Deodorant kullanmıyor herhalde. o yüzden ter kokuyor ve üstünde sigara kokuyor. Bazen ağzı da kokuyor sanki. Elini yıkamadan da yemek yiyor pek dikkat etmiyor kendine.
Benim de temizlik takıntım var. Kırmamak için söylemiyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Deodorant kullanmıyor herhalde. o yüzden ter kokuyor ve üstünde sigara kokuyor. Bazen ağzı da kokuyor sanki. Elini yıkamadan da yemek yiyor pek dikkat etmiyor kendine.
Benim de temizlik takıntım var. Kırmamak için söylemiyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Bunu ona kibar bir dille söylemen lazım, yoksa böyle devam edecek rahatsız olduğunun farkında olmadığı için, ben bi kere sarımsaklı yoğurt yemiştim sevgilim off sarımsak kokmuşsun dedi 😂😂bir daha asla sarımsak yemedim tek basıma o yerse yedim kokmamak için, o bana bunu söylediği için bana da rahatlık geldi bir defa ter kokuyordu bende ter kokuyorsun diye söyledim be dikkat etti, uyarmak gayet doğal, iletişim kurmadan sorunları çözemezsin
Onun kötü özelliklerini değişmesini sağlayabilirsin. Yeni alışkanlıklar kazandırman lazım. Mesela roll on kullanma -tıraştan sonra ferah tıraş losyonları kullanma ve de ferah şampuanlarla bol bol duş alma özelliği kazandırabilirsin. Nasıl yapacağını sen bulacaksın ama bence o alışkanlığı kazandırabilirsin
Bunu kibar bir başlangıçla dile getirmelisin ama şunu da eklemelisin kendini bilmesi gerektiğini. Kendini tanıyacak, bilecek ki ona göre doğruyu yanlışı görsün ona göre davransın. Eğer bilip de böyle yapıyorsa yazık yani heba etme vaktini.
Ağaç yaşken eğilir demişler bu saatten sonra ne kadar düzeltebilirsin bilemem ama... bu tarz ürünlere duydugun ilgiden bahsedip üstü kapalı anlamasını sağlayabilirsin belki
Teşekkür ederim
Cevap
9Cevap
Onu uyarmalısınız
Bariz bir uyuşmazlık var. Yavaş yavaş ayrılma moduna gir bence..
söyle ona pis birisiyle beraber olmak istemezsin heralde mide bulandırıcı
1 olduğu gibi kabul et (bence etme)
2 hafiften nazikçe uyar ki anlasın
3 terk et düzelmezse.
Bakımsız biriyle beraber olma
Dag ayisiyla sevgili olmussun h. o tabi sende haklisin her yerde Ben yok cogunouk dag ayisi acikta kalmak yerine dag ayisi tercih ediyon
Turk kizlarina yazik valla keske benim yuzlerce klonum olsa dagitsak kizlara
Bence açık ve net bir şekilde onu kırmadan söyle bu durumu
İşte kırmak istemiyorum sadece
Ben olsam hiç çekinmeden söylerim
Söyle igreniyorm de
Olmaz ya bu yaşa gelmiş öğrenmemişse çok zor
G*tünüde yıkamaz bu 😂 bence yol ver
Neden sevgili oldun
ayrıl
Ayril
Arkana bakmadan kaç
Ayrıl