Güncellemeler
18 gü
Güncel
KızlarSoruyor'da kullanılan çerezlere ilişkin detaylı bilgilendirme için Çerezler ve Çerez Kullanımı İzinleri Hakkında Bildirim ve de Kişisel Verilerin İşlenmesi ve Korunması Politikası metinlerimizi inceleyebilirsiniz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Zararlı olsa bile kullanıyoruz
Bizim nesil özellikle bayanlar 50-60 lı yaşlarda nasıl olacak çok merak ediyorum. O kadar çok kimyasal kullanıyorsunuz ki sonu nereye varacak belli değil. bir şey sürmeden kesinlikle sokağa çıkmıyorsunuz. Ya mecbur değilsiniz anlayın lütfen. Kendinize bu kötülüğü neden yapıyorsunuz?
😂 😂 😂 Ne anlatıyorsunuz siz :d
Kullandığınız bütün her şey çok zararlı diyorum. Birazda doğal olun en azından kendi sağlığınız için.
Oldu taş devrine dönelim
O zaman durmak yok devam 👍
Evet nasıl olsa ölcez 🤣
Kolay gele 😄
Djsjs
Roll-On daha zararlı, ama sprey deodorantlarından daha etkili ve uzun süreli.
Yine de zararlı diye kimsenin ter kokusunu çekmek zorunda değilim.
Evet değiliz, pis iğrenç yaratıklara zararlı doğal olcam diye insanları rahatsız ediyorlar adiler
🤣
Herşeye zararlı deniyor. İçindeki alüminyumdan dolayı zararlı. Ama sallamıyorum kullanıyorum. Kokmayayım da varsın zehir sıkayım😅🤣🤣
🤣 🤣
🤣🤣
Sıkınca vız diye giriyor derinden içeri çohh zararlı Makbileğğğ
Jxjdjd
her şey zararlıysa satış olmasın kaldırsınlar niye çünkü vergi alınıyor olmaz tabi
Evet 😂
Evet o yüzden artık şu yasak mu bu yasaksa deodorantlar ücretsiz olsun millet temiz koksun djdjdhd
Yasaksa kötüyse ücretsiz olmaz işte 😂
Aman boş ver o zaman 😅
😂
Pudra olanlar ciltteki gözenekleri tıkıyor ve içindeki kimyasallar hassas ciltlere zarar veriyor diye biliyorum
Kimyasal olan her şey zararlı. Ozon tabakasını deliyor diyorlar bunu deldiğine göre cilde de zarar veriyor.
Normal parfüm çok mu faydalıymış edoşş sık gitin sjfjj
Her şeye diyorlar emo
Kayıkçının sandalına binersen derler :D
Ben binmem xjjdjd
Doğru karar verirsin shjsjtt
Tabisi Adnan hocam 😂
ahasahasas
Hzjxjz
Kanser ihtimalini arttirdigi soyleniyor. O yuzden bazen korkmuyor degilim.
Çok sıkarsam bende alerji yapıyor cadı onun dışında bilmiyorum.
Ganser yapıyormuş
Heeee ™️
Şimdi ben de sıktım reksona olanından fısss fısss yaptm
🤣 Aferin yarasın jsjsj
Önceden kullanıyordum şimdi sadece su şamapuan kendi kokum ben bile çok fazla şey kullanıyordum şimdi hiç biri yok umarım vücudum yenilenmiştir
Alerji yapabilir..
Hemen terletir..
tahriş edebilir belki
Gözenekleri kapatıyor diye duydum
kızarıklık yapavilir
Zararlı diyorlar ama umrumda bile değil 😅
O zararlı bu zararlı ne kullanalım biz arkadaş 🥲
Zararı umrumda değil kullanıyorum
hiç umrumda değil
Zararımı varmış
Çokta tın
bence yoktur zararı