Herkese kafa tutup, rest çekmek..
Komşu ülkelere sırt çevirmek...
Evet tüm dünya Türkiye için yardımcı olma arzusunda gayesinde iken hala Yunana, Ruma, Ermenistana düşman olacak mıyız?
Kendi milletimizden bile çürük tipler çıkıyor diğer milletlerden de mutlaka çıkacak.
Bu sebeple artık ırk, millet, din ayrımcılığı yapacak mıyız?
Ben artık tüm ülkelerle dost, herkesle arkadaş olunması taraftarıyım. Tek düşmanımız terör örgütleri.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Evet geldi bence
Ben şu depremden sonra anladım ki aslında milletler arasında sorun yokmuş, devletler arasında sorun varmış. Bir söz vardir "zenginler savaşır, fakirler ölür" diye. Bizimki de öyleymiş.
Aynen öyle. Yunanistadaki birçok insan gerçekten kendi üzüntülerini dile getiriyor sosyal medyada da kendi aralarındaki konuşmalarda da. Yardımcı olmak istiyorlar.
Gelmedi. Bu soruyu hangi kafa ile yazdın terörü besleyen kim? Tarih bilgin olmadığı nasıl da belli.
Şöyle düşün.
Kan davası gibi..
Senin deden benim dedemi öldürdü diye sana ve senden sonra gelen torunlarına düşmanlık mı edeyim deden yüzünden cevap ver
Kimse kavga tantana olsun istemez. Kavga dediğin olayı Türk milleti hiç bir zaman kendi başlatmadı. Sen bunu öğren önce. En basit örneği Macaristanı Kanuni fed etti keyfinden mi sanıyorsun?
Bu kadar merhametlilerse söyle bakalım Kuranı kerim İsveçe ne yaptıda yaktılar?
Dostum şu an Kanunî devrinde değiliz m Çağa uygun düşün. Küresel dünyadayiz.
Ben dostluk olsun diyorum ne diyim
Sorduğunuz soruyu sorarken ne yaşadın bilemem ama emin ol kimse kan gütme derdinde değil. Sana kanuni devrindeyiz demedim. Verdiğim örneği bile çakmamışsın. Sen istedin kadar iyi ol, dış devletler bu topraklarla her zaman uğraşacak!! Millet senin kafada olsaydı Türk bağrağı yerine ne asardık belli değil. Camin kalmazdı namaz kılmaya, sen tarih çalış dostum çok şey kaçırmışsın.
Senden tek bir cevap bekliyorum sadece merakımdan. Yunanistan adaları neden silahlandırıyor?
Dostum, Yunanistan adaları sahip çıkmadığımız için silahlandiriyor.
Neden bizim bayrak dikili değil adalarda..
Neden bizim insanımız yok.. Soruyu cevabı burada aramak lazım.
İsveçte de 1 tane kansız olay çıkardı diye sen bütün İsveçliler düşmanımız diyebilir misin.
Kaldı ki adam Hollandalı
Deprem sen de fena kafa yapmış bro iyi değilsin. Adamların amacı bu zaten önce ekonomik olarak çökertip sonra savaşmak. Bu işler seni aşar hiç bu bezlere girip birileriyle tartışma, yetersiz bakiyesin.
Tartışıyorum canım kardeşim.
Düşmanlık duygularından uzaklaşıp insanlarla dostane ilişkiler kurulmasını istiyorum.
Bunu sen istemiyorsan beni ilgilendirmez.
2 kişi yorum yapmış 2 kişi de seninle aynı görüşte değil ki olamazda zaten insan Türküm demekten utanır. Senin sorundan esinlenip bende soru sordum yine senle aynı fikirde insan bulamadım üzgünüm ki sitenin tek cahili sen çıktın Furki kardeşim tarihi bilmeden gelip burada acıtasyon yapmışsın Atatürkün foto kullanırken utanmadın mı?
Türk milletinim unutkanlık sorunu mu var? ↗
Yoo senle aynı görüşte olmayan da var. La alt tarafı 3 kişi yorum yapmış.
Ben hümanistim kardeşim. Namusumuza, toprağımıza, bayrağımıza göz dikmeyen, zulmetmeyen ülkelerle dost olmak gerekir.
Düşmanca durmanın sana bana ne faydası var millete ne faydası var.
O insanlar yardıma gelirken utanmadın mı?
Asıl saldırganlığı onlar yapmıyor mu sence
Onlar saldırgan olsa biz susmaz hesabını keserdik.
Artık bitmeli değil mi kavga
İsveç'i biliyorsun hocam keza Yunanistan'da öyle her gün Türkiye için karalama yapmıyorlar mı? Terör örgütlerini destekler nitelikte açıklamalar yapmıyorlar mı? Hal böyleyken onlarla nasıl dostluk yapabiliriz ki?
Azizim içlerinde mutlaka kah. tohumu çıkar.
Kendi içimizdeki adam yapıyor azizim. O ülkelerdeki güzel insanları göz önüne almak lazim
Yöneticilerin muhatabı yine karşı ülkenin yöneticileri olduğu için işler böyle yürüyor. İsim vermek gerekirse Macron, Erdoğan'ı sever mi sevmez ama İlham Aliyev seviyor. Yöneticinin kendisinde huzur bozma merakı varsa herkesle kötü olur. Biz Fransa'ya bir zarar verdik mi ki Macron bize düşmanlık besliyor? Esas Fransa hem 1. Dünya Savaşı'nda hem de Kurtuluş Savaşı'nda bu toprakları ne biçim işgal etti insanlarımızı nasıl katletti bilmiyor musun bunları? Ayn şekilde Yunan'da öyle. İzmir'de İzmir'in kurtuluş yıldönümünde Türk halkı Yunan dansı olan Sirtaki oynuyor. Topunun amacı Türkiye'yi yıkmak olduktan sonra biz ne yapsak boş. BM toplantısında her liderin bir konuşma süresi vardır ama Erdoğan bu süreyi aşıyor kimse bir şey demiyor. Dünya ülkeleri olarak görülen o büyük ülkeler mazlumlara zarar verdiği sürece bırak da Türkiye onlarla kavgalı olsun.