Manga grubunu herkes bilir, solisti Ferman ile ardındaki 4 kişilik ekibi ile birlikte zamanında çok iyi şarkılar çıkaran ve takip ettiğim grup şu sıralar artık iyi değil gibi. Her neyse takip etmediğimden ötürü son durumu bende bilmiyorum. İyi okumalar efenim.
Dünyanın Sonuna Doğmuşum!

Şarkının içeriğinden çok klibindeki sahneler ve dikkat ederseniz altında geçen alt yazılar birer mesaj iması taşımaktadır. Peki nedir bu mesajlar!
Feleğin Çemberi!

Yıl 2009 ve şu an günümüzdeki televizyon yayınlarına baktığımız zaman alt yazının ince bir mesaj verdiğini anlayabilirsiniz.
"Hayatınızı değiştiriyoruz. Arayan herkesi feleğin çemberinden geçiriyoruz."
İzlemeyenler kadar izleyenlerin daha fazla olduğu televizyon programları bir kesimi oyalamak amaçlı bir yayın yapsa bile bunu sevmeyen bir kesim ise ya televizyonu sadece haberleri seyretmek amaçlı izler ya da hiç izlemez. Şu zamanımızda ise birden çok "saçma" (kendimce) kategorisine girebilecek olan bir çok yarışma programlarını sıralayabilirim.
İşsizim!

"Bağlanmaya sonuna kadar karşıyım
Ama dizilerimden beni ayırmayın
Değişir dünyam bir tuşla uzaktan
Elimdeki kumandam hayatıma kumandan"
İnce bir ayrıntıya sözüyle nokta basan şarkıda ikinci aşama ise önüne geçilemeyen ve sürekli olarak farklı yöntemlerle aşk mevzusuna el atan televizyon programları stüdyo dışında artık son dönemde çıkan Gözüm Sende gibi artık özel hayat kısmını tamamen aşmış ve özel diyebilecek bir mevzuyu kat'iyen söz konusu olarak ele almayan yayıncı kuruluşlar her şeyin bir reyting için olduğunu ve izleyicilerin daha çok takip etmesi amacıyla yapıldığını bilmektedir.
(Cicişleri de atlamayalım tabii ki)
Beyinlerinizi Temizliyoruz!

Görselin hemen sağ altındaki ince mesajı gördüğünüze göre anlatılmak istenen asıl amaca gelelim.
Günümüzde bir çok programın üzerinden şöhret adı altında televizyonlarda, dergilerde ve sosyal medyalarda şan-şöhret ünvanlarına sahip olmak isteyen ve bunun için hayatını bile sıfırdan değiştirmeye razı olacak olan bir sınıf kesim ise bu kategoriye baya bir dahildir diyelim. Bu bir su götürmez gerçektir ki günümüzde bir çok yerden direkt olarak ikinci günü televizyonlarda ve sosyal medyalarda ismini hiç duymadığımız kişiler ün sahibi oluyor. Son zamanların caps olaylarına malzeme olan 16 yaşındaki Aleyna Tilki dışında haksız yere kazanç sağlayan Kerimcan Durmaz gibi şahsiyetler sosyal medya ve televizyonların yeni reyting aletleri arasında yer kazanmaktadır. Benim diyeceklerim çoktur aslında ama uzamasın.
"İyi bilirdik" derler elbet ardından, bundan büyük yalan yok!
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
En İyi Cevaplar