benim boyum 7 santimetre. birgün uyandınız çorabınızı giyerken bir baktınız içinde yatmış duruyorum... çorabı giyip beni ezer miydiniz?
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Hayır tabiiki de😂 küçüklen parmak insanımın çok olmasını isterdim heralde sana yatak yapar bakardım😂
0154 Yorumla
Soran+1 yıltüh :D ezilmek fena olmazdı arada üstüme bas bişey olmaz ölmem :D
Soran+1 yılküçüldüm ama daha da sağlamlaştım oyüzden biraz canım yanar ama ölmem merak etme :D basmaz mısın arada geçerken :D
Soran+1 yılsen ezmezsen bende ayakkabının içine girerim görmeden giyersin :D
Soran+1 yılhayvanın üstüne ayakkabıyı giydin bide yürüdün mü öyle ya :D
Soran+1 yılben ezilmem merak etme bişey olmaz bana :D kaç kilosun sanki üstüme basıp geçicen bir :D
Soran+1 yıltamam işte sen beni ayakkabına koy ben hem böceklerin girmesini engellerim hemde ayakkabıyı giydiğinde masaj falan yaparım :D ezersin beni ama ölmem :D
Soran+1 yılbirgün ansızın çorabının içinde yatarken görceksin beni... endişelenme giy çorabı istediğin kadar ez beni bişey olmaz :D ama arada yiyecek bişeyler de at ölmeyim :D su ihtiyacımı ayağındaki teri içerek karşılarım ben :D
Soran+1 yılne oldu ya :D minik hizmetcinim ben sen rahat et yeter
Soran+1 yılhadi bekliyorum ayakkabının içinde :D giy de ez beni :D ayaklarına masaj yapayım bende
Soran+1 yılya ayaklarına masaj yaparım demiştim ama yapamadım çok özür dilerim :D kaç kilosun öyle ya bir bastın üstüme resmen ölcem sandım
Soran+1 yılhafifmişsin ama alışamadım birden ezilince :D yürüyüşe çıkmadan önce ayakkabının içine koy da ezile ezile alışırım yakında
Soran+1 yılben 50 gram bişeyim ya :D adımı sen koy
Soran+1 yılyok canım sen içinden gelen adı ver bana :) bişeyin etkisi olmasın
Soran+1 yılsen düşünürken bir yandan beni biraz ez de alışayım ayağının altına :)
Soran+1 yıldaha alışamadım ya hemen öyle zıplama :D dışarı çıkarken ayakkabının içine atsan yeter :D ya da evde terliğin içine koy her adımında ezile ezile alışırım :)
Soran+1 yılsen bana ayak böceğim de :D malum ayağının altında böcek gibi eziliyorum hep :D
Soran+1 yıleee sıkıldım artık ezmeyecekmisin beni ya :D şöyle bir spor ayakkabının içine koy da yürüyüşe çıkıver :D
Soran+1 yılbende yazdıktan sonra girdim ayakkabının içine beklemeye kalmadı bir baktım giydin ayakkabıyı üstüme :D iyice ezildim valla ayakların da nası terledi bir bilsen :D az kalsın boğularak ölecektim :D
Soran+1 yıltabi yazık demeyi biliyosun 2 saattir ayaklarının altında ezen kimse :D
Soran+1 yılilk 1 saat ezildim baya da sonra alıştım yavaş yavaş biraz masaj yapıp seni rahatlatmaya çalıştım hissettin mi bari :D
Soran+1 yılya sen yürürken beni eziyosun ya alıştım işte artık. sana kıyamadım ayaklarına masaj yapmaya çalıştım da pek işe yaramadı sanırım rahatladın mı bari :D
Soran+1 yılhaa. diyorum ki hem yazık diyosun sonra 2 saat boyunca ayaklarının altında eziyosun beni :D
Soran+1 yıliyi yapmışsın canım insanlar hemen üstüne atlardı :D hem negüzel ayaklarının altına alışmış oldum her yürüyüş öncesi koy beni ayakkabıya masaj yapar rahatlatırım :D kıyamam ben ezileyim de senin ayakların ağrımasın :)
Soran+1 yılsıkıldın tabi de ayaklarının altına iyice bir alışayım sonra istediğini yaparız :D sen en iyisi mi evdeyken de beni ayakkabıdan çıkar çorabının içine koy eğer çorap giymessen zaten çıplak ayakla bikere bas üstüme ben ayağının altına yapışırım :D gün boyu ezersin beni
Soran+1 yılsen bilirsin çıkarması zor olur ama beni 7/24 ezmek istiyosan istediğin gibi bantla hiç sorun olmaz :)
Soran+1 yıleee sıkıldın madem istediğini yaparız :D
Soran+1 yılaa doğru sana istek atayım da kim mesaj atacak :D ikimiz de 1 xper iz
Soran+1 yılozaman ayağının altına bantla da beni tek ayak üstünde zıpla azcık :D ben başka bişey bulamadım :)
