Ben hiç muhatap olmuyorum cevap bile vermiyorum 😁😛😛sizde dalaşmayın 😂hem ateist ney ki😂ELHAMDÜLİLLAH MÜSLÜMANIZ 🇹🇷
Cevabın nedir?
Diğer konusunda 3,8b cevap paylaştı. Genelde denk gelirsem fikren saygısızlık etmeden ve görmeyeceğimi düşündüğüm kişilerle tartışırım.
Saygı duyduğum arkadaşlık ettiğim inançsız arkadaşlarım da var, bu sayede.
İnsanları küçük görmek, onlara hakaret etmek gibi gibi büyük bir hastalığı olan, monolog çu ve ezberci insanlarla malesef tartışılmıyor.04 Yorumla
En İyi Cevaplar
fazla muhattap olmamak lazım
05 Yorumla
- Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılYok be aptallarla uğraşmaya gerek u
10 Yorumla
Anlatsanda anlamazlar
01 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
43Cevap
+1 yılDini kitapları okuyup anlayana ateist, okuyup anlamayana dindar, hem okumayip hemde anlamayana yobaz denir (Nikola Tesla)
Türkiye de herkes müslüman ama milletin %80 ölüm den korkuyor. islamda ahiret hayatı var adam inançlı ama ölüm korkusu var☺️milletin %90 kuran ya okumamis yd Kur'an'ın Arapçasıni okumuş. milletin %99u İslam dinini zerre okumamis. tarihine vs bakmamis ama her şeyi biliyorlar. herkes müslüman ama zina kul hakkı o bu şu bütün günahlar var. bari inaniyorsaniz dinin kurallarına uyun. ben ateistim. bunun nedeni de namaz, oruç gibi ibadetlerin zor gelmesinden dolayı değil. islam hakkındaki 5 yıllık derin araştırmam sonucu ateist oldum. su var ki her kesin kararı kendine. cevremde de Müslüman olup ahirete inanmayanlar çok var. hatta cinlere vs. bu uzar gider. tek tavsiyem bir şeye inanıyorsaniz. onu derinlemesine okuyun ve akliniz ile sorgulayarak okuyun anlayın.332 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
@Lucif3r sallamam muharrem. araplarin orta Asya Türklerine ettikleri tecavüz taciz katliam kölelik bunları oku. bu pislikler bu işleri müslümanligi bahane ederek yaptılar. neyse polemiğe hiç girmiyecegim. git biraz İslam dinini oku. peygamber Muhammed bile gelini Zeynep ile evlenip onunla cinsel ilişkiye girmiş. bu evliliği kuran ayetinden peygamber e tanınan evlilik ayrıcalıklari ayetini nette arastir. cinsel ilişki olayını da imam Buhari yani hadislerin baba adamlarından olan kişinin hadislerinden öğrenebilirsin. link at dersin sen şimdi o linki de atarım ama sen okumazsin ve kavgaya girersin. akli başında olan çevremde ki bütün insanlar benle sohbet ettiler ve ateist oldular. ben olun da demedim. gerisini sen düşün. su ayeti de oku azhab 56. salat=dua ve namaz demektir. tefsirde ise peygamber i anmak için okunan dua diye yazar. hic Allah dua eder mi. allah dua ederse kime eder?
- +1 yıl
Malesef internetin ne kadar yalan folanla dolu olduğunun bir kanıtı bu. Bir kere Tesla bu işlere pek bulaşan biri değil.
Öte yandan Hz peygamberin gelinimiydi hz zeynep? Bunu bir açalım. Peygambee efendimizin evlatlığı zeyd hz. Zeyneple evlendi fakat anlaşamadılar, ayrıldılar.
