Arkadaşlar aşırı utanıyorum sorarken de dahil hani erkek arkadaşım yanıma geldiğinde falan ter kokuyo onu kırmak da istemem söyleyemiyprum da napıcam yardım edin onu kırmadan halletmek istiyorum parfüm vs alsam da düzeliceğini düşünmüyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılBende diş konusunda yeteri kadar özen göstermediği için eski sevgilime benim bi erkekte en dikkat ettiğim şey diş temizliğidir bunu çok önemserim gibi genel bi konuşma yapmıştım ve hım daha dikkatli olurum demişti sorun çözülmüştü. Ama hijyenini bile yapmak istemeyen kendini bu konuda bile disiplin edemeyen bi adamdan hayır gelmez aşkım. Bence sal gitsin
02 Yorumla
Soran1 yılAskım bende senin gibi bi konuşma açarsam belki düzelir hiç konuşmadım çünkü
- 1 yıl
Evet kişisel olarak değil de genel olarak erkeklerde hijyene dikkat ederim koku benim için önemli ya da koku konusunda çok hassasım gibi genel bi konuşma yaparsan yerine ulaşır bence🙂↕️
En İyi Cevaplar
Kendin üzerinden anlatmaya çalış hani derler ya Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla diye
Mesela konusunu aç bugünde hava çok sıcaktı işlerimi hallettikten sonra bir güzel duş aldım terlemisim de bu konuda hassasım de terli durmayı sevmiyorum falan de
00 Yorumla
Ben olsam deodorant parfüm ve duş jeli seti hediye ederdim ve bu kokular sana çok yakışır bence aşkım. Bu kokuları üstünde koklamak isterdim falan derdim herhalde 😅
00 Yorumla
1 yılKonu sevgili olunca insan söylemeye utanıyor. Ona deodorant hediye et. İndirim vardı kendime alırken, sana da almayı düşündüm dersin. Önemsendiğini düşünecektir.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
30
Cevap
24Cevap
1 yılBu nemli ve sıcak günlerde terleyip kötü kokuyoruz. Ben de, sen de… ben bugün ihmal ettim buraya gelirken duş almayı, kendi kokum beni rahatsız etti. Birbirimizle buluşmaya gelirken duş alıp deodorant kullanalım olur mu? Şeklinde bir konuşma ben mutlaka yapardım.
10 YorumlaDirek söylemek yerine bakımlı erkekleri severim Boyle yanına gelince misler gibi kokmalı vs bir yerden konu açıp bu şekilde konuşursan oda ustune duser diye düşünüyorum
00 Yorumla
1 yılAxe varya deodorant acayip güzel kokar. Sen işte bi yerini bul lafini aç de varya bunun kokusuna hayranim hayran o kadar güzelki kadin için olsa alir kullanirim. Tepkisine bak sonra al ver işte hediye yaninda kendinede bi fis sık. Oh de misss miss allahim nasil bu koku ya gözünü falan kaydir. Sonra ya böyle kokunca sen sana durmadan sarilmak istiyorum de oda kullanir artik hep. Kokmazda artik.
00 Yorumla
1 yılAtlet giymiyorsa atlet giysin. Şaka gibi gelecek ama atlet terini emdiği için kokutmaz. Atlet giyiyorsa da kalitelisinden giysin. Bambu güzeldir ama ter emmez çok fazla. Terliyor madem; %100 Pamuk atlet giysin. Kışın da bambu giysin ki keyfini sürsün. Çok yumuşak ve rahattır. Hatta baksırını dahi bambu kullansın. Bana teşekkür edecek;)
00 Yorumla
1 yılBazi danalarimizin temel hijyen egitimi tamamlanamamistir. Bunlari sahiplenmeyiniz. Rastgele beslemeyiniz. Ozellikle de uremelerine asla vesile olmayiniz.
