Konuşma sıkıntısı çekiyorum beni kimse anlamıyor?

Arkadaşlar birisi bisi sorunca birisiyle konuşunca falan konuştuğumu kimse anlamıyor he diyolar anlamadım diyolar sürekli herkes ben bir laf konuşurken gözünü kısıp iğrenç bir şekilde anlamaya çalışıyor yardım edin arkadaşlar bunun yüzünden 1 sene içinde nerdeyse bütün arkadaşlarımla ilişkimi kestim bağımı kopardım 17 yaşındayım insan içine çıkmak istiyorum konuşmak istiyorum ama bu sorun yüzünden yapamıyorum çok defa denedim insanların arasında konuştum ama kimse anlamıyor ufak bir sırıtıyolar anlamıyolar gözlerini kısıp dinliyolar anlamaya çalışıyolar birdaha tekrar ettiriyolar çok kötü durumdayım psikolojim alt üst oldu okul basladigindan beri okulda kimseyle konusmuyorum sınıftada aynı şekilde tek başıma oturdum bir sene boyunca hocalar bisi soruyo soyluyorum kısık gozlerle anlamaya calisiyolar ev ev okul eve kapandım tatillerimde evde geçiyor dışarı çıkıp konuşmak istemiyorum çünkü kimse anlamıyor beni insanlar arasında utanç duruma düşmekten çok korkuyorum yaşıtlarımın çevresi var arkadaslari var gayet düzgün konuşuyorlar herkesle anlaşıyolar ama ben öyle değilim beni kimse anlamıyor yardım edin ailem bile beni anlamada güçlük çekiyor birdaha tekrarlatıyolar konuştuğum lafları lütfen yardım edin her yolu denememe rağmen olmadı ne yapacağımı bilmiyorum hergün bu sorunu düşünüyorum bir hastalığa düşeceğim yakında bunu düşüne düşüne saçlarım dökülmeye basladı artık yaşım olmuş 17 böyle konusa konusa kimse anlamıyor beni herkes beni değersiz kücük birisi olarak görmeye basladı bunun yüzünden yardım edin lütfen ağır streste ağır depresyondayım psikolojim alt üst oldun bunların yüzünden 😔😔😔 😓
Konuşma sıkıntısı çekiyorum beni kimse anlamıyor?