İŞ HAYATI bana göre değil, birisinin emirlerini yapmak, saatlerce sıkıcı işler yapmak , hayatımı buna adamak vs çalışmıcam kötümü?

hep mutlu olmayı seven birisiyim , yeni ülkeler kültürler görmeyi severim, okumayı hobilerimi yapmayı vs bunları tabiki herkes sever. Ama iş hayatı asla bana göre değil evet belki maddi durumumuz kötü olsaydı eşşek gibi köle olurdum ama maddi durumumuz iyi ve ömür boyu çalışmasam bile harika bir yaşantı sürebilirim hatta 21 yaşındayım arabamda var evimde hazır hatta başka evinde kirası harçlığım üniversite okuyorum keyifle ama sonrasını bilmiyorum yani işe girme gibi bir hayalim isteğim yok veya evlenme gibi düşüncemde. Siz olsanız ne yapardınız
Güncellemeler
+1 yıl
EV*ARABA var derken babam aldı benim bir etkim olmadı.
Güncellemeler
+1 yıl
Her ne kadar maddi durumumuz iyi olsa da babam kesinlikle çalışmamı istiyor tek sıkıntım o şuanda , o da elalem ne der bakışı ile bakıyor ama doğrusu benim umrumda değil kendi yaşantıma bakarım
İŞ HAYATI bana göre değil, birisinin emirlerini yapmak, saatlerce sıkıcı işler yapmak , hayatımı buna adamak vs çalışmıcam kötümü?