İslâm'da örnek hz Muhammed'tir, faiz kaldırıldığında ilk o ve ailesi faiz alacaklarını affetti, evlatlığın, gerçek evlat olmadığını bu örnek tastikledi. Sence sadece bir cinsel öünasebet için idir bu? Eğer öyle düşünüyorsan gerçekten İslam konusunda bir bilgin olmadığı içindir. Abese süresi ilk ayetleri peygamberi azarlar, Şuara suresinde uyarır, madem kendi başına ayet yazuyordu, bu ayetleri neden paylaştı? - +1 yıl
Mütercimler yanlış tercüman yapmışlardır bana ne aklı selim insan zaten kabul etmez okelimeyi sen bana arastirdiyirsun sen Allah Resulü ne Muhammet a. s manhormetin yok seninle polimige girmem diyorsun ama herşeyi söylüyorsun azıcık inancın varsa sorgulamadan önce teslim ol inancı zayıf insanlar mutaşafi ayetlere dadanir seninkisi de o misal münazara molimikten daha iyidir ama seninle münazara edilmez
- +1 yıl
- +1 yıl
@azelcan peki bir adamın evlatlık kızı ile evlenip cinsel ilişki yaşaması ne kadar doğru?
Sen kendi evlatlık kızın ile evlenir miydin? eğer peygamberi bu davranıştan dolayı elestirmiyorsan o halde sende de evlatlık kadar kızın ile nikah kiyip seks yapma gibi sapıkça dürtüler var demektir.
İslam dini sadece bu zeyneptende dönmüyor. hz Ömer'in peygamberin cenazesine katılmaması vs vs. kuranda o kadar hata o kadar çelişki var ki. simdi sen tövbe aşa der itiraz edersin. bunu ilahiyat fakültesi proflari da diyor adamlar ile sohbet ediyoruz. hepsi nisa 11 12 matematik hatasını konusuyor. neyse benim derdim kimseyi dinsiz yapmak değil. sadece gerçekleri gorun. - +1 yıl
- +1 yıl
Kendisini bilirim bir çok yazısını okudum. O kadar müftü olmuş ama Bakara suresi ikinci ayetin ne anlattığını anlamamış bir adam. Aklı fikri peygamberin evlilik hayatında olup, gerçekle ilgisi olmayan hadisleri gerçekmiş gibi sunan, şuara suresini anlayamayan kibirli, onca ilmi çöpe atan, zamanın Belam Bağurası bir zavallı.
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
@azelcan peki saçma hadisleri neden İslam dünyası ortadan kaldırmiyor. bu adama aptal demişsin. amantanidigim çoğu akademisyen ve akıllı adamlar bu adamın kitaplarını okuyup ateist oluyor. tabi asıl neden evrim teorisi de. sen inada saçma dersin. aksi yüzlerce yıldır kanıtlanmamış bir teori. peygamberin evlilik olayını Çoğu adam konuşmuş vs.
- +1 yıl
@Striker35 ahirete inanmayanlar. camiden çıkmıyorlar.5 vakit namaz kiliyorlar. kelimeyi şahadet getiriyorlar. ee bak
- +1 yıl
- +1 yıl
Bak arkadaş birincisi hz. Zeynep peygamberin evlatlık kızı değildi, ikincisi herşeyi ezberden sallıyorsun, üçüncüsü Nisa 11.12 hesabını hazır aldığın belli, bendi sana hazırdan açıklıyayım. Paylar toplamının payda olarak alınmasından ibarettir, çok eski zamanlardan beri bilinen bu hesaplama usûlüne "avl" denmektedir.
Bir örneğe göre uygulama şöyle olacaktır: Paylar toplamı 27 olduğuna göre payda da 27'ye çıkarılacak, miras 24'e değil, 27'ye bölünecek ve her bir mirasçı, Kur'ân'da belirtilen payını, 27'de 16, 4, 4, 3 olarak (bu oranlarda) alacaktır.
Bazen de payda, paylar toplamından fazla olabilir, bu duruma "reddiyye" denir, çözümü de artan payın, karı ve koca dışındaki mirasçılara yine âyetlerde bildirilen oranlarda paylaştırılması şeklindedir. Bu kadar basit ama anlayamazsın.
İnsan inanmak istemezse çelişki peşine düşer ama çelişki olmayan yeni keşfedilen şeyleri görmez, meselâ çocukların iki yıl emzirilmesi, bu gün neden bilim 2 yıl der.. - +1 yıl
Demirin yer yüzüne gökten yağmur gibi inmesi bu gün bilim aynısını söyler, dağların depremlerin etkisini engellemesi, bu gün bilim aynısını söyler gezegenlerin bir yörüngede yüzdüğü, bu gün bilim aynısını söyler, Dünyanın deve kuşu yumurtasına benzemesi, bu gün bilim aynı şeyi söyler.
