Kac gundur merak ediyordum da göz perdesi acik olan varmi? Yani 3 harfileri göruyor musunuz?
Cevabın nedir?
+1 yıl3 harflileri görüyorum diyen kişi musallatlıdır. Sen nasıl bir program site olmadan şarkıyı indiremiyorsun oda bunun gibi. Vucuduna yerleşen bir 3 harfli aracılığı ile onları görürsün. Normalde bu vucud kulaklar o sesleri görüntüleri görmeye müsait değil. Metafizikle ilgilenen bir hocamla bunları konuşmuştum.
39 Yorumla- +1 yıl
Benim konuştuğum hoca bu işi gerçekten ilmiyle yapıyor. Makedonyalı hristiyan bir kızdan 5 tane çıkarttı inanmayan insanlara bu hikaye gibi geliyor. Kıza dedi ki müslüman olucakmısın eğer olmassan bunlar tekrar sana geri gelecek . Kız müslüman oldu aileside müslüman oldu. Bu iş tamamen metafizik işi aslında ayrı bir ilim. Hristiyanlardada cin çıkartma seansları var lakin hristiyan din adamları müslüman birinden cin çıkaramaz. Sadece kendi dininden olanlardan çıkarır.
- +1 yıl
Metafizik dedigin şey havaz ilmi kardeş Selçuklu Osmanlı zamanindan belli var bu
- +1 yıl
Arkadaşım bende görüyorum ama musalatlı değilim hudamım ben
- +1 yıl
Yerinizde olsam hiç uğraşmam çünkü sonu felaket
- +1 yıl
Merhaba akrabaniz bu işlerle ilgileniyor mu
- +1 yıl
Dostum o hoca hala bu işlere bakıyor mu
- +1 yıl
Uydurma müslüman nasıl hristiyandan çıkarıyorsa oda ondan çıkarır :))
En İyi Cevaplar
+1 yılbenim bildiğim ve tecrübe ettiğim. çocuklarda belli bir yaşa kadar perde açık. yani yeğenim boşluğa bakarak oynuyordu küçük daha. ve diğerinde de banyoda tekti almaya girmiştim. bir dede geldi güldürdü beni demişti. sonra ne oldu dedim. şu attım üstüne oynarken gitti demişti.
45 Yorumla- +1 yıl
aynen.
- +1 yıl
bilmiyorum. ama kurban bayramının 1. günüydü. kurban kesmiştik. o zaman tam
Gizli Üye(30-35)+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=cgTS23AdfXwbu videoda açıklanmış
00 Yorumla
Olmasin görmek istemiyorum korku filmi izledikten sonra 😱
27 Yorumla- +1 yıl
daha da korkunç korku filmlerindekilerden ama aralarında benzerlik var çünkü ben küçükken rüyamda görmüştüm ama rüyamdaki de * suriyetleri değildir orasını allah bilir korku filmlerindeki ile aralarında çok az fark var zaten gerçek hocarla çekiliyo onlar.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
26Cevap
+1 yılKalp gözünün açılması öyle birşey değildir. hislerinin kuvvetlenmesi, olacakları hissetmek, insanları okuyabilmek, görmeyi öğrenmektir. Nirvana'ya ulaşmak gibi birşey öyle düşün
22 Yorumla- +1 yıl
Evet 😊
merak ediyorsan perşembe günleri gece saat 11'de best fm diye bir radyo kanalı var korku proğramı yapiyolar böyle cinli hikayeler anlatılıyor tavsiye ederim
116 Yorumla- +1 yıl
Hayırya boyutlar arası geçiş çok enerji gerektirdiği için istedikleri şekile tam bürünemiyolar herzaman oyüzden kimi ayağı tersti dito kimi kafası kimi vucudu at kafa aslandı diyo mısır tanrılarıda burdan çıkmıştır zaten yok spenksler yok bilmem neler yarı köpek yarı yılanlar
- +1 yıl
Normalde yasaklanmıştır boyut değiştirmeleri buna uymayanlar tabiki aralarında ki kötüler ve çok güçlü olanlarıda var en eski kabileleri onlar yapabilirler belki ama genel olarak bunu tam olarak başaramıyolar
- +1 yıl
Görüpte napıyon? 😄
- +1 yıl
bir özele gelirmisin rica etsem 😄
Bilmeyen konuşur, Bilen konuşmaz. Şunu söylemek isterim genelde korku cin masalı veya işte sosyal internetlerde cinli videolar gibi korku filmler + saçma sapan şeyleri izleyerek gerçek diyenlere sahtekar oldukları net bir şekilde açıktır. öncelikle bunu nasıl yapıyorlarda perde açılıyor? bunu kalp temizleyerek 5 vakit namaz + zikirler çekerek Allah'ın izniyle açılır ve hatta Allah'ın 99 faziletlerin arasında bunlardan birtanesi gece vakti yatmadan önce (ebced sayısı) çekilerek Allah'ın izniyle varlıkları karşına çıkartacaktır. Ama yinede buna karşı çok dikkatli olunması gerek! Gözün perdesi açılmasıyla (karşınıza çıkan cin illa rasgele iyi cin denk gelmez ve "bazı" müslüman olan cin, insanları sevmeyen müslüman cinlerde oldukları bir gerçeği var.)
