Diğer Kızlar, Gece olunca ne oluyor coşuyosunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sırayla sorularda aşka geldiniz Güncellemeler+1 yıl Kızlar Kızlar, Gece olunca ne oluyor coşuyosunuz? Cevapla Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et
ɐɹznɯɔɐ Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Evet hepsi aşkını ilan ediyo sana 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Bana demiyorum ya hepsi şöyle oldum böyle oldum peşpeşe Yorumla ɐɹznɯɔɐ +1 yıl Heç görmedim Yorumla Soran +1 yıl Lütfen iyi bak Yorumla ɐɹznɯɔɐ +1 yıl Baktım yol Yorumla Soran +1 yıl Körsün Yorumla
Dreplyqwert Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Alakası yok 1 20 Yorumla Soran +1 yıl Sorulara bakar mısın kızların Yorumla Dreplyqwert +1 yıl Mesela hangileri? Örnek ver Yorumla Soran +1 yıl Cimsel sorulara bakar mısın kaldırılmadı ise Yorumla Dreplyqwert +1 yıl Gördüm Yorumla Dreplyqwert +1 yıl Biraz ilginç geldi Kadınlar pek cinsellik sevmez Yorumla Soran +1 yıl Yanılıyorsun da bu gece de pek varlar Yorumla Dreplyqwert +1 yıl Ben cinselliği düşündüğüm zaman saçma geliyor Bir çok kadında korkuyor demek istediğim bu Fakat o soruları soran kızlar biraz istekli Yorumla Soran +1 yıl Herkes aynı değil korkulacak durum da yok Yorumla Dreplyqwert +1 yıl Dedim ya o kızlar istekli Yorumla Soran +1 yıl Her kadın da vardır kimisi gizli kimisi dayanamaz böyle işleri bitince de kaçarlar Yorumla Dreplyqwert +1 yıl Aseksüellik:cinsel isteği olmayan kimse Böyle bir cinsel yönelim var Yorumla Soran +1 yıl Sensin o sanırım Yorumla Dreplyqwert +1 yıl Yani Yorumla Soran +1 yıl Ok Yorumla Dreplyqwert +1 yıl Ayrıca işleri bitince kaçanlar erkekler değil miydi Bu sitede eskiden kadınlar bunu sorardı Yorumla Soran +1 yıl Yok bakire olanlar özellikle Yorumla Dreplyqwert +1 yıl Bence saçmalıyorsun Yorumla Soran +1 yıl Ciddiyim Yorumla Dreplyqwert +1 yıl Seni böyle mi bıraktılar Yorumla Soran +1 yıl Hoho Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Evet hepsi aşkını ilan ediyo sana
Bana demiyorum ya hepsi şöyle oldum böyle oldum peşpeşe
Heç görmedim
Lütfen iyi bak
Baktım yol
Körsün
öyle bir şey olmuyor, uydurma
Alakası yok
Sorulara bakar mısın kızların
Mesela hangileri? Örnek ver
Cimsel sorulara bakar mısın kaldırılmadı ise
Gördüm
Biraz ilginç geldi
Kadınlar pek cinsellik sevmez
Yanılıyorsun da bu gece de pek varlar
Ben cinselliği düşündüğüm zaman saçma geliyor
Bir çok kadında korkuyor demek istediğim bu
Fakat o soruları soran kızlar biraz istekli
Herkes aynı değil korkulacak durum da yok
Dedim ya o kızlar istekli
Her kadın da vardır kimisi gizli kimisi dayanamaz böyle işleri bitince de kaçarlar
Aseksüellik:cinsel isteği olmayan kimse
Böyle bir cinsel yönelim var
Sensin o sanırım
Yani
Ok
Ayrıca işleri bitince kaçanlar erkekler değil miydi
Bu sitede eskiden kadınlar bunu sorardı
Yok bakire olanlar özellikle
Bence saçmalıyorsun
Ciddiyim
Seni böyle mi bıraktılar
Hoho