Kayınbabamin bu teklifine ne demem gerek? Kabul etmeli miyim?

Ben ankaradayim Kastamonu da okudum nişanlım kastamonulu evim Kastamonu da olacak... eşya almaya gittim geziyoruz nişanlım kayinbabam ben... çok güzel daireler yapmışlar hayatım keşke söyle bir evimiz olsa dedim.. kayinbabam gelin bir bakalım dedi gittik baktık evler harika süper lüks boydan boya cam duvarları inanılmaz geniş bir balkonu var mutfağın yemek masası ve oturma grubu koy o kadar geniş bir balkon aşık oldum eve 450.000 tl üç artı bir ama çok geniş gerçekten en üst kat harika mutfakta at koştur zaten Ocak yeri falan mutfağın ortasinda... kayinbabamda biraz param var üzerine biraz kredi çekerim size bu evi alırım düğününuzde yaparım esyanizida artık senin baban mi alıyor siz evlendikten sonra mi alırsınız bilemem benden bir çöp tenekesi bile beklemeyin dedi... ben öğretmenim kocam da öğretmen ama bir evin eşyasını babamın üzerine yıkamam o kadar durumu yok kardeşlerim okuyor... kocamla bende iki öğretmen maaşıyla bir evin eşyasınin altından kalkabilir miyiz? Spor salonundada çalışıyoruz ama nişanlım profesyonel sporcu vücut geliştirme ile uğraşıyor onun beslenmesi de çok masraflı istanbuldan somon getirtiyor kendine özel yani... ne yapsam kabul etmeli miyim?
Güncellemeler
+1 yıl
Ya nişanlım çok masraflı ona güvenemiyorum
Kayınbabamin bu teklifine ne demem gerek? Kabul etmeli miyim?