20 Yorumla
1 yılYa kirmadan nasil halledilir bilmiyorumda. Aranizdaki samimiyete baglii mesela severcesine kokarcamisin sen felan diyebilirsin jjddjkdkd ben öyle yapardim
016 Yorumla
Soran1 yılYa askım çekiniyorum ya parfüm de asla kullanmıyor yaz ayındayız bide hani artık üstüme siniyo ter kokusu eve gelince bayılıyorum sinirden
- 1 yıl
Haklisin kuşumda baska formulde yokki sen yanina geldikce onu parfume boğ
- 1 yıl
Ben bu kokudan asiri etkileniylrum felan de
Soran1 yılDemi ben yanımda bi şişe parfümle dolaşayım hapfşqodpa
- 1 yıl
Hshashshshshhs evettt fisfisla onu parfum partisi felan de
Soran1 yılYa kızçem bide bi tişörtü bi hafta giyiyo resmen bundanda olabilir dayanılmıyo ua
- 1 yıl
Askim sen onu komple al camasir makinesine at 90 derece hijyen kademesi 1000 devir djdndndd
Soran1 yılGerçekten gqlflwlfpwğs sence kokusu farkeder mi ya insan hiç mi anlamaz ter koktuğunu böyle mis gibi koktuğu sadece bi gün vardı koskaca 9 ayda ÇILDIRMALIL YA
- 1 yıl
Sen askim onun tisortunu al birgun kendi uzerine giy fndndndn koltukaltini burnuna sok dndndndnd ay kokuyon derse askim kendi tisortun de jssjskwlwowkw baska turlu bu cocuk ayikmaz
Soran1 yılAskım bence ben direkt çamaşır makinesi atayım ya biliyomusun bi kere öpüşürken birden boğazım acıdı meğer dişleri fırçalamamış eve geldim iki gün yutkunamadım hasta oldum öpücük hastalığıymış meğer neler çektim ya jepgpwğfğa
- 1 yıl
Allah belanj vermesin cokmu aradin dnddmdkdmdmdmdmmddmdmd ask boyle bisi herhalde tum zorluklara ragmen hala katlanmak
Soran1 yılYa valla ben neler çekiyorum ama hala kokuyo ya dayanamayıp kokuyon dicem galiba
- 1 yıl
De bence. Askim kisisel bakimimiza dikkat eedelim gecen bi kiz kankam bana dedi cok utandim de. Arada sendende aliyodum ama diyemiyodum de. Biz sevgiliyiz bjrbirimize darilmaca olmaz de fkdmfn sacmala bisiler
Soran1 yılAskım umarım işe yarar yoksa ben yana yakıla kışın gelmesini beklerim en azından kışın kokmuyodu
- 1 yıl
Ahahahahahah ay yarildim. Askim söyle bencede cunku kuresel isinma sebebi ile burnunun diregi ileriki yillarda kirilir 🥲🥺
Soran1 yılAskım umarım bi sonraki süreçte hayata metan gazı (sevgilimin teri) yüznden gözlerimi yummam😢😭
Parfümle düzelmez deodorant sıkacak ama duştan sonra 6 saat 7 saat sonra yenilesin sanırım aynı tsirti giyiyor bi gün giydiğini giymemesi gerek bence uyar ya rahatsız oluyorum de
00 Yorumla
1 yılDemek ki sizinle buluşmalara gelirken özenmiyor ilişkiniz biraz alışkanlığa dönüşmüş ilk tanıştığınız zamanlarda da böylemiydi
02 Yorumla
Soran1 yılKış ayında sevgili olduğumuz için doğal olarak böyle bi koku almıyodum ve yakınlaşmıyoduk yaza doğru yakınlaştık ki bunlar oldı
- 1 yıl
Önce kibarca uyarın misal şöyle diyebilirsiniz kendim için yeni bir parfüm alıcam çok fazla kullanıyorum yaz ayları temiz kokmak lazım koku hassasiyetim var derseniz kendi üzerine alınabilir diye düşünüyorum.
