Güzellik & Bakım Göz altı bakımı yapıyor musunuz, kullandığınız ürünler neler? BuzHanım Takip Et FenomenGuru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Göz altı bakımı ihmal edilmemesi gerekiyor ama çoğu kişi pek önemsemiyor. Siz yapıyor musunuz? Göz altı bakımı yapıyor musunuz, kullandığınız ürünler neler? Cevapla Ürün Soruları Bakım Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı. Genelde ihmal edilen bir bakım türüdür gadası. Ben genelde kahve telvesi koymayı tercih ediyorum. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,4b cevap paylaştı. Nemlendirici kullanıyorum bakım olarak 0 0 Yorumla
adrenalin64 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 39% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hyaluranik asit ve koenzim q10 popüler. Ampulleri ve kremi var. Roosmandaki ampuller biraz uygun gibi. Gerçi Q10 niveanın daha uygundu. Ben aldım da saç ve yüz için. Morluk varsa da hirudoid forte merhem. 0 0 Yorumla
Sanalsevapp Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Nedendir bilmem aklıma Okan Bayülgen'in kaz ayaklarıyla ilgili konuşması geldi.. göz altlarim için serum kullanıyorum 0 1 Yorumla BuzHanım +1 yıl hahaha ilginç olmuş onun aklına gelmesi :D Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 889 cevap paylaştı. #selamgençlik 🍀🍀⭐ Üşenmezsem yapıyorum çünkü çok zevkli ve sonuçları hoşuma gidiyor.⭐#tubasueda 🍀🍀 0 1 Yorumla BuzHanım +1 yıl üşenmemek lazım, göze atları çok önemli Yorumla
Kömüüür Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 93% +1 yıl Simdiye kadar ihtiyaç duymadım ama son zamanlarda göz altımın morardigini düşünüyorum bu yüzden bende başlayacağım sanırım 0 3 Yorumla BuzHanım +1 yıl kesinlikle başlamalısın, geleceğe yatırım Yorumla Kömüüür +1 yıl Haklisin tavsiye edeceğin bir gün var mı peki Yorumla Kömüüür +1 yıl *Ürün Yorumla
cayadabekleriz Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl The purestin göz altı bakım serumunu kullanıyorum sadece sabah akşam 0 1 Yorumla BuzHanım +1 yıl tesadüfe bak ben de onu kullanıyorum Yorumla
zeynep3000 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 322 cevap paylaştı. Gözaltı kremi kullanmiyorum düzenli, bir ara nivea marka kullandım. 0 0 Yorumla
Gunahbenim23 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl hayır herhangi bir bakım yapmıyorum kullandığım ürünler de yok 0 0 Yorumla
dionysosjai Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 419 cevap paylaştı. Göz altım için sadece maske ve serum kullanıyorum. 0 2 Yorumla BuzHanım +1 yıl daha ne olsun Yorumla dionysosjai +1 yıl Bazıları "krem sürsen daha iyi" diyor. Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 5,9b cevap paylaştı. Göz altım sağlam 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Genelde ihmal edilen bir bakım türüdür gadası. Ben genelde kahve telvesi koymayı tercih ediyorum.
Nemlendirici kullanıyorum bakım olarak
Hyaluranik asit ve koenzim q10 popüler. Ampulleri ve kremi var. Roosmandaki ampuller biraz uygun gibi. Gerçi Q10 niveanın daha uygundu. Ben aldım da saç ve yüz için. Morluk varsa da hirudoid forte merhem.
Nedendir bilmem aklıma Okan Bayülgen'in kaz ayaklarıyla ilgili konuşması geldi.. göz altlarim için serum kullanıyorum
hahaha ilginç olmuş onun aklına gelmesi :D
#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Üşenmezsem yapıyorum çünkü çok zevkli ve sonuçları hoşuma gidiyor.⭐
#tubasueda 🍀🍀
üşenmemek lazım, göze atları çok önemli
Simdiye kadar ihtiyaç duymadım ama son zamanlarda göz altımın morardigini düşünüyorum bu yüzden bende başlayacağım sanırım
kesinlikle başlamalısın, geleceğe yatırım
Haklisin tavsiye edeceğin bir gün var mı peki
*Ürün
The purestin göz altı bakım serumunu kullanıyorum sadece sabah akşam
tesadüfe bak ben de onu kullanıyorum
Gözaltı kremi kullanmiyorum düzenli, bir ara nivea marka kullandım.
hayır herhangi bir bakım yapmıyorum kullandığım ürünler de yok
Göz altım için sadece maske ve serum kullanıyorum.
daha ne olsun
Bazıları "krem sürsen daha iyi" diyor.
Ben ihtiyar mıyım öyle şeyler yapayım?
Göz altım sağlam
Yapmıyorum uyuyunca geçiyor 😁
Hayır yapmıyorum
Yapmıyorum