Kendim olmaktan korkuyorum neden?

kendim olmaktan korkuyorum çünkü geçmişimde çok acı çektim flimlerde olan karanlık geçmiş gibi herkesten sakladım hep öğretilen kişi oldum kendi karakterim zamanla içimden beni serbest bırak demeye başladı rahat olamıyorum kimseyle sanki kendi isteğimle bişey yapsam kırılcak gibiyim çok şeyin eksikliğini yaşadım birçoğunu yerine zamanla koydum ama asla yerine koyamayacağım şeylerde var az şey kazanıp çok şey kaybettim en sonunda kendimide kaybettim ben kimim bilmiyorum ama kim olmak istediğimi biliyorum geçmişimden korkuyorum ve burda çok gizli bişey itiraf edicem bazılarınız takıntısız olduğun içinmi takıntısız adam koydun adını felan dedi ama o isim geçmişimden kaçmak için kullandığım isim takıntısız adam olunca kendimi daha çok ben hissediyorum kimseye hesap vermek zorunda değilim istediğimi yapabilirim ve insanlar benim burda olduğumun farkında kendim olunca herkes görmezden geliyo alay ediyo ama takıntısız adam oluştuğundan beri yolda durdurup hal hatır sormaya başlayanlar var ndn?
Kendim olmaktan korkuyorum neden?