1 yılYani insan sevgilisiyle buluşmaya giderken yıkanır üstünü başını değiştirir temiz kokular sürer
02 Yorumla
Soran1 yılEvet ama biz sürekli buluşunca özenmiyo mu anlamıyorum ben aksine süslenirim güzel kokulae sürerim ister istemez önemsenmediğimi hissediyorum
- 1 yıl
Güzel bir şekilde konuş
Bir erkek arkadaşına söylettirsen veya dolaylı yoldan başka birinin ter kokusundan rahatsız olduğun bi anıyı anlatsan
00 Yorumla
1 yılCano su sabun ve kıl tüy temizliği çok basit aslında. Bakım ile alakalı videolar izletebilirsin belki bişeyler çağrıştırır
00 Yorumla
1 yıl🤢🤢çok zor bi durum. Benim ellilik herifler bile misler gibi parfüm kokuyor bee😋
014 Yorumla
Soran1 yılEllilik mi😂
- 1 yıl
He
Soran1 yılKız elliklerle ne işin var hakdlqkfoq
- 1 yıl
Heyecan olsun maksat😂
Soran1 yılTövbe yarabbi kız kartlaşmıştır onlar
- 1 yıl
Yok yok iş görüyo hepsi😂
Soran1 yılKız ne fenasın ya😅
- 1 yıl
Eskortluk övünecek bisey degil
- 1 yıl
@SeninİçinAraştırdım eskortlukla ne alakası var bunun gzekali😂
- 1 yıl
tatlım gibi 50 yasdaki erkeklerle yatiyorsun ya p ic
- 1 yıl
@SeninİçinAraştırdım seni geren ne burda😂50 yaş altı senin gibi slak oluyor genelde biz de olgun tercih ediyoruz😘 boş ver olup gidebilirsin şimdi
- 1 yıl
S. tir olup.
- 1 yıl
G e b er
- 1 yıl
@SeninİçinAraştırdım skilemeyen kadın gerginliği bu. Nerde görsem tanırım😂
1 yılbir şey olmaz türk kızının max sevgilisi bu olmalı, kırma sevgilini erkeksizliktense razı gel.
01 Yorumla
Soran1 yılNe erkeksizliği? Ben sevgilimle sevdiğim için beraberim ki 9 ay dayanabilmişim ama nereye kadar
ahahahs. ter kokusu hoşuna gitmiyorsa yürümez o ilişki
010 Yorumla
Soran1 yılUmarım yüzüne söyleyebilriiö
Soran1 yılAma askım işte ten kokusu var bide ter kokusu var öyle böyle değil ya
Soran1 yılAy askım dedim ama umarım kızaındır😭
Soran1 yılNeden
Soran1 yılKız mısın
Soran1 yılPardon farketmeden askım dedim sevgilim de var ayrıca iyi akşamlar
1 yılsevgilin temiz olduğuna rağmen kokuyorsa bu büyük bir sorun genetik olarak uyumsuzsunuz demek
03 Yorumla
Soran1 yılNasıl yani temiz de değil ki bi tişört bi hafta çıkmıyor üstünden banyo az eder gerçekten çok yoruldum
- 1 yıl
anladım geçmiş olsun
Soran1 yıl🙏🏻
1 yılSöyleyeceksin.
Kıracak bir şey yok.
De açık açık korkma07 Yorumla
Soran1 yılKorkmak değil de kırılmasına çok üzülürüm
- 1 yıl
Ya ne kırılması
- 1 yıl
Sen kokuyor olsan kokuyosun desem Trip mi atacaksın saçmalama soylemek iyi bişey hatta
Soran1 yılYa bi giydiği tişörtü bi hafta giyiyo ve hiçbişey diyemiyorum
- 1 yıl
Diyeceksin
Soran1 yılTrip atmam ama aşırı utanırım ya mesela ben kokumu alırım acaba kokusunu mu almıyo yoksa kendisine mi özenmiyo benimle buluşuyo sonuçta değer görmediğimi de hissediyprum
- 1 yıl
O hissetmez uyarman lazım
1 yılSeni kendinden uzaklaştırmaya çalışıyor olabilir mi
10 Yorumla
1 yılDeodorant hediye et. Tercihen axe. Mesajı alır o 😂
00 YorumlaTer kokusu nerden geliyor ya diye sor belki fark eder utanır
00 Yorumla
1 yılAyyy böyle igrenç birisiyle sevgili olman hata insan özenerek gider yani
00 YorumlaZor durum ben de soramazdım ama en sonunda patlardım heralde ya da sinirliyken derdim sanırım
00 Yorumla
1 yılBen direkt söylemeye çalışırdım yoksa o koku alır başını gider🐱
