Türk erkeklerinden bulamıyorlar mı sürekli dışardan ithal ediyoruz? Bana kalırsa yabancı mankenler daha hoş bir görünüm veriyor reklama. sizce neden türklerden bulmuyorlar biscolata erkeği
Biscolata erkekleri neden hep yabancı erkeklerden oluşur?
ne guzel iste ilk defa bir Turk firmasi dis ulkenin insanini meta ve raklam icin parasini eline sikistirip kuresel bir marka yapiyor ki Turkiye bu tatli hazir gidalarda dunyada ilk 5 siraya yukseldi hatta dis cikolatacilarin sermayesini almaya basladi... ki onemli olan bu kici basi cirkin olsun Turk erkegi ne olacak.. parasini ve kullan at boyle meta erkekleri ama sermaye Turk iline Turk iscisine Turk tuketicisine kalsin...
Bir sınıf arkadaşım vardı , adamın yanında ben babası gibi kalıyordum :) Yabancı erkek koymaları gayet normal , daha bakımlılar daha kaliteli yaşam standartları var. Bizim mankenler biraz maskülen kalıyor. Bu abiler biraz daha az maskülen
Gerçek hayatında kaç tane italyan tanıyorsun ya da kaç tane gördün de ortalama çıkardın. Ekran yüzlerini görüp ortalama çıkartıyorsunuz. Bizim ortalamamızda Burak Özçivit o zaman :)) Komik olmayın. Ayrıca hayranı olduğunuz italyan erkeklerinin karakterlerini bir araştırın derim. Karılarının yanında başka kadınlara sulanmalar mı dersin, karısını hor görmeleri ve kötü davranmaları mı dersin. Neyse dilerim bir italyan bulursun ;)
Guzel kardesim gercekden turk erkeklerinin kiymetlerini bilmiyorsunuz avrupali kulturune tiplerine ozenmeyin bak Sen su biscolatadaki arkadaslara dunyanin en obez milleti en Cok ozenilen amerika
En İyi Cevaplar