Arkadaşlar ben yıllardır sivilcelerimde mücadele icerisindeyim. Şu resimdeki gibi aynı sırtım. Ve yıllardır böyle bitmiyor hiç. 1 haftadır felan da kollarıma yayilmaya başladı. Bıktım artık yemin ederim. Doktora gidiyorum Afedersiniz siklerinde bile değil. İki krem verip gönderiyorlar bı bokada yaramıyor verdikleri kremler. Çok canım acıyor ve pskolijik problemlerim var bu yuzden ne yapcam ben😞
Bu kadar sivilce problemi normal diil. Karaciğerinde sorun olabilir hiç baktırdın mi? Vücudunda bazı şeylerin (trans yağlar ve katkılı gıdalar gibi) emilimi olmayabilir ve önce kaynağini araştirmalısın sadece krem olmaz. Ayrıca bol sıvılı (maden suyu ve su çok tüketerek) diyet yap belki sürekli yediğin bir şeyler alerji yapiyodur Hacamat öneririm mutlaka yaptır. Bu sivilceler vücudun atamadiği pis kanın eseri ve hacamat sonrası clt toparlaniyo
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Karaciğere baktirmistim doktor karaciğerinde sıkıntı yok dedi. Kremle eve geri gönderdi. Hacamat arastirayim bı neymiş bu
Yüzyıllarca kullanılmış bir tedavi yöntemi. Osmanlı'da insanlar bahar mevsimlerinde mutlaka yaptırırlarmiş ve son zamanlarda da tıpta hastanelerde bile kullaniliyo artık. Hz. Muhammed (s. a. v)'in tavsiye ettiği çok yönlü bir tedavi sistemidir.
Ciddi bir hastalık olmali. Çok geçmiş olsun. Bence bir hormon testi ve check up yaptır. Deri değil farklı bir hastalığın olabilir. Ayrıca psikolojik stres ve üzüntü tetikler. Bir de bazı yüz temizleme jellerini vücutta çıkan ufak tefek sivilcelere uygulayanlar var. Minik bölgelere deneyebilirsin. Belki kurutur. Yine de doktor kontrolü olmadan bir şey kullanma
Şu sivilcelere krem verip yollayan doktora diploma veren fakültenin bağlı olduğu üniversitenin dekanını seveyim
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Karamanda yaşıyorum burda 2 tane doktor var cilt le ilgilenen. Afedersin umurlarinda bile değil bikmislar milletten Formalite icabı krem yazıp gönderiyor.
Hayır kısırlıj gibi bir durum yok. Sadece o ilacı kullandıktan sonra 6 yıl içinde çocuk yapılmaması gerekiyor çünkü sakat doğabiliyor abartmayın artık bu ilacı.
En İyi Cevaplar