Kız arkadaşım ter kokuyor, bu sorun nasıl çözülür?
Yani botoksla falan tedavi varmış sanırım, yaptıran var mı, ya da başka önerisi olan?
Yani botoksla falan tedavi varmış sanırım, yaptıran var mı, ya da başka önerisi olan?
Yediklerine dikkat etmeli ve ağır yiyeceklerden (özellikle yağlı et gibi) kaçınmalı. Kişisel hijyene dikkat etse bile pastırma gibi şeyler yiyen birisi iğrenç kokar. Ter kokması %100 hijyene dikkat etmeyen biri olduğunu göstermez. Beslenmesine dikkat etmeli. En önemli konulardan biri bu.
Terleme miktarı normal ama kokuyorsa; Botoks geçici de olsa ter bezlerini işlemez hale getirdiğinden, işe yaradığı bir gerçek bile olsa tavsiye etmiyorum (Aşırı derecede terleme durumu hariç)
Terlemek, sağlıklı olabilmek için ihtiyacımız olan bir durum. Kız arkadaşına değer veriyorsun ki bu soruyu sormuşsun. Değer vermesen sormaz, kızı bırakırdın sanıyorum. Konuşmak gerek bu konuyu ve başta yediklerine dikkat etmesi gerektiğini söylemelisin.
Ter koktugunun farkında mı? Botoks falan dedigine gore konustugunuz bir konu ve cozume hazır.
Ter kokusu, ayak kokusu falan seyler insanlarda nasıl oluyor anlamıyorum. Yani zaten günde 1 ya da 2 kez duş alıyordur, buna ragmen olmasının sebebi biyolojik midir gercekten yani tedavilik bir sey midir hic bilmiyorum.
Düzenli temizliğe duşa vs. zaman ayıran bir kadında nasıl koku olur ki. Gerçekten bilmediğimden soruyorum
Deotak ise yarıyor bayağı. Botoks ta ise yarıyor. Fakat 6 ayda bir yaptırmak gerekiyor.
Yemekte dişinde maydönöz duruyorken kız arkadaşın seni uyarmıyorsa bu hoşuna gider miydi?Bence durumun farkında değildir veya nasıl çözeceğini bilmiyordur.
Yediğine içtiğine dikkat etsin.Çok baharatlı, soğan, sarımsak gibi kokulu yiyecekler ter kokusunu ağırlaştırır. Meyve ağırlıklı beslenme daima faydalıdır. 'hayatım ter kokuyorsun bunu çözmek için ne yapabiliriz ' de gitsin.
Veya bol bol banyoda vakit geçirmeye alışın bu da eğlenceli bir yol olabilir:)
İyy ter kokusu da hiç çekilmez.. Bence ona çok güzel ve kalıcı bi parfüm hediye et. Hatta aşkım bu parfümü hep yanında taşı. Senin hep böyle kokmanı istiyorum bu parfüme bayılıyorum ve seni çok daha çekici kılıyor.. dersen hem kalbi kırılmaz hem de mis gibi kokar.
Parfüm bence ter kokusunu yok etmez ve sadece arka plana atar. Hatta bazı parfümler ter ile birlesince iğrenç kokar. Başka çözüm daha iyi olmaz mı ?
Cevap
7Cevap
Abi ne botoksu? Ne tedavisi? Kız arkadaşından söz ediyorsak eğer, sadece kız arkadaş ismini taşıyorsa, bol bol market gezin ve bol bol deodorant alıver. ilk önce ikinize birden al ki kız durumdan alınmasın. Sonra da ''sevgilim kokusunu sende çok beğendim. Hep bu kokuyu kullan bence'' gibisinden bi palavra ile golü atıver.
''Deotak'' isimli mucize bir krem var.. Banyodan sonra kuru tene sürüp yediriyosun, ve bir hafta ter kokmuyosun hiç..
Bundan bir adet al, çok mucizevi bakım kremi vs. diye yuttur.. 8 lira falandı en son..
kendi temizliğinden sık sık bahsedersen zaten kendisi de temizliğe önem vermeye başlar ama hastalığı da olabilir. ter kokusunun başka nedenlerden olduğu görülüyor.
yök canım, kendi temizliğinden sözetsen bile üzerine alınmayacak o kadar insan var ki. Anlamıyorlar.
Kokunun ter olduğundan emin misin? Ten uyumsuzluğu da olabilir bu. Bir kız arkadaşım vardı; çok da severdim ama kızın yeni yıkandığını bildiğim halde çok ağır bir koku geliyordu bana. Ayrılma sebebimiz olmuştu.
her gün yıkanır ve deodorant kullanırsa sorunun çözülür. :) sohbet sırasında dolaylı yoldan anlat.
eğer bunu düşünmek sana kaldıysa hiç uğraşma bir an önce ayrıl
hmmm acı ama gercek bu:)
Mintaksla canım mintaksla :)
Kız arkadaşın kilolu mu?
kadının pisi daha fena olur ayrıl gitsin
dedorant
Tuzlayacaksın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar