Ekmek banacak haysiyeti olmayanlara sultan sofrası kurduğum doğrudur. Yediğim kazıkların en büyüğünü kendi soframda yedim ben. 1.58 boyunda , içinde sakladığı dev yarması kahpeliği farkedememiş olmanın verdiği şaşkınlık ve ıstırabın içindeyim. Korkuyorum , çünkü en hası beş para etmeyenler için mizacımı bozacağım.
Bir insanın sabrının gergin tellerinde gezmemeli. Bugüne kadar sönük balon misali pasif tuttuğum sinir hatlarımda parazit var. Bu öfke zihnimden büyük. Bu öfke, bu ihtiras, benden büyük. Ondan ve senden büyük. Bu öfke minnetten büyük, arşa tavan, sabra ağır, cehenneme direk. Bu öfke bize fazla, söylüyorum. Ayaklanmam yakın. Siren sesleri yakın.
Benden ve benim olandan uzak dur çocuk! Zira herkes için en hayırlısı budur. Şahit ve iştirakçilerin şebekesi 112 Acil'de. Bir gün karşılaşabileceğimiz ihtimalini düşün ve saç yerine kaş yol. Emanetimle kendini tatmin ettiğin, eksiğini tamamladığın her gün için, bir yakarış, bir yalvarış, bir feryat alacağın olsun.
Güncel olarak kullanmadığım mevcut kasvetimin birikimini boşaltırım üstüne ki musalla taşının rutubetli komforunu tadarsın!
Özür ve masumiyetle karşıma çıkıp, rıza ve af dilemek suretiyle heyheylerimi kışkırtırsan, degajını paspas ederim, demedi deme!
28.11.2014 - Cuma
23:16
HAKKARİ
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Askerlik kutsaldır
Katılıyorum.
Her türk asker doğar.
Şüphesiz!