Bşrde evrimin haşa Allah'ın yokluğunu kanıtlaması gibi saçma bir düşünce nerden türedi bilmiyorum. Kuran derki "o her türlü yaratmayı çok iyi bilir" Yasin. Adem'in yaratılışı bir yaratılış, Havva'nın yaratılışı başka bir yaratılış, İsa'nın yaratılışı başka bir yaratılış, çocuklarının yaratılışı başka bir yaratılış, Evrim bir yaratıcı var ya da yok demez, diyemez adı üstünde teori. Aksine bilim Allah var der. Mesela Entropi, entropi düzensizlik oluşturan bir kuvvetin düzenli hale gelmesi için daha büyük bir kuvvet gerekir der. Yani büyük patlamanın bir düzen oluşturması için daha büyük bir kuvvetein müdahale si var der ve bu bir fizik kanunu. Fazla rahatsız etmeyeyim soranı, sen bunları araştır. - +1 yıl
Sen daha yaradılışı mevzusu nu gittin ensest ilişkiye bağladın onda bile belli bir sistem var Kuran'da haram helal belli ölçü belli annen kız kardeşin kızkardeşinin çocuklarıyla halanla nenenle teyzenle baba annenle evlenemezsiniz diyor ayette diyormu aqqcocugu evlatliginla evlenemezsiniz diyormu Zeynep de evlatlığı değildi Resulullah hin evlatlığı erkek di AMC! k beni delirme beyinsiz,
- +1 yıl
@Striker35 bak millet kuranin mealini ve tefsirini okuyor ve okuyanlarin yarisindan fazlasi anlamıyor.
Nisa 82 de kuranin apacik bir dille yazildigi anlatiliyor. bak kuranda bir hata bulduk. bana ezbere konusuyorsun demissin ben bu isleri bitirip giderken senin varlığın bile yoktu. nisa 11 12 deki matematik hatasini Türkiye de ve dunyada kimse cevap veremedi sen bu isi 2 kelime ile cozdun supersin. biraz yorumlayarak okursan kuranin bir insan yazmasi olduğunu anlarsin. benim derdim de kimseyi dinsiz vs yapmak değil. - +1 yıl
@Striker35 nisa 11 12 deki pay payda 27/24 cikiyor bari yalan soyleme.
- +1 yıl
@azelcan kardeşim kuranda nisa 82 de kuran apaçık anlasilir bir kitapdir bir tane hata yoktur yazar. kurani okuyanlarin yarısi kuranı mealinden tefsirini vs okudugu halde anlmiyor. bak nisa 82 yalan olduğunu gördük. nisa 11 12 de pay payda 27/24 cikiyor berden salliyorsun butun islam dunyasinda bunu cozen yok. bana ezbere konusuyorsun demissin ben varken sen yoktun. hey gidi hey.
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Hangi bilim, teori kanun, din yok der, onu da bir açıkla sana zahmet. Kuran apaçıktır ama anlayabilecek liyakatta olanlara, ilk okul öğrencisine tıp kitabı verip "hadi ameliyat yap" demek gibi birşey bu. Benim açıkladığım sistemi anlamadın sanırım. Bu ötekicilikle olacak birley değil. İnanmak istersen inanırsın, anlamak istersende anlamazsın. Bana birşeyi kanıtladığını kabul ediyorum, İnternetteki bilgileein çoğu hakkatten palavraymış sayende yine gördüm. Bu bilgiler 22 yaşında bir insanın 39 yaşındaki bir insana, "sen yokken ben vardım" dedirtecek kadar gözünü kör edebiliyor.🙂
Diğer konusunda 2,4b cevap paylaştı. Her kim ne düşünmek istiyorsa neye inanmak istiyorsa özgürdür. İşte Laiklik budur. Din, düşünce, vicdan özgürlüğü.