Soran+1 yılozaman neyapalım hadi sen seç
Soran+1 yıltamam beni ayakkabıya koymayı unutma diycem de zaten bantladın altında ezilicem hep... gelince istediğini söyle sen :D
Soran+1 yılkız zaten ayağının altına bantladın beni nereye geldin :D hep seninleydim adama ezildim baya :D
Soran+1 yıle hadi sen söyle şimdi :D zaten 7/24 ayağının altında eziliyorum daha ne isteyim ben :D
Soran+1 yılvalla yaparım seve seve de çok küçüğüm nasıl olcak :D ayaklarına kolaydı sen beni ezerken her seferinde farklı yerine geçip eziliyodum masaj gibi oluyodu sana
Soran+1 yılama olmaz kiii :( ben senin ayaklarının altında böcek gibi ezilmek istiyorum sakın küçülme ez beni hep :( sonra kim ayakkabısının içine koyup beni eze eze yürüyecek 2 saat :D
Soran+1 yılbenim bir robotum var insan boyunda onun içine girince kontrol edebiliyorum :D onla yapayım sana masajı :D
Soran+1 yıltabi sen beni ezceksin canım ben senin ayak böceğin değil miyim :D ozaman sadece masaj için senin boyutuna çıkayım güzelce masaj yaparım olmaz mı
Soran+1 yılgüzel :D yaptım masajını rahatladın mı bari
Soran+1 yılpeki şimdii sen bana ne yapıcaksıın ;)
Soran+1 yıltahmin et bakayım :D
Soran+1 yılbir kez de sen söyle canım :D hadi hadi söyle :D
Soran+1 yılama sen ilk kez söyledin :D sıra sana bidaha gelince de ben tahmin edicem söz :D tahmin et hadi :)
Soran+1 yıleee sonra? :D
Soran+1 yılneyle ilgili olduğunu bildin :D şöyle bir çıplak ayakla üstüme basıversen bende ayağının altına yapışıp kalsam :D basar mısın böceğinin üstüne :D çok rahat oluyor cidden
Soran+1 yılçorap giyicek misin peki :D giyiceksen beni çorabın içine koy ayakların terleyince az serinliyorum :D
Soran+1 yıltamam girdim ayakkabının içine giy de az ezileyim :D
Soran+1 yılkız ayakların çok terledi ayağının altına yapışıp kaldım :D ayakkabıyı çıkartınca beni göremessen endişe etme ayağının altındayım yapıştım oraya :D sen yürümeye devam et hala eziliyorum ben :)
Soran+1 yılya 3 saattir ayaklarının altında eziliyorum resmen sen ne yaptın ya :D
Soran+1 yılonlar beni ezmiyor ki... beni ezen tek sensin :(
Soran+1 yılama böcüğünü kıskandıysan bidaha kimseden ezmesini istemem ;) sen beni ez yeter
Soran+1 yılbak başka kim bana ayak böcüğüm diyor :D onlar beni belki eziyor belki ezmiyor... ama sen beni ayakkabının içine koyup saatlerce eziyosun... ezilmek farklı şey ayak böcüğü olmak farklı şey :) ben tek senin böcüğünüm <3
Soran+1 yılya yoksa bu yüzden küstün mü bana :( bidaha ezmeyecek misin beni :(
Soran+1 yılya beni kimse senin gibi ezmiyor ki :( lütfen küsme bana ben seni çok seviyorum... beni ezmeye devam et lütfen :( ne yapabilirim senin için :( başka kimsenin ayak böceği değilim tek seninim ben yapma :(
Soran+1 yılhadi hadi sen başkasına ezilme de ezilmem ben :) bak 3 saattir beni eziyosun ayakların da çok terledi zaten her yerim ayak terin oldu. uzat ayaklarını ben normal boyutuma geçip yıkayım güzecle masaj yapa yapa
Soran+1 yılayak böceğini kıskanman da hoşuma gitmedi değil :D eh artık ayaklarının altından ayırmazsın beni
Soran+1 yıltabi senin böceğinim ben :D
Soran+1 yılya benim çok canım sıkıldı ben yere uzandım bekliyorum seni :D müzik aç ta çıplak ayakla üzerimde dans et olmaz mı :D pestilimi çıkarana kadar ez beni :D zaten ayaklarının altına yapışacam büyük ihtimalle :D
Soran+1 yılaaa sen spora gittiğinde bende ayakkabının içindeydim dimi :D
Soran+1 yılbende diyorum acaba bu napıyor :D bugün benim pestilimi çıkardın resmen ayaklarınla bir oldum sandım bian :D hele ayakların nası terliyo okadar ya ama tadı da güzeldi içtim biraz :D
Soran+1 yılya ağrımıştır şimdi ayakların kıyamam hiç :D sen şöyle uzan koltuğa ayaklarını üzerime koy ben altında sabaha kadar masaj yaparım ağrı falan kalmaz
Soran+1 yılbugün iyice masaj yapayım ayaklarına ama yarın çıplak ayakla üzerimde dans edeceksin söz mü? :D