00 YorumlaBu çok nadir bir durumdur çok büyük günahlar neticesinde insanı koruyan bir aura vardır o aura kalkar musallat durumu vs vs gerçekleşir bunun için ya Allah tarafından bir hediye ya da doğuştan görmek ekseri doğu tarafında olunur böyle durumlar ama bu işi yapan insan sayısı hüdam ve havvas hocası tarafından yapılır bu ilmi yapıyorum diyen insanda kesinlikle yalancıdır o tarz insanlar imanını satmıştır ve ben görüyorum diyen insanda yalancıdır psikolojik sorunları vardır
00 YorumlaDiğer konusunda 544 cevap paylaştı. Yol acikcasi ama ters ayaklılar lada ugrasmak istemezdim onlar seni görüyor zaten srn onlari goremiyorsun diye biliyorum
320 Yorumla
+1 yılhayı rhıc gormedım oyle herkesın kaldırabıleceği bır iş değil cohu kafayı yıyor
15 Yorumla- +1 yıl
ANNEM koydeyken ekmek yaparken gormuş kısa boyu uzun ve kıvırcık saçları var yuzu de saçtan pek gorunmemiş korkmuş ama bişey yapmadan ekmeğe devam etmiş sonra kaybolmuş allah tan kafayı yemedım dıyor :D
- +1 yıl
evet zaten bırını dovdıuklerı gormedım çinsel ilişkiye gırerken bıraz zorlananlar var
Evet evliyayım kalp gözüm açık meleklerle falan da görüşebiliyorum.
24 Yorumla- +1 yıl
😂😃
Evet benim açik ve ben onlari görebiliyorum gece uyurken yanıma geliyolar hissede biliyorum ayama dokunuyolar
11 Yorumla
+1 yılnasıl bişeyler peki onlardan bahsettiğin zaman kızıyolarmı
20 YorumlaYok yahu öyle birşey mi var? ama kulagımda iki tane delik var o olur mu? :D
01 Yorumla
+1 yılİnsanların açık değil diye biliyorum, uyuyamayacağım gece gece susun be
20 Yorumla
+1 yılBen değilim ama deniyorum :/
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende var ciddiyim öyle şeyler gordumki aklım hayalin anlamaz mesela iblisin lanetlrndigindrki halini bile gördüm ama çok değişikti kabirde acı cekenlerin halini gördüm yeminle gördüm bunları ve daha fazlasını melek dahi gordum
028 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYani bilmiyrm ama çok şey gordum
Cevap sahibi+1 yılNeyse boşver bence hade iyi aksamlar
Cevap sahibi+1 yılGeçme arkadaşım bak imanın sağlam olmaz ise seni delirttirler vede sen sonuç olraka ya intihar edersin ya da kendi golgenden bile korkan biri olursun
Cevap sahibi+1 yılİmanının çok ama çok sağlam olması lazim bak ben sadece başımdan geçen bir olayı anlatsam ne demek istediğimi anlarsin
Cevap sahibi+1 yılBak sadece sana başımdan geçen bir olayı tek anlatayım ben bir akşam saat 9 gibi dışarıda gidip birparkta oturuyodum parkın yanında ise tarla vardı öyle oturup dusunuyodum birden tarlanın ortasında iki tane çin gördüm bı tanesi ifrit diğeri ise marid kabilesindendi sonra bana baktılar ikisi ifrit olanın şekli şöyleydi rengi kırmızı aralarda siyahlık vardı ağzı köpeğe benziyordu belinden aşağısı yoktu kolları ve elleri up uzundu elleriyle yürüyordu marid olan ise şöyleydi bu diz kapakları ters taraftaydi elleri ve ayakları üzerinden duruyordu rengi grimsiydi kafası ise uzuncaydi sonra ifrit olan marid olana bu kişi bizi görüyor galiba dur buna bı zarar vereyim dedi marid olan ise ifrite bu bizi gördüğüne göre siradan biri değildir karışma dedi ifrit olan isebak ben şimdi nasıl zarar verecem deyip birden bana doğru geldi tam bana vuracağı sıra ben ona gel gel ben Allah'tan başkasından korkmam rabbim bana yeter lailaheilallah Muhammed Resulullah dedim tam bana vuracağı sıra gökyüzünden. Böyle iki zincir uçlarında ise iki kıskaç vardı birden o ifriti tutup çektiler sonra marid olana baktım oda kayboldu orda bikez daha anladimki sen eğer Allaha kalbi gönülden siginirsan Allah elbet sana yardım eder
Cevap sahibi+1 yılBunu yaşadım ben hemde baya bı gerçek sekilde
Cevap sahibi+1 yılGörmem istenildiği için görüyordum ben yani benim istememle olan bişi değil bu
Cevap sahibi+1 yılHayır yok
Cevap sahibi+1 yılBenmi ben onları görmek için zikir çekmiyorum hem sırf onları görmek için zikir çekmek ne kadar doğru ki
Cevap sahibi+1 yılYaşın kaç senin
- +1 yıl
Onları meraktan görmek istemiyorum biliyorsunuz ki onlarında şifacı olanları var benim bir psikojik rahatsıžlığım ama bunu maalesef psikologlar cözemiyor bende şifacı cinlerlerden yardim almak istiyorum Allah'ın izni ile bu durumdan kurtulabilirim tek derdim o cinler hakkında bilgim var
Cevap sahibi+1 yılNasıl bı rahatsızlığın var
- +1 yıl
@Luckheart ben rüyamda görüyodum bi ara muska yazdı tanıdık bi hoca o gündür bu gündür bişey görmüyom öyle şeyler falan ama yanımda da taşımayınca iyice o konuları hemen aratştırmaya başlıyom yani çekiyolar iyice içlerine.
