Benim normalde terim kokmaz ama yaz mevsiminde çok terleyen birisi olduğum için belki ter kokusunu almıyorum diyerek deodorant kullanan birisiyim.
Aslında doğru düzgün deodorant kullandığımda söylenemez.
Öneriler dove markasının salatalık özlü deodorantından yanaydı onu almıştım. Sonra erkekler için olan versiyonunu ve memmun kalmadım kısaca etki göremediğim için ve burda öneri aldığım için nivea nın gazsız deodorantına geçtim.
Niveayı taş çatlasın 10 kere kullanmamışımdır ama koltuk altlarımda tüy gibi çıkan kıllar kap kalın çıktı bu ay ve direkt deodoranttan şüphelendim.
Size 3 sorum var
1) deodorant kıllanma yapar mı? 2) kılları sık ve düzenli kesmek kıllanma yapar mı? 3) kılları inceltmek veya komple yok etmek için ne önerirsiniz?
Gıllandırır mı o? Gözünü sevem Gıllandırsa herkes gıllı gıllı gezeğ Gılların anca epilasyonla yok olur Piçuv piçuv Ateş edecekler Gılları yakacaklar O zaman yok olur Yoksa azalma olmaz
Günaydın. Hormonal bir sorun olsa vucudumun diğer bölgelerinde de olmalıydı ya da bu ara diyetteyim kilo veremezdim. Ben deodoranttan vazgeçtim koltuk altlarına da ağda yapıcam. Sonra çıkan tüyler eskisi gibi çıkar deniyor
En İyi Cevaplar