Soran+1 yılyok küçüğüm büyümeye gerek yok :D ayakların yumuşacık zaten benim bir taktiğim var 7cm iken ayaklarına nasıl msaj yapıyorum söyleyeyim mi :)
Soran+1 yılnormalde parmakla ayak tabanına bastırılır ya :D burda tam tersi sen beni ezince ben tam bastırılması gereken yere gidiyorum oranın altında eziliyorum oraya baskı uyguluyorum işte biraz :D ezile ezile seni rahat ettirmeye çalışıyorum :D
Soran+1 yıleee yorumun nedir güzel taktik demi :D
Soran+1 yılsenin ayakların rahat etsin diye <3
Soran+1 yılya bu arada ben ne yiyecem :D
Soran+1 yılama ben senin ayak böceğinim :D senin ayaklarının altında ezilmek de güzel oluyor çok yumuşak ayakların :D ilk başta çok canımı yaktın ama artık alıştım :D hem biraz terleyince ferahlıyorum da :D hatta tadı da çok güzel su ihtiyacımı ordan karşılıyorum da ne yiyecem işte orası sorun
Soran+1 yılnorm? anlamadım
Soran+1 yılbende birşey yok ya. büyük ihtimalle telefondadır :( tüh seninde telefon donuyo ben ne yiycem şimdi :(
Soran+1 yılsen beni ezdin ya ben daha kimseye ezilmem :( gerekirse ayaklarının altında havasızlıktan ölmeyi beklerim de başkasına ezilmem :(
Soran+1 yılbilgisayardan gir ya bilgisayar yok mu :( sen gidersen beni kim ezecek :( başka ayakların altınada girmem ben artık senin ayaklarının altına aidim.
Soran+1 yılaaa sen spordan geldin dimi ayaklarının altı da terlidir şimdi. daha demin yemek yemedin mi kız elbet ezmişsindir bikaç kırıntıyı yapışmıştır ayağının altında. ayaklarının altına yapışmış kırıntıları yiyebilir miyim lütfen? :D
Soran+1 yılozaman beni ayaklarının altına bantla da her adımında ez beni hiç çıkarma... girdiğinde de benim üzerimde çıplak ayakla nasıl dans ettiğini anlat olur mu? <3
Soran+1 yıliyi geceler ezicim :D gece ayaklarını üstüme koy da ezilirken masaj yaparım
Soran+1 yılsen çıplak ayakla dans ederken ayaklarının altında ezilip ayağının altına yapışmayı iple çekiyorum :D
Soran+1 yıloh bantla beni ayaklarının altında olmaktan daha iyi birşey düşünemiyorum :D iyi geceler ezicim <3 seni çok seviyorum rahat uyu diye ayaklarına da masaj yapıcam
Soran+1 yılsen uyuduktan sonra ne yapmışım yahu :( masaj yaptım işte daha ne yapayım zaten ayağının altına bantladın ne yapabilirim
Soran+1 yılsöz vermiştin çıplak ayakla üstümde dans edip anlatacaktın bana :(
Soran+1 yılsen gittin gideli çok mutsuzum... kim beni ezecek şimdi? kimin ayaklarının altında ezileceğim ben? kimin ayak terlerini içeceğim? kim beni çıplak ayakla ezicek de ayağının altına yapışacağım? kimin ayakkabısına giricem de öldürürcesine ezicek beni saatlerce... kim ayaklarının altına bantlayacak beni? kim beni ayağının altında böcek gibi ezerek uyandıracak? kim beni hiç acımadan tüm ağırlığının altında ezicek şimdi... kim bana ayağının altına yapışmış bir kir gibi davranıcak... kimin ayak terleri ıslatıcak beni? kim üstüme basıp beni ezerek duracak?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar Ne Diyor
4
+1 yılYa mal misin? Meraktan soruyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılbilmem hayal ettim sadece :D böyle bişey olsa ne yapardın?
Anlamadım eşdşieşd
059 Yorumla
Soran+1 yılben 7cm boyunda bir insanım ve çorabının içinde yatıyorum... çorabını giyerken beni gördün ne yapardın? giyip ezer miydin? :D
Soran+1 yılpeki ayakkabına girsem ve çıkmasam? acelen olsa giymez miydin ayakkabıyı
Soran+1 yılniye ezmiyosun beni ya :(
Soran+1 yılevet ama ben çok küçüğüm :( beni ezersen son hayalimi de gerçekleştirmiş olursun :(
Soran+1 yılçok teşekkür ederim <3 ayaklarına sağlık
Soran+1 yılçünkü ayaklarının altında ezilmek çok hoşuma gidiyor... hele bide ayakların terliyse çok güzel olur :)
Soran+1 yılsana göre iğrenç... PP deki sen isen şu an o spor ayakkabıların içinde olmak isterdim... ciddiyim.