- +1 yıl
@umutasd733 evet haklısın.
- +1 yıl
Sağlam bir tövbe et sana yardımcı olabileceğim budur
- 1 ay
maşa'ALLAH kardeşim eğer izniniz olursa sizinle iletişime geçmek isterim
Perdem herzaman kapalııdr. özel günlerde açıyorum
31 Yorumla
+1 yılEvet kankam bile var :D
11 Yorumla
+1 yılBakın tekrardan söylüyorum ben musaltlı değilim ben bir hüdamım sizin söyledikleri izin hepsi bende mevcut
00 YorumlaBenimki selektör yapıyor
33 Yorumla
1 yılDevamlı görme olayı olmaz dost edinirsiniz çagırdığınızda gelirler:)
00 YorumlaEskiden gözümün pertesi acıkdı insanların nurunu görüyordum
01 YorumlaGunahlarla o perde kapanır
13 YorumlaDiğer konusunda 852 cevap paylaştı. Ala ala öyle bişemi varmış bea
01 YorumlaDiğer konusunda 568 cevap paylaştı. Yok ben gormuyorum cok sukur 😬
01 YorumlaNapican 3 harfliyi 😀
01 Yorumlauğraşanlara musallat olur kuzen dikkat etmek lazım
02 Yorumla
+1 yılSenin kafa uçmuş
11 YorumlaBenim gözde store perde var ya...
00 Yorumla- Diğer konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılgörüyorum, özellikle 3 harfli götleri
03 Yorumla- +1 yıl
Hahahahhahahahhahah
- +1 yıl
kardeşim şakası olmaz böyle şeylerin müslüman isen cinlere inanmıyosan o bile şirk oluyo çünkü Allahın onları yaratına inkar etmiş sayılıyorsun ve yaptığında musallat sebebi bile olabilr
- +1 yıl
@umutasd733 musallat sizin beyninizde kardeşim kusura bakma, cin ne ya? görelim nerde? nasıl musallat olacakmış olsun hadi, çocukların bile inanmayacağı masallar bunlar! bu arada ateist falan değilim bir yaratıcı elbette var ama dinlere kesinlikle inanmıyorum, zamanın uyanıklarının milleti kandırmasından başka bir şey değil, kuranı incili tevratı hatta zeburu defalarca okumuş birisiyim, yemin ederim git kırmızı başlıklı kız oku daha inandırıcı
+1 yılgöz perdesi ney acaba
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunu soylerse o perde kapanir
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSenin bahsettigin goz perfdesi ile benim ki farkli benim dedigim öluleri de goruyo
Cevap sahibi+1 yılIyi peki
+1 yılBu Müslümanların işi gücü yalan dolan :))
00 Yorumla
+1 yılkalp gözü olmasın o
08 Yorumla- +1 yıl
ben onların varlığını biliyorum ama gören kişilerin deli olduğunu düşünüyorum
- +1 yıl
sözde arkadaşımda görüyordu yurtta kalırken etmediğimiz dua kalmamıştı odaya kuran bile koyduk fayda etmedi. sonra doktora gitti ilaç verdi hemen geçti
- +1 yıl
anlattığım olay 4yıl önceydi ama düzelmişti hareketleri felan düzelmişti geceleri sayıklardı aşırı derece rahatsız ederlerdi saçlarını çekerlerdi felan
- +1 yıl
ben rüyamda görmüştüm
Diğer konusunda 514 cevap paylaştı. vardır belki
10 Yorumla
1 yılNasil acariz?
00 Yorumla
Devamını Gör(18)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi