Hao Asakura Türkiye'de Yaşasaydı Neler Olurdu?

Bu benceyi uzun zamandır yazmak istiyordum ama klişe bir konu olduğunu düşündüğüm için kendimi tutuyordum. Sonra dedim ki, neden yazmayayım? Niyetim herhangi bir siyasi partiye ya da kişiye hakaret etmek değil ama biraz gülmek herkese iyi gelir, umarım sadece ben gülmem. ;p

Japon oluşu sebebiyle Türkiye'de fazla zorluk çekmezdi

Hao Asakura Türkiye'de Yaşasaydı Neler Olurdu?

Japonya, Türkiyeye düşmanlık eden ülkelerden biri değil. Bazı insanlarımız Çinlilerden nefret etse ve her gördüğü çekik gözlü uzak doğu insanını Çinli sanıp saldırsa da bu Hao için sorun olmazdı. En fazla kendisine saldıran kişileri öldürürdü.

Normalde siyasete hiç girmeyen Hao, Türkiye'de işlerin nasıl yürüdüğünü anlayınca doğruca meclis binasına veya cumhurbaşkanına koşardı.

Hao Asakura Türkiye'de Yaşasaydı Neler Olurdu?

Kendisi doğaüstü güçlere sahip olduğu için koruma falan dinlemez soluğu RTE'nin yanında alırdı. RTE ilk başta "Bu ne saygısızlık? Defol git buradan. Koskoca cumhurbaşkanının karşısında bu uzun saçlarla şu küpelerle durmaya utanmıyor musun?" dese de Hao'nun gücüne tanık olunca hemen sözünü geri alır ve onu da AKP'li yapmaya çalışırdı.

Hao ise oradakilerin düşüncelerini okur ve sırf çıkar sağlamak için doğayı katlettiklerini, ağaçları kestiklerini duyunca deliye dönerdi. Yine de işini sağlama almak ve daha çok yandaş kazanmak istediği için hemen caymaz, RTE'ye ve diğerlerine doğayı katletmemeleri konusunda ciddi uyarılarda bulunurdu.

-Bak Erdoğan Bey, bundan sonra senin en büyük destekçin benim. Bu dünyada benden daha güçlü ve üstün kimse yok. İstersen seni T.C.'ye başkan yaparım, Amerikaya bile kafa tutmanı sağlarım, senin için İsrail'i yakarım fakat sen de benim şartlarıma uyacaksın. Türkiyeye güçlü şamanlar bulabilmek ve hakkımdaki kötü düşünceleri, ön yargıları yok etmek için geldim. Bana yardım edecek misin?

-Çok kolaymış, sen bana bırak.

-İyi ama ben tüm insanlığı yok etmek istiyorum, hayatım boyunca yüzlerce kişiyi öldürdüm, nasıl beni daha iyi göstereceksin ki?

-Rahat ol, o iş kolay. Sen dediklerimi yap, yeter.

RTE ve Hao Asakura birlikte televizyona çıkar ve ulusa sesleniş yaparlardı

Hao Asakura Türkiye'de Yaşasaydı Neler Olurdu?

-Hao kardeşimiz lütfetmiş ta Japonya'dan buralara gelmiş. Kendisi şaman yani ruhları görebiliyor. Anlayacağınız çağımızın evliyası gibi bir şey. İnanmıyor musunuz? Kendisine ben kefilim diyorum. Dış görünüşünü yadırgamayın sakın, unutmayın peygamber efendimiz de uzun saçlıydı. Uzun saç sünnettir aslında. Hao, sen de kendini tanıtır mısın biraz?

-Erdoğan Beyin anlattığı her şey doğru. Ben bir şamanım ve amacım tüm dünyaya hakim olmak. Ruhani güçleri olmayan ve doğaya zarar veren herkesi öldürmeyi planlıyorum. Bu konuda bana yardım etmek isteyen şamanlara kapım her zaman açıktır...

-Hadi Hao, devam et.

-Şey... Pekala... İçki içmiyorum, sigara kullanmıyorum, kumar oynamıyorum, kızlı erkekli ortamlarda bulunmuyorum ve zina yapmıyorum. Benim hiç kötü alışkanlığım yok ancak insan oğlu çok kötü. Ruhani güçleri olmayan bazı kişiler ruhlara saygısızlık yapıyor, onların bulunduğu mekanlara ayakkabı ile giren hatta alkol içen bile var. Korkunç değil mi? Bir an önce onları yok etmeliyiz yoksa kıyamet kopabilir. Bu arada Amerika ve İsrail'i de kınıyorum.

Ulusa seslenişin ardından ülke bir anda karışır...

Hao'nun ve RTE'nin sahtekar olduğunu söyleyenler, onlara inanan ama yaptıklarını yanlış bulanlar ve tabii ki Erdoğan'a duyduğu sonsuz güven sayesinde Hao'yu destekleyenler... Her kafadan bir ses çıkardı.

-Erdoğan'ın gündemi değiştirme çabası işte, geçen günkü terör saldırısını bu saçmalıklarla unutturmaya çalışıyor.

-Eğer anlattıkları gerçekse Hao kesinlikle çok kötü birisi.

-Neresi kötü acaba? İçkisi yok, zinası yok, sigarası yok üstelik kılık kıyafeti düzgün birisi. Erdoğan destekliyorsa ben de onun yanındayım.

-Adamı duymadın mı? Ruhani güçleri olmayan herkesi öldürecekmiş. Senin ruhani güçlerin yok ki!

