Arkadaslar hemsireyim ki utaniyorum hemsireyim demeye 1 senedir calismiyorum detayi okuyun soyleyeceklerim var cevaplayin lutfen?

1 senedir calismiyorum bir ise girdim ciktim 12 saat ozel hastane ama benim bunyem zayifti kaldiramadim zatende sikayet falan oldu ama iftiraydi her neyse teorik bilgin az diye de surekli asagilamaya calisiyorlardi yeni mezunum yani herseyi nasil bilebilirim ki sonucta arkadaslar az once check up denilen vucut tarama testini buldum vucut tarama testini biliyorum ama hani stajda falan bu check up falan hic gormedik benim calistigim bolumlerde check up icin pek hasta gelmiyordu ve de derstede gormedim gorduysek bile 1 sene gecmis hatirlayamamis olabilirim yani yeni mezunum utandim bunu bilmemeye ben yinede bilmiyorum ya napicam asagiliyorlar cok? lutfen moral verici birseyler soyleyin bana meslegimi yaptirmicaklar bana boyle konusa konusa?
Güncellemeler
+1 yıl
Zate issizim boyle konusa konusa iyice canimi sıkiyor bazi tanidiklar
Arkadaslar hemsireyim ki utaniyorum hemsireyim demeye 1 senedir calismiyorum detayi okuyun soyleyeceklerim var cevaplayin lutfen?