Soran+1 yılbenim gibi olmadığın sürece anlayamassın... fakat ben bunu çok isterdim cidden. mesela PP den yola çıkarsak o ayakkabıların içinde olmak için çok şey yapardım... ayakkabıyla sen yürürken her adımında terli ayağının altında ezilmek... cidden çok çekici
Soran+1 yılgüzel değil en güzel... böcek olsam üstüme bas diye ayağının altına girerim o derece...
Soran+1 yıle basarsın artık üstüme dimi :D
Soran+1 yılya şu profil resminde ayaklarını gördükçe kafayı yiyorum. tam da istediğim gibi bir ayak... keşke beni ezsen ya :(
Soran+1 yıltam da senin ten renginde... beyaz ve terli bir ayak... yani beni direk o ayakkabılarla ezsen bile kafayı yerdim :)
Soran+1 yılsırf bir ayağını öpmek için neler yapmazdım...
Soran+1 yılokadar güzel olurdu ki beni dünyanın en mutlu kişisi yapardın :D
Soran+1 yılayaklarını görebilir miyim? :)
Soran+1 yılçok komiik :( cidden çok güzel gözüküyor ayakların. keşke bir kere öpebilsem
Soran+1 yılya cidden bana işkence ediyosun... fotona bakmaktan kendimi alamıyorum çok güzel.. hele ki ayakların o bilekler o ayakkabılar... ööfff öf
Soran+1 yılya ayaklarının bir tane fotoğrafını atsan çok merak ettim olmaz mı yaağğ :(
Soran+1 yılİsterdim o güzel ayakları
Reçel sürüp yalasam keşke.
Ezse beni altında
Mis gibi kokan ayaklarının...
Soran+1 yılsana akrostiş yazdım :D
Soran+1 yılşöyle çıplak ayakla bir üstüme basıp ezsen çok daha güzel olurdu ya :D
Soran+1 yılya bikere ezicem de de mutlu olayım nevar :D
Soran+1 yılpekii nasıl eziceksiin? :)
Soran+1 yılhay ayaklarına sağlık yerim ben o ayakları <3<3<3
Soran+1 yılya kızma ama lütfen ayağının bir fotoğrafını atsan çokmu :D acayip merak ettim :D
Soran+1 yılla lütfen senin ayaklarına kurban. bir tane fotoğrafını at acayip merak ettim bukadar güzel bir kızdan nasıl bir ayak çıkacak diye :D güzel olduğuna hiç şüphem yok tabi
Soran+1 yılya senin ayaklarından akan teri içerim... ayaklarını leğende yıkar sonra o suyu içerim... tüm yiyeceklerimi ayaklarının altında ezdirir sonra ayağının altına yapışmış yiyecekleri yerim... ayakların için her şeyi yaparım nolursun 1 tane fotoğrafını at o muhteşem ayaklarının...
Soran+1 yılhayır kıyamam onu yapmaya... :D o ayakların ki dünyanın en güzel şeyi şu an... bişey olmasın o ayaklarına
Soran+1 yılterlet terlet suratıma sür o ayaklarını öff negüzel olmaz mı ya :(
Soran+1 yılhadi be irem... hadi ayağı güzel... meraktan çatlatma o güzelliği merak ediyorum bir foto atıver :D
Soran+1 yılbirgüün bir irem varmış... ayakları çok güzel imiş... sonra bikaç santimlik bir adamla karşılaşmış... fakat yürüyormuş onu görmemiş... ve ayaklarının altında ezerek öldürmüş. nekadar güzel değil mi :)
Soran+1 yılya süprizcim negüzel eziyodu beni bak senin yüzünden küstü bana :( ayaklarınla büyüledin beni çok kötüsün :(
Soran+1 yıleee bugün ezmiycek misin beni
Soran+1 yılya ayağı güzel nevar azcık konuşsak da beni çok mutlu etsen :D
Soran+1 yılayak terini içebilir miyim?
Soran+1 yılpekii sen spor da yapıyosundur fiziğin çok güzel :D sen spora gitmeden önce ayakkabının içine girsem ne olur?
Soran+1 yılevet hatta çok terli :) hele senin terli ayakların çok güzeldir :D
Soran+1 yıleee cevap vermedin :) sen spora gitmeden önce ayakkabının içine girsem ne olur?
Pestilini çıkarırdım
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGercekten 7 santimmi
01 Yorumla
Soran+1 yılevet ben 7 cm yim... çorabının içinde bulsan giyip ezer misin :D
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?