-Olsun, adam İsrail'i kınadı sonuçta.

-Öldürüyor ama çalışıyor aynı zamanda... Sizin gibi serseri değil.

-Yok artık!

Hao tüm bunları hayretle izler

Hao Asakura Türkiye'de Yaşasaydı Neler Olurdu?

-Üç hayat yaşadım ama hiç böyle tiplerle karşılaşmadım. Adamlar sigara içmiyorum diye iyi biri olduğumu söylüyor!

-Sana kolay olacağını söylemiştim. Beni destekleyenler her dediğime inanır, asla yalan söylediğimi düşünmez. Ulusa sesleniş de çok başarılıydı. Peki, sen amaçlarını ne zaman gerçekleştireceksin?

-Bilmem ki... İnsanlar henüz durumu kavramadı, hepsi bana saldırmaya kalkar şimdi.

-Merak etme, bir yayın yasağı başlatırım, kimsenin ruhu duymaz.

-Yayın yasağı mı?

-Merak etme, o iş de kolay. Sen birkaç kere daha televizyona çık, canlı yayında ağla, "Ruhani güçleri olmayan sıradan insanlar inancıma hakaret etti, zaten onlar İslama da karşı" falan de, gerisini bana bırak.

-Tamamdır...

Her şey yolunda giderken hesaplar aniden bozulur

Hao Asakura Türkiye'de Yaşasaydı Neler Olurdu?

Hao'nun baş düşmanı Iron Maiden Jeanne (demir baki-re Jeanne) ve birkaç kişi daha Türkiyeye gelir. Halka Hao'nun ne kadar kötü biri olduğunu ve böyle devam ederse herkesi öldüreceğini anlatır. Bazı insanlar buna inanır ve hem RTE'yi hem de Hao'yu desteklemeyi bırakır. Bunun üzerine Erdoğan ve Hao bir miting düzenler. Erdoğan alır eline mikrofonu öfkeyle konuşmaya başlar.

-Geçenlerde buraya birisi geldi. İsmi neydi? Iron Maidet mi? Neyse... Bu kadın mıdır kız mıdır bilemediğim kişi utanmadan Hao ile beni kötülüyor. Yahu sen kimsin? Bir kere kadın kısmı böyle işlere karışmaz, evinde otur, işini gücünü yap, yahu sanane bizim planlarımızdan? Zaten onun amacı belli... Elinde İncil, affedersiniz üzerinde haç sembolleri... Kesinlikle Amerikanın ve İsrailin piyonu bu kadın!

Hao kısa sürede büyük bir hayran kitlesine sahip olur

Hao Asakura Türkiye'de Yaşasaydı Neler Olurdu?

Marjinal gençler, çeşitli sebeplerden ötürü insanlardan nefret edenler, sadece popüler ve yakışıklı biri olduğu için onu takip edenler, Erdoğan'a güvendiği için onu destekleyenler, prim yapmaya çalışanlar, her şeyden bihaber olanlar...

Hao hala şaşkındır ama durumundan memnundur. İlk kez kendini bu kadar kolay kabul ettirebilmiştir. Her işi yolunda gider. Türkiyede bolca şamanla tanışır ve bir sürü yandaş kazanır, Erdoğan'ın planları sayesinde öldüreceğini söylediği insanlar bile onu desteklemeye başlar.

Sonra bir gün KizlarSoruyor ile tanışır

Hao Asakura Türkiye'de Yaşasaydı Neler Olurdu?

Her işi tıkır tıkır işleyen Hao, boş vakitlerinde internete bakmaya başlar. Sonunda KizlarSoruyor adlı siteyi görür ve inceler. Aşk İlişkileri, C*nsel Yaşam, Nasılım? kategorilerini incelerken kısa süreli bir şok yaşayan Hao önce gördüklerini koca bir şaka zanneder. Troll ve bazı troll gibi ama gerçek soruları okurken şaşkınlıktan kendi tükürüğünü bile yutamaz ve boğulma tehlikesi geçirir. Sonunda siteye üye olmaya karar verir ama o da ne? Birisi onun ismiyle hesap açmıştır ve bu yüzden @Hao_Asakura ismini alamaz. Ona benzer başka bir isim alır ve merakla kendi ismini kullanan kişiye mesaj atar.

-Merhaba, ben Hao Asakura. Neden benim ismimi kullandığını merak ettim...

-Ohaaaa!!!! Yuh!!!! Hao, bu sen misin!?!? Ben senin en büyük hayranınım. <3 <3 O yüzden senin ismini kullanıyorum ve sürekli senin hakkında yazı yazıyorum... İnsanlar artık senin hakkında yazmamdan bıktı ama ben pes etmiyorum!!! Bak, koluma senin ismini kalıcı dövme ile yazdım. <3

Tabii ki Hao, kızın delinin teki olduğunu düşünür ve konuşmayı sonlandırır. Ancak daha sonra onun yazılarını okur ve tekrar mesaj atar. Gerçek Hao ve @Hao_Asakura sevgili olur.

Mutlu Son

Hao Asakura Türkiye'de Yaşasaydı Neler Olurdu?

Konu biraz klişeydi ama ben yazarken eğlendim. Umarım beğenirsiniz. Mizahi bir bence olduğu için hiçbir şeyi kötü niyetle yazmadığımı hatırlatmak isterim. Herkese iyi günler. :'')

Hao Asakura Türkiye'de Yaşasaydı Neler Olurdu?
Cevapla