine. Dunyayi yonetiyor ve krallar gibi yasiyorlar. Bkz. Paris londra. Hawaii. Roma. Berlin binlerce. Sehir. Hepsi kitaplari degistirenlerin. Sanki. Odul aldilar

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

4

Cevap

12

Cevap

• mvcck
    mvcck Takip Et
    Xper 5 Yaş: 46
    +1 yıl

kuranın nasıl ve kaç kez derlendiğini bilmeyen cahil tipler gelmiş değiştirilmedi diye beylik lafları sıkıp gidiyor.

kuran ilk başlarda ceylan derilerine, kemiklere, taşlara vb yazıldı. sonra 3 kez derlendi. çelişkileri halk görmesin diye orjinal kayıtlar imha edildi.

adamın hırkasını terliğini bile sakladılar ama orjinal kayıtlar imha edildi. neden? :)

2
    1 Yorumla
    • AndreyRublev
      AndreyRublev
      +1 yıl

insanlar yalanlarınla mutlu, bosver.

Yorumla
  • screwit
    screwit Takip Et
    Xper 5 Yaş: 43 , eic 30%
    +1 yıl

Bence bu ateister değiştirildi. Önce normal insanlardı sonra itten köpekten kol-bacak-kulak felan kesildi, bunlarla birleştirilip dikildi. Bir taşla 2 kuş vurulmuş oldu. Hem ateistleri icat ettiler hem de evrim teorisi için bulamadıkları araform kanıtını buldular. Ha kim yaptı onu bilmiyorum. Seçenekler sınırlı aslında : kapitalistler, komunistler, demokratlar, cumhuriyetçiler.

0
    2 Yorumla
    • AndreyRublev
      AndreyRublev
      +1 yıl

Ayni bokun lacivertini muslumanlar da yedi

Yorumla
    • KemalKotan02
      KemalKotan02
      1 yıl

Atayizler. Dunyayi. Yonetiyor ve. Allah. Carpmadi. Onlari?

Yorumla
  • Beggi
    Beggi Takip Et
    Xper 3 Yaş: 31
    +1 yıl

İncille tevrata değişti deyip kuranın saf kaldığına inanmak:

link

3
    1 Yorumla
    • ludivine
      ludivine
      +1 yıl

:DDD

Yorumla
  • -Ronaldo-
    -Ronaldo- Takip Et
    Xper 3 Yaş: 33
    +1 yıl

Kur'anın değişmiş olması, müslümanların daha çok işine gelmeli bence..

Çünkü koskoca Allah bu kadar muhalif yorumlar çıkarabilecek kadar kusurlu yazmaz, yazmamalı dimi..

3
    0 Yorumla
  • rosemoon
    rosemoon Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 33%
    +1 yıl

Peki değiştirildiği nereden biliniyor?.Tut ki değiştirildi o zaman Kur`an her şeyin açıklaması nasıl olabilirdi bir çok ayet bir çok sure var bunlarda mı insan uydurması değiştirildiyse yenileme sonucu bu kadar birbiriyle çelişmeyen şeyler nasıl yazıldı insan beyni bunu başarabilir mi?Bunlar sadece İslamiyeti kötülemek amaçlıdır başka da bir amaç yoktur bence...

1
    8 Yorumla
    • LordHypnos
      LordHypnos
      +1 yıl

İncil'in değiştirildiğini iddia edenler de siz Müslümanlarsınız.

Ben de sizlere soruyorum.

İnsan beyni bunu başarabilir mi?

Yorumla
    • rosemoon
      rosemoon
      +1 yıl

Yalnız döneminde İncil`in yine o dönemin yüksek egemenliği olan Kiliseler tarafından değiştirildiği kaynaklarda yazıyor

Yorumla
    • rosemoon
      rosemoon
      +1 yıl

Ha bu kaynaklar ne kadar yanlıştır ya da ne kadar doğrudur tartışılır

Yorumla
    • AndreyRublev
      AndreyRublev
      +1 yıl

Kuranda neyin açıklaması var ki ? Kuranı okuduguna emin misin sen ? Çelişki yokmus kuranda :D:D

Cahillik zor dimi bu devirde

Yorumla
    • rosemoon
      rosemoon
      +1 yıl

Kur`an`ı sen okudun mu arkadaşım bana göre okusaydın şu an değiştirilme olasılığını aklından bile geçirmezdin ama tabi bilge gibi gözüküp cahil olmakta zor:DD

Yorumla
    • AndreyRublev
      AndreyRublev
      +1 yıl

Dogmatik cahilsin

Yorumla
    • LordHypnos
      LordHypnos
      +1 yıl

Matta 5:18 Size doğrusunu söyleyeyim, gök ve yer ortadan kalkmadan, her şey gerçekleşmeden, Kutsal Yasa'dan ufacık bir harf ya da bir nokta bile eksilmeyecek.