00 YorumlaBanyo yapmiyor olabilir mi? Cok kotu bir durum pis heralde
01 Yorumla
Soran1 yılBi tişört bi hafta üstünde sen düşün
Bilmiyorum bana o kokusu bile güzel geliyo midesiz olabilirim ama tabi futbol oynayınca öyle oluyodu neyse ama bence atlet giydirmeli ve deodorantli parfümlü setler varya onu al kötü anlamaz kendimede almıştim diyebilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılbende yaşadım aynısını sonra direk yüzüne söyledim kimseylr uğraşamam
04 Yorumla
Soran1 yılPeki sen söylediğinde nasıl bi tepki aldın kırılır diye diyemiyorum ama çekilecek gibi değil
Cevap sahibi1 yılkank söyledim sonra teşekkür etti sonra ayrıldık hahHwjxkeöxldödldlelwşelşzşs
Cevap sahibi1 yılÇOK UMRUMDAYDI SANKİ pis insan çekilmez bak iyi düşün
Soran1 yılYa gerçekten bi ömür nasıl geçer bilmiyprum yaz ayındayız hani çok sinir bozucu
Gizli Üye(30-35)1 yılSık duş almıyorsa kokar, deodorant fayda etmez.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılAyrılarak doğal seçilimde genleri benzer olanın kokusu birbirine kötü gelir
02 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@k_svllll hayır iten şey koku işte aşk yaşamasın diye
Gizli Üye(30-35)1 yılToplu taşıma veya ulaşımla geliyors buluşmalara bunun için yanında fazladan tişört taşıyabilir buluştuğunuzda giymesi için
Parfüm deodorant kurtarmıyorsa bunu önerebilirsin güzel bir dille. Normal bi anınızda00 Yorumla
1 yılBence açıkça yüzüne söyle kırılır mı diye düşünme sevgilin ile bulunuyorsan yanına temiz gitmen lazım dimi
00 Yorumla
1 yılBaşkasını demesi daha kırıcı olur, tatli dille diyebilirsin bunda bişi yok
01 Yorumla
Soran1 yılHaklısın denicem
1 yılKişisel temizlik hijyen olmadan nasıl böyle bir ilişki yürür ilginç
04 Yorumla
Soran1 yılYa kışın başlayan bi ilişkiydi yaza doğru kokmaya başladı dayanılıcak gibi değil
- 1 yıl
Bence mesaj at yıkanmadan gelme de
Soran1 yılUmarım işe yarar hakdwppdw
- 1 yıl
Yarar
1 yılTerkur var eczanede satılıyor çok uygun hemen etki ediyor artık kralıda gelse kokmaz
00 Yorumla
1 yılSevgili olduğunuz için aranızda daha samimiyet olduğu için ona kırmadan söyleyebilirsin
00 Yorumla
1 yılRulo Deodorant al ve koltuk alti Peeling var gecer birsey derse temizlik imanda de
00 Yorumla
1 yılYanında parfüm bulundur kendine * gibi yaparken ona da sık
00 YorumlaDeodorant hediye et
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 641 cevap paylaştı.
u 1 yılDeodorant kullansın
00 Yorumla
1 yılDeodorant ile
00 Yorumla
1 yılNe mide varmış sizde de
00 YorumlaErkek bulmuşsun öp başına koy
00 Yorumla
1 yılAy vallahi bilemedim nası söylenir ki 🤔
00 Yorumla
1 yılErkekliğin şanından dir
01 Yorumla
Soran1 yılYa git banyo yap
kürt mü? sdfgsdfg
09 Yorumla
Soran1 yılHayır ya türk hahahahah
Soran1 yılYa bi insan kendi kokusunu almaz mı
Soran1 yılYa kışın sevgili olduk ozamanlar koku yoktu yazın buram buram kokmaya başlado😢
Soran1 yılBelki düzelir ya
Soran1 yılOf sus ya😭
Söyle işte.
01 Yorumla
Soran1 yılÇekiniyo insan karşısındaki sevdiği olunca kırılmasından
Utanma kesinlikle söyle direk hiç bişey olmaz
10 Yorumla
1 yılyemege ciktiginizdan caktirmadan tuzla
00 Yorumla
1 yılBaşkasından örnek vererek konuyu ona çevir
00 YorumlaHavuza götür bacım veyaa parfüm ve deodorant all
00 Yorumlayıka onu:)