Kızlar, geceleri içimizde saklı kalan şeylerin çıktığını düşünüyor musunuz, şu an ne yapmak isterdiniz?

ahh gecelerin dili olsada konuşsa.. ahh şu duvarların dili olsada konuşsa..

bazılarımızın bastırdığı o seslerden bahsediyorum gecenin getirdiği o kendine has karanlığın ve duygu atmosferinin yarattığı durum ve iç seslerden bahsediyorum. haykıran o iç ses..😍😍

geceleri duygularım tavan yaptığında o sesi salıyorum ben dışarı. peki siz? size geceleri iç sesiniz ne diyor?
geceler çok tuhaftır değilmi? bazen böylesi iç sesler bazen böyle geçmişin sesleri hani susturmaya çalıştıklarımız. bide geceleri daha boş ve sakin kafayla düşünebiliyoruz. işte bu yüzden geceleri gerçek olan biz çıkıyor dışarı.😉
Kızlar, geceleri içimizde saklı kalan şeylerin çıktığını düşünüyor musunuz, şu an ne yapmak isterdiniz?