Markos 13:31 Yer ve gök ortadan kalkacak, ama benim sözlerim asla ortadan kalkmayacaktır.

İncilin de değiştirilemeyeceği kendi kitaplarında yazılmış bulunmaktadır.

Yorumla
    • LordHypnos
      LordHypnos
      +1 yıl

Müslümanlar son ve değişmez iddiası olan tek dinin İslam olduğunu söylerler, ama İncil'de de son ve değişmez din iddiası vardır. İncil'e göre tanrının sözü sonsuza dek sürecektir(aşağıda yazdım.) İsa'nın dışında kurtuluş yoktur, İncil dışında yol yoktur. Müslümanlar buna karşın diğer dinlerin tahrif olduğunu söylerler, ama diğer dinlere inananlar bunu yalanlar.

Yorumla
  • ludivine
    ludivine Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41
    +1 yıl

islama inanmamın sebeplerinden en büyüğü dinin çok büyük oranda değiştirildiğine inanmamdır

3
    0 Yorumla
  • yasayanjelibon
    yasayanjelibon Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33 , eic 33%
    +1 yıl
    Kültür & Sanat konusunda 455 cevap paylaştı.

Hiç bir şey düşünmüyorum.Kuranın hiç bir güç tarafından değiştirilemeyeceği yazıyor ve ben inanıyorum buna.

3
    0 Yorumla
  • Affedilmeyen
    Affedilmeyen Takip Et
    Mentor Yaş: 42 , eic 52%
    +1 yıl

Sehir Efsanesi Bunlar.Allah Kuran-i Mahser Gününe Kadar koruyacaginin teminatini vermistir.

Ancak insanlarin kafasinin karismasi icin ve dine karsi önyargi davranmanlari icin son zamanlarda planli olarak İslamiyete saldiri oluyor.

3
    6 Yorumla
    • AndreyRublev
      AndreyRublev
      +1 yıl

Kuran'da yazıyor ama o Allahın sözü. Yani kuranın degistirilmedigine dair de bir kanıt yok.

Yorumla
    • apandiss
      apandiss
      +1 yıl

İslamiyete karşı neden bir saldırı olsun ki yönetmesi , işgal etmesi , ülkeleri karıştırıp kaynaklarını sömürmesi en kolay milletler İslamiyet etkisi altındaki devletlerdir.

Yorumla
    • Affedilmeyen
      Affedilmeyen
      +1 yıl

Osmanlinin yikilis sürecini iyice bir tahlil edin nedeninleri görüceksiniz.

Degistirildigine dahilde ayrica bir kanit yok.. yani Ateistler hep inanclari dolayisi ile elestirildiklerinden sikayet ederler ancak kendileride inancli insanlarin inanclarini elestiriyorlar.Kendilerine muamaleden hosnut degiller ayni durumu kendileri yapiyor.

Yorumla
    • AndreyRublev
      AndreyRublev
      +1 yıl

Ateistlerin bir inancı yok ki. İyi de national geographic'in yaptıgı bir arastırma neden hakaret olsun ki islama

Yorumla
    • Affedilmeyen
      Affedilmeyen
      +1 yıl

Peki onlarin sahipleri kim Hristiyan dogal olarak bir saldiri var.. hakaret var.. :)

Yorumla
    • AndreyRublev
      AndreyRublev
      +1 yıl

izledin mi belgeseli ?

Yorumla
  • geronimo2062
    geronimo2062 Takip Et
    Yoda Yaş: 35
    +1 yıl

ateist forum Kuran ın indikten sonra değiştirildiğini kabul ediyorsa,ateistlikten çıkmış demektir.

2
    1 Yorumla
    • AndreyRublev
      AndreyRublev
      +1 yıl

Ateist forum sadece videoyu paylasmıs.

Yorumla
  • kültigin-v
    kültigin-v Takip Et
    Xper 3 Yaş: 32
    +1 yıl

Kuranın değiştirilemiyeceği ayetlerde yazıyor değiştirildiğine inanmak dinden çıkartabilir

2
    3 Yorumla
    • AndreyRublev
      AndreyRublev
      +1 yıl

Çıkartabilir mi çıkartır mı karar ver ?