12 Yorumla
+1 yılYok onlarla ugraşamam onlar saten neyin nesi oldugunu biliyorda işlerine gelmiyor nasıl olsa ibadet etmiyor öldügü zaman niye ibadet etmedin dediklerinde ee ben bilmiyordum inanmıyordum diyecek
70 YorumlaAteislere laf anlatmaya çalışırım hiç birşeye inanmayan bir insani birseye inandira bilirsin ama bir inege ya da puta inanan insani Allaha nasil inandiracaksin? Oyuzden ateisler put pereslere gore daha cabuk inanmaya meilli insanlardir o yuzden kirmdan gonullerini oksayarak anlayacaklari dilde islamiyeti anlatirsaniz onlara dusunme payi birakmis olursunuz.
00 Yorumla
+1 yılEğer adam gibi merak edip soru soruyorsa cevap veririm aksi takdirde muhatap olmam çünkü bazı ateistler sırf kışkırtmak ve provokasyon yapmak için soru soruyorlar adam gibi öğrenmek isteyen ateiste kapımız açık istediğini sorsun anlatırız..
10 Yorumla- Diğer konusunda 379 cevap paylaştı.
+1 yılAklıma çitflik bankın tosunu geldi.
Açılış yaparken herkes "TEKBİR " diye bağırıyordu.
Şimdi tosun dubai de paraları çatır çatır eziyor. Üstelik el açıp dua da ediyordu.
Sanırım yakalanmadan kaçayım diye dua ediyordu ki , duası kabul oldu.10 Yorumla işte o düşüncen yanlış bana ne dalaşmak istemiyorum kim ögretirse ögretsin demek bir müslümana yakışmaz, ya rabbini tanımıyorsun tanıtmak için ya da tam bir müslüman degilsin
00 YorumlaAferin kız Gözüme girdin laf anlatılır anlamayana anlatılmaz ateist Allah inancı olmayan kişilerdir Öpüldün tatlım
02 Yorumlahoşgörü dini mensubu davranışı :) argümanım yok demenin en kolay yolu.
bence sana verilen emri yerine getir, ateist ya da başka bir inançtan birini görürsen direkt kellesini kes. hem farzdır.17 Yorumla- +1 yıl
O ateistler için geçerli değil mürted için geçerlidir yani önce müslüman iken sonradan çıkanlar için geçerlidir.
Neden geçerlidir şu sebeple bazı dinsiz grup insanları yoldan çıkarmaya dinlerin saçma olduğunu izah etme çabasına girip bölücülük anarşistlik yapanlar için geçerlidir.
Cumhuriyetin ilk yıllarında istiklal mahkemelerinin neden var olduğunu az çok biliyorsundur din adı altında bozgunculuk çıkartanları asmışlardır bu da aynı şey işte eğer ateistlik adı altında bozgunculuk bölücülük yapılırsa öldürülür... araştırmadan yorum yapmak kadar abesçe bir davranış yok maalesef. - +1 yıl
@BillGazete diğer dinler içinde böyle bir tutum yokken bu davranışı haklı çıkartmaya çalışmak da ayrı bir bünye ister. karşındakine inancının açığını yanlışını anlatmak, göstermek, tartışmak, sorgulamayı öğretmek, bunu yapanları asmaktan daha mı kötü yani :) şaka olmalısın.
istiklal mahkemelerinde asılanlar vatana ihanetten asılmıştır, dini değiştirme çabasından değil. kaldı ki aynı zihniyet bugün ülkeyi idare ediyor. ama asılmıyorlar tam tersi sözde dini koruyorlar diye el üstünde tutuluyor. demek ki sebep bu değilmiş.
ayrıca savunduğun kavram araştırmayı, sorgulamayı yasaklarken bunu abesçe bulman da ayrı bir ironi :) - +1 yıl
işte mürted bir kişi inandığı dine ihanet edip çıkmıştır bu da vatana ihanet gibi bir durum. :)
- +1 yıl
Dinini terk eden, dinine karşı hainlik yapmış olur. Dinine karşı hainlik yapan, İslam dininin yürürlükte olduğu vatanına karşı da hainlik yapmış olur. Bu sebeple, mürtedin işlediği suç bir nevi “hıyanet-i vataniye”dir. Bunun cezası ise ölümdür.
