Destekliyorum nasip olursa kızımı yürümeye başladığı andan itibaren Çarşafı Şerif giydireceğim ona Rabbimiz tarafından ne kadar özel olduğunu öğreteceğim İnşaEllah Ümmeti Muhammed e hayırlı Salih gençler yetiştireceğim
Çok merak ediyorum neyini beğenmediniz? Şuncacık yavruları dünya hayatıyla gözlerini boyayıp ileride erkeklerin göz bebeği olup Allah muhafaza yoldan çıkan biri olmaları için mi? Ama evliliğe gelince bir çoğunuz el değmemiş kız istiyosunuz, el değmemiş kızda zor yetişir kardeşlerim anne baba hayatından ödün vererek yetişir. Ümmeti Muhammed in gençlere ihtiyacı var... Tek davamız var İslam. İslamı kazanmalı gençler...
Desteklemiyorum, bence çocukları başörtüye zoelamak sağlıklı birşey değildir, ve siz o çocuğu kadın gibi görüyorsunuz demektir, başörtü, siyah çarşaf vb. Şeyler küçük çocukların kullanılmaslnda desteklemiyorum çünkü biri öyle yapınca içinde fesatlık olduunu düşünüyorum neden bir insan küçücük çpcuğuna öyle şeyler giydiriyor, terliyebilir ve zaten bence bebeklere veya küçük çocuklara başörtü takmanın az olsada terbiyesizlik olduğunu düşünüyorum çünkü sanki orasına bakıyormuşsunuz gibi kapatıyorsun Allah size akıl fikir versin.
Tabii ki de hayır onun yaşı oyun çoçuğu bu yaşta bir çocuğun tek takacağı şey şapkadır ileride ergenlikten sonra karar verirse bu onun tercihidir ama minicik çoçuğumu onun dışında gelişmiş bir tercihle örseleyemem
Çocuklar neyin doğru, neyin olduğunu bilemiyor ki. Anneleri, babaları onaylıyorsa bu doğrudur deniliyor. Böyle anne ve babalara sahip olduktan sonra bizim belimiz daha çok bükülecek, belli.
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Bu olaya şu açıdan bakıyorum. Bugün 2 farklı görüş var değil mi? Herkes çocuğunu kendi görüşüne göre yetiştiriyor bu da normal. Haa ama daha sonra zaten o çocuk herkesle kaynaşıp farklı görüşlerle tanıştığında ya ona öğretilen çizgide devam eder ya da diğer görüşü benimser. Bu diğer görüşü benimseme tabi kolay bir olay değil ailenin etkisinde kalmayan gençlerde ancak görülebilir.
Pedofili hastasının yapcağı bir zihniyet 9 yaşında biriyle evlenen birinden normal bir zihniyet beklenilemez
6
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Başkaları tarafından dayatılan hiç bir şeyi onaylamam. Akıllı başına gelince bence kendi tercih etmeli. ya da ret etmeli din konusunda bence bu geçerli
çok küçük çocukların değilde okula başladıkan sonra takabilir nasıl dövme yapabilmekte özgürse sevgilisi olmasında özgürse kimse birşey demiyorsa istediği sürece kafasını kapatabilir
zorla kapatılmamalı, zorlanmamalı çünkü bu çocukluktan kalma travma ile İslamı yanlış tanıyabilir ve dinden çıkabilir düşman olabilir çok tehlikeli anlatırsın rica edersin kapanırsa kapanır zorlamaya gerek yok diye düşünüyorum
Kardeşim burada küçük kız mini etek giyince özgürlük oluyorsa tesettürlü olunca neden kötü oluyor o küçük yaşlarda kapatılma olayı ona tesettürü sevdirmek içindir zorla taktıran yok. Ve zaten ergenliğe girince kız ister kapanır ister kapanmaz ailenin görevidir bu küçük yaşlarda eğitmek ve erkek tahrik olmasın diye değil Allah'ın emri diye kapanır insan Allah emir vermeseydi niye kapatsın. ve kapanmanın bir çok hayrı vardır Youtube da tesettürlü ve tesettürsüz ile ilgili sosyal deney var bakarsan çok sevinirim.
@hayalmee Dur sana Türkçe Dilinin en konspetli en şah şahlı bir biçimde anlatacağım; " Küçük Kız Çocuklarını kapatan/onların kapanması düşünen herkes k. erhane türemesidir. Sen de dahil
En İyi Cevaplar