Bazı insanlar haksızlığa tahammül edemiyor ama bazıları da hiç konuşmuyor, sadece susuyor ve olacaklara bakıyor. Belki birçoğumuz haksızlığa tahammül edemiyoruz. Bende haksızlığa tahammül edemeyenlerden birisiyim. Haksızlığa tahammül edememek bazen bize sıkıntı yaratıyor, yaşadığımız birçok sıkıntılar oluyor. İnsanları fazla kafaya takmayan haksızlığa karşı yine de susan insanlar, normal olarak hayatlarına devam edebiliyorlar ve hiç sıkıntı çekmiyorlar.
Haksızlığa tahammül edemeyen insanların yaşadığı sıkıntılar
Haksızlığa tahammül edemeyen insanların yaşadığı sıkıntılar ilki;
Yalnızlık
Özellikle yalnızlık. Çok fazla yalnızlık yaşayabiliyoruz. Çünkü ne zaman haksızlığa tahammül edemeyip sesimizi çıkarsak, o kişiyle mutlaka bir sıkıntı yaşıyoruz ve arkadaş ortamımızı değiştirmeniz gerektiğini anlıyoruz. Kendinize göre arkadaşlık edinmekte biraz uzun sürüyor ve o süreçte bayağı bir yalnızlık yaşıyoruz. Yalnızlık bu konuda maalesef ki başı çekiyor..
Biraz fazla cool takılmak zorundadırlar.
Biraz fazla cool takılmayı tercih ederler değil de etmek zorundalar gibi olur. Çünkü arkadaş çevresinde yapılan haksızlık kabullenemeyen insanla konuşmak çok zor gelir. Özellikle kinci bir yapıya sahipse haksızlığa uğrayan kişi kendisini haksızlığa uğratan kişiyle konuşmak için biraz aralarındaki buzların erimesi gerekir.
Fazla uzun yazmak gerekmiyor. Çünkü haksızlığa uğrayan çoğu kişinin sonu bir süreçten belli bir sürece kadar yalnızlık oluyor.
Yani her insan mutlaka yalnız kalacaktır... Fazla kafaya takmamak daha doğru olur!
Her canlı yalnızlığı mutlaka tadacaktır.
Bunu unutmamak en iyisi bence de...
Ama siz siz olun hiçbir zaman benliğinizden vazgeçmeyin ve kişiliğinizden ödün vermeyin. Çünkü hayat bu değmiyor. Kendinizi değiştirdiğiniz o kişi gün gelecek belki suratınıza bakmayacak! Haklıysanız sesinizi çıkartın, kendinizi savunun. Ama haksızsanız susmayı bilin!
Teşekkürler :D Sağ ol knk senin kadar yufka değil ama :D Evet biraz çabuk sinirleniyorum :D Kimse 4/4lük değil knk beni de böyle idare edin artık :D ;)
En İyi Cevaplar