Aynı şey gibi bu cennet vatanından çıkıp fetönün kucağına atlayanlar nasıl ölümü hak ediyorsa bir müslüman da inandığı dinden çıktığı içinde hıyanet etmiş olur bunu anlamak zor olmamalı.
Kuşkusuz, bu öldürme işini, devlet uygun görürse yapar. - +1 yıl
@BillGazete anladım da sen bu işi ölüm kalım olarak tanımlıyorsun. öncelikle türkiye cumhuriyeti laiktir. din ve devlet işleri birbirinden ayrıdır. dinden çıktı diye vatan haini yapılacaksa eğer sana en az %52 kadar vatan haini gösterebilirim :)
fetönün kucağına atlayanlar, yıllardır onun kucağında olanlar, onlarla birlikte gelenler zaten suç işlemişler, adam öldürmüşler, kul hakkı yemişler, vatana ihanet etmişler.. tamam o konuda hemfikirim ama dinden çıkıp başka bir dine ya da inanca geçen insanla bunu nası bir tutuyorsun onu anlamadım.
bide şöyle düşün, tuğçe kazaz vakası gibi. önce müslüman sonra hristiyan sonra tekrar müslüman.. şimdi bu kızın kafası gidik tabi ciddiye alamayız ama belki akıllanacak belki tekrar müslüman olacak neden öldürüyorsun? tövbe diye bir kavram yok mu? hayır tanrı yarattıklarını affediyor da size ne oluyor dimi?
hatta niye öldürüyorsun? herkes kendi günahından mesul değil mi? tanrı bunun cezasını kendi veremez mi size mi bıraktı bu işi? - +1 yıl
Bende anlamadım maalesef neyse iyi günler.
+1 yılİkna etme kabiliyetin ve dini açıdan cevap verecek donanımin yoksa bencede laf anlatmamalisin bende çok derin tartışmalara girmiyorum😄
20 Yorumla
+1 yılhttps://m.youtube.com/watch?v=KJMt_rUpalM
Onlrin üstüne bu çocuğu salıyorum 😂😂00 Yorumla
+1 yılBenim en hassas olduğum konu nedenini bilmiyorum ama bütün bildiklerimi küsüyorum 🤮 (öyle kulaktan dolma laflarla değil ) para ediyormu bilmiyorum
00 YorumlaDiğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kimseye laf anlatmaya uğraşmam. Baktım anlamıyor ya da saygı duymuyor, adam gibi dinlemiyor ve tartışamıyor he der geçerim. Muhattap da olmam.
00 YorumlaArgümanım yok demenin başka bir hali bu herhalde. Ayrıştırmaya devam edin böyle.
10 Yorumlaİslam dininden uzaklastiriyorsam hiç konuşmam daha iyi. vebaline giremem
00 YorumlaDiğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hangimiz namaz kılıyoruz elhamdülillah Müslümanız 😂😂😂ama tatlılar senin kadar olmasa bile
00 YorumlaAslında çok iyi bilgi sahibi olup uzun uzun tartışabilmek lazım.
00 Yorumla
+1 yılilim isteyene verilir zaten imanda nasip meselesidir
00 YorumlaDiğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. aahahaah :) MAŞALLAH MAŞALLAH malatyanın kayısısı gelmiş :)
04 Yorumla
+1 yılMÜSLÜMAN: İnsanlari Dinlerine göre yargilamaz, ayirmaz...
Sizin Peygamberiniz Hz Muhammed (s. a. v) şimdi sizi görüyorsa ne yazik... O güzel adamin dinine layik olamayanlara
Şüphesiz ki biz onları ibret alın diye yarattık." (Bakara,13)08 Yorumla- +1 yıl
"İyi bilin ki, onlar bozguncuların ta kendileridir. Fakat farkında değillerdir." Bakara 12
Senin söylediğin ayet şöyledir:
"İman eden insanlar gibi sizde iman edin denildiği zaman. Akılsız cahillerin iman ettiği gibi biz iman eder miyiz? Derler. Muhakkak ki akılsız sefihler onlardır. Lakin bilmezler." - +1 yıl
bir insanin inanıp inanmamasi sizi ilgilendirmez, herkes kendi dinini kendi yaşar, kimse sorgulayamaz Allah Kul arasidir.