Yorumla
    • kültigin-v
      kültigin-v
      +1 yıl

ben hoca değilim ki fetva vereyim

Yorumla
    • AndreyRublev
      AndreyRublev
      +1 yıl

O zaman niye çıkartabilir diyorsun birader ? Sen hoca değilsin Allah değilsin sus otur

Yorumla
  • çatlak_prof
    çatlak_prof Takip Et
    Guru Yaş: 35
    +1 yıl
    Kültür & Sanat konusunda 6,7b cevap paylaştı.

Asla Asla Asla Asla Değiştirilmedi değiştirelemeyecek.

2
    0 Yorumla
  • derinson
    derinson Takip Et
    Xper 3 Yaş: 42
    +1 yıl

hayır inanmıyorum

hafız olduktan sonra 100 binlerce cilt kitabı ezberleyen din görevlilerini gördukten sonra kesinlikle inanmıyorum

1
    0 Yorumla
  • beyinerror
    beyinerror Takip Et
    Xper 5 Yaş: 45
    +1 yıl

kesinlikle hayır. Kuranı Kerimin kefili Allahtır.ben koruyacağım diyor. sadece yorumlayanlar farklı yorumluyor.

2
    4 Yorumla
    • AndreyRublev
      AndreyRublev
      +1 yıl

Kesnlikle hayır oldugunu nereden biliyorsun ? çünkü kuranda yazıyor değil mi :)

Yorumla
    • beyinerror
      beyinerror
      +1 yıl

1) kuranda yazıyor 2) peygamberimizden sonraki halifeler korudu.bu halifelikte osmanlıya geçti, osmanlı sahip çıktı. hz. osman zamanında kitap haline geldi, ve o dönemden günümüze gelen orjinal kuranı kerimde var ve müzede sergileniyor.

Yorumla
    • AndreyRublev
      AndreyRublev
      +1 yıl

Kuran kendi kendisini yücelten bir kitap o kadar. Anlattıgın şey din bilgisi dersinde analtılıyor. Bravo çok büyük bir arastırma yapmıssın :D

Yorumla
    • beyinerror
      beyinerror
      +1 yıl

seninde ilgi alanın "p*rnocu" ne işin var böyle bir soruda. senin dini bilgin neki herkesi eleştiriyorsun. okuyorsun bir kitap oda aykırı bir kitaptır.sonrada araştırma yaptım diye geçinirsin

Yorumla
  • merrygantry
    merrygantry Takip Et
    Xper 6 Yaş: 41
    +1 yıl

ateist forum ve şehir efsanesi

2
    1 Yorumla
    • AndreyRublev
      AndreyRublev
      +1 yıl

İncelemeyi ve belgeseli national geographic yapıyor ;)

Yorumla
  • ademcartaparta
    ademcartaparta Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34
    +1 yıl

inanma, itibar etme

2
    0 Yorumla
  • -Hanzala-
    -Hanzala- Takip Et
    Xper 3 Yaş: 109
    +1 yıl

yok imkansız

3
    1 Yorumla
    • AndreyRublev
      AndreyRublev
      +1 yıl

İmkansız değil

Yorumla
Devamını Gör(1)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kültür & Sanat > Sorular > Kuran değiştirildi mi ?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Kuran değiştirildi mi? 7 cevap verildi
Tevrat değiştirildi mi yoksa değiştirilmedi mi? 3 cevap verildi
Kur korumalı mevduatta ne gibi değişiklik oldu? 3 cevap verildi
Şeriat gelse neyi değiştirirdi? 7 cevap verildi
Anayasa'da laiklik maddesi kaldırılır mı? 9 cevap verildi
İncil değiştirildi mi? 24 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Gel günaha girelim , Yanalım🔥 gitsin dediğiniz birisi var mı?
  • Enercii şarkısıyla enerci buluyor musunuz?
  • " Seni seviyorum" kelimesi ne sıklıkla söylenmelidir ❤️ ?
  • Arabadan yapılmış bu lavaboyu nasıl buldunuz?
  • Evinizde böyle bir yatağınız olsun ister miydiniz?
  • Bal peteği göz makyajını nasıl buldunuz?
  • Her gün aynı saç modelini mi yaparsınız?
  • Arjantin ve İspanya Dünya Kupası Finalinde karşılaşıyor! Sizce kazanan kim olacak?
  • Soğuk kahve sever misin?
  • Bir sevgilin olsa kaç yıl sonra evlenirdin?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