revolution concealer ünlü ve pahalı olan tarte marka concealer a muadil gösteriliyor
bundan alsam mı kullanan duyan gören var mı?

bundan alsam mı kullanan duyan gören var mı?

Revolution çok fazla paraben içeren bir ürün ben bu yüzden önermiyorum. NYX HD studio photogenic concealer kesinlikle şans ver derim. Bu fiyat aralığında kullandığım en iyi göz altı kapatıcısı bu. Mineral içeriyor aynı zamanda, kapatıcılığı orta-yuksek. Kusma yapmıyor, gözeneklere dolma yapmıyor. Gayet hoş bir ürün. Nyx indirime girseydi tekrar tekrar stoklayacağım bir ürün olurdu.
Çok yoğun bir ürün, kapatıcılığı da gayet iyi. Asla çizgilerinize dolmaz fakat ben Revolution markasını pek önermiyorum.
ne demek istedin şimdi
Kanka şarjin azalmiş şarja tak once bir oyle soyliyim
takarız 😀
Cevap
5Cevap
Boşa yüzünüze zarar veriyosunuz gadasi
herkes kullanıyo bunları
Revolution markasının baya seveni var ama bir markanın her ürünü güzel olacak diye bir kaide yok. Ben loreal kullanıyorum o yüzden bilemedim.
açıkcası revolution far paleti var bende idare eser işte şahane değil bir de 70₺ aldım 😒
Hadi yaaaaa... o zaman kullanan birine mutlaka danış öyle al internettekiler bazen reklam yapmak için yazıyor. Ben hiç kullanmadım elim gitmiyor pek rovolution ürünlerine açıkçası
aynen :/ ama bütün yurtiçi ve yurtdışı makyaj vlogcuları beğenmiş yanılıyor olamazlardıe herhalde :/
Bir markanın her ürünü iyi ya da her ürünü kötü demek yanlış olur bence. Çok beğeniliyorsa denemek lazım :)
tabii ki haklısın :)
Yiğenim İngilterede makyaj uzmanı ve içinde bu markanın olduğu kocaman bir makyaj valiziyle geldi. Deneyecem bakalım beğenirsem hep getirtirim.
türkiye de var bu marka
watsonsta var tatlım bu marka
Göz altı damarımı kapatacak bir kapatıcı olmadığı için kullanmıyorum
Maybellinenin vardı anti bir şey adı hatırlamıyorum o çok güzel kapatıyor bunu ilk defa gördüm
ney tam adı
Maybelline anti age concealer
şu an pahalıdır indirime girince 21 tl falan oluyor alırsan çok memnun kalırsın söyleyeyim
ama o süngerli ya pek hijyenik gelmedi bana
O süngerini çıkaranilirsin istersen ben çıkarmadan kullanıyorum yüzünü güzelce temizlersen bir sorun olmuyor yani bende olmadı en azından
ona da bir bakim o zaman
Oo yine makyaj sorusu😂
Neyse süngerden ucuzmus😂
😬😬😬
Dandik bunlar boşuna para verme
nerden anladın dandik olduğunu
Hiçbirini kullanmıyorum ki 😂😂
bir deneseydin
Hayat sana güzel jeli
niye 😒
Derdin günün bakım ve güzellik
Senin aldığın herşey kalitelidir jeli