Hz Muhammed bir yahudi çocuğun cenazesinde bile ayağa kalkmiş insandir. - +1 yıl
Tmmm
- +1 yıl
Dostum ben Muslumanim ve ayeti dogru sekilde yazdim...
Islam mukemmel ama muslumanlar degil sizinde yorumunuz bunu tasdikliyor - +1 yıl
Dogrudur
- Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılMerak ederse bilgi veririm ama o kadar. 21. yy'da herkes bilgiye ulaşabilir artık. Öpüyorum bu güzel soru için 😙😙
01 Yorumla hepsi benden iyi biliyo islami ne diyeyimki lafla döverler beni
00 Yorumla
+1 yılAy boşver ya onların beyni yokki Allah ı yok sayıyorlar Elhamdülillah müslümanız
10 YorumlaÇalışmıyorum. Hiç denk gelmedim ya nerde bu ateistler
00 Yorumla
+1 yılÇoğu Bir tek kendilerini akıllı milleti aptal sanıyorlar ya komik oluyor
00 YorumlaDiğer konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ben hiç ilgilenmiyorum çünkü ne anlatsan boş yüce Allah ayeti kerimde diyor zaten senin dinin sana benim dinim bana
00 Yorumla
+1 yılBen dini konularda tartışmam. Herkesin inancı kendine.
00 YorumlaDiğer konusunda 463 cevap paylaştı. Kelime Oyunu yapmasını çok severim onlara laf sokmayı
00 Yorumla
+1 yılAteist sonuçta her bir şeyden bir habersiz.
20 Yorumla
+1 yılHerkesin kendi tercihi. Saygı duymak gerekir.
00 Yorumla
+1 yılHayır beni ilgilendirmez
00 Yorumlaben ateistim elhamdürellah
00 YorumlaYok onlar kendi bilgisizliğinde boğuluyor zaten
00 Yorumla
+1 yılhayır hiç uğraşmıyorum..
kendi tercihi..00 Yorumla
+1 yılNiye muhatap olmayayım? insan değil mi o da?
10 Yorumla😂😂 jahahhahaha doğru he
00 Yorumla
+1 yılHerkesin kendi inancı kendine gibi bence
00 Yorumla- Diğer konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılHayır herkesin kendi hayatı
00 Yorumla Isim. olmaz herkesin kendinie
00 Yorumla
+1 yılAtaistle konuşmak bile haramdır.
00 YorumlaHayır canım herkese saygın duymak lazım
00 Yorumla- Diğer konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılHayır tabi hakaret yoksa
00 Yorumla Eşek hoşlaftan ne anlar
00 Yorumla- Diğer konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılHayır, uğraşmam bile
00 Yorumla
+1 yılBazen Oluyor laf anlatmak ama uğraşmıyorum artik
00 Yorumla
+1 yılUğraşamam hiç.
00 YorumlaDiğer konusunda 3,7b cevap paylaştı. Aynen öyle
00 Yorumla
+1 yılHiç uğraşamam
04 Yorumla- +1 yıl
Oyy güzelim benim 😍😍😘😘😘
- +1 yıl
Geçti bizden artık tatlım çok istedim ama olmadı ya
+1 yılKadinimmm 😘😍🤗
01 Yorumla
+1 yılSaygi duyuyorum
00 Yorumla
+1 yılflag tr
00 YorumlaHayır
00 YorumlaYanlarından geçmem
00 YorumlaÇoğu zaman 😊
00 YorumlaDiğer konusunda 5,7b cevap paylaştı. Hic ugrasamam
00 Yorumla- Diğer konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılElhamdulillah
00 Yorumla Diğer konusunda 340 cevap paylaştı. evet hiç dalasmayin
00 Yorumla
Devamını Gör(42)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri