Ciudad Juarez (DÜNYANIN EN TEHLİKELİ YERİ)

188km'lik alanıyla uzaktan küçük ve şirin gözüküyor gerçekte öyle değil. Uyuşturucu kartelleri arasındaki çatışmalar ve yoğun. Hırsızlık, tecavüz olayları ile tammen uzak durmak isteyeceğiniz bir yer.

1993'ten beri 4000 kadın kaçırıldı. Bunların 327'si (maquilas) ismi verilen marangoz atölyelerinde oldu. Ve cinayetlerde anlaşılmasın diye bazıların kemikleri çıkarıldı. Bazıların cesedi sağlam kaldı vs.

Olaylar anlaşılınca şu ortaya çıktı kurbanlar şehre çalışmak için gelmiş kadınlardı. Bu kadınların hepsinin çevresinde az tanıdığı komşuları tanınmayan hatta ordaki bakkal, market vs yerlerden alışveriş yapmamış insanlardı.

Çoğunluğu 16-24yaşlarında olan bu kadınların içinde 8-12 yaş arası çoçularda vardı. Bu kadınların nereli olduğu hangi ırktan olduğu hepsi birbirine benziyordu. Yani bu cinayetler aylarca hatta yıllarca insanları takib edilerek yapılmıştı.

Sonra şu ortaya çıktı kaçırılan kadınlar çeteler tarafından alıkonuluyor. Zengin aile çoçukları ve bölgenin önde gelen insanları tatafından ilişki ve uyuşturucu partilerinde uyuşturucu veriliyor ilişkiye giriliyor sonra öldürlüyorladı.
Bu partiler bitikten sonra çete üyeleri tarafından cesetler parçalınıp atılıyordu. Burada zorla ilşkiye giren kadınlar arasında 9 yaşında, 10 yaşında çoçuklarla dahi yatıp öldürülüyorlardı.

SONUÇ: Bu olay hakkında çok az kişi tutuklandı ve çok az ceza aldı gerçek suçlular hapiste değil dışarda kaldı.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
En İyi Cevaplar