Ben de ateisttim ama simdi bir dusunuyorum... Hz. Muhammed : Ümmetimin ömrü 1500 seneyi pek gecmeyecektir demisti ve Şu an Hz. Muhammet'in ölümünden 1388 yıl gecmistir yani kıyamete en az 112 yıl olduğunu düşünüyorum pek gecmeyecektir dendigine gore bundan biraz daha fazla 🤔
Peygamberimiz Ben ve Kıyamet yan yanayız demiş O yüzden kıyametin ne kadar olduğunu ne kadar zamanın kaldığını biz bilemeyiz ancak onu Allah bilir İsrafil meleği Cuma günü Sura üfledigi vakit kopacak Ama şöyle bir gerçekte var kıyametin az kaldığını gösteren milyon tane Alameti var bizim bunu düşüneceğimiz yerde Salih amel ile bu Dünya dan imanlı olarak ayrılmayı düşünmeliyiz Rabbım bizlere Merhameti ve rahmetiyle muamele etsin inşallah
Ben de tam anlamadim baska bir iddiada 200 yil sonra meteor carpacakmis dinozorlarin soyu geldigi gibi dunyada canli kalmayacakmis onu bilmiyorum belki tersine dondugu gun carpar
Kutupların yer değiştirmesi öyle extrem bir şey değil zaten. sadece pusula farklı yönü göstericek. 200 yıllık meteor olayı da çok saçma serbest gezen gök cisimlerinin hareketleri o kadar uzun vadeli ölçülemez