Deodorant & Roll-on Doğal terleme dengesini bozmadan ter kokusunu önlemek için deodorantın nasıl olmalı? (Sayfa 3) Emotion Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2323 Doğal terleme dengesini bozmadan ter kokusunu önlemek için deodorantın nasıl olmalı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 46 kişi beğendi
mstspk Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Bunu çok beğendim benimkisi kullandı anlattığı gibi var teşekkür ediyorum 0 0 Yorumla
KUZGUN_N Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Allahtsnmı bilmiyorum ama hiç terlemiyorum hiç de kullanmıyorum 0 0 Yorumla
Reklamcohen Takip Et Xper 3 Yaş: 41 +1 yıl Terlemeyi alüminyum ile engellememek doğal olmalı 0 0 Yorumla
meraklı_Aylin Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Elinize sağlık yazdıklarınızı dikkate alacağım 0 0 Yorumla
Batuhanaysenn Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Terlemek diye bir şey var bunu yok edemeyiz 😁 0 0 Yorumla
Secret_invasion Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Ter kokusunu önlemek çok önemli, bu yüzden duş alınmalı ve deodorant kullanılmalıdır 0 0 Yorumla
lorsaxe Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl İz bırakmayan, fresh kokan, kokusu kalıcı olan, terlemeyi önleyen bir deodorant 0 0 Yorumla
Ucurumdankopru Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl yaşıyorum terlemekten hiç korkmadan diyorum😃😃 0 0 Yorumla
Esefeykey Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Seçim yapamıyorum birçok marka ve roll-on denedim fakat hepsi çok ağır kokulara sahip 0 0 Yorumla
prinsess Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl sprey deodorant güzel ve kalıcılığı önemli bunlara dikkat ederim en çok 0 0 Yorumla
Öylesinebiriyyy Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl İz leke bırakmayan ve cildi tahriş etmeyen olmalı 0 0 Yorumla
kırmızıgül9 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl Dedorantlar pek kalıcı değil roll on daha kalıcı olduğunu düşünüyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kesinlikle Doğal fresh ve roll stick olmalı. Spreyli olunca teni yakıyor sprey kullanmayın yani 0 0 Yorumla
mynameiseliff Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Emotion cidden çok güzel özellikle mor rengi 1 0 Yorumla
northeaster58 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 86% +1 yıl Pudrasız lekesiz olmalı bazıları tahriş ediyor 0 0 Yorumla
Handenizzzqw Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Aşırı iyi ya ben severek kullanıyorum 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Ter kokusunu önlemek için parfüm kullanıyorum ben 0 0 Yorumla
özgürrkiizz Takip Et Master Yaş: 33 , eic 71% +1 yıl iyi ki varsın emotion benim kurtarıcım 0 0 Yorumla
hayal-perisi Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 58% +1 yıl yıllardır emotion severek kullanıyorum 0 0 Yorumla
Sienaaa242 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 81% +1 yıl Çok temiz hafif bir ürün, tavsiye ederim 0 0 Yorumla
merdooxtr Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 66% +1 yıl Cok çok güzel kokup leke birakmamasi gerekiyor 0 0 Yorumla
Senin_için_grldim Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 79% +1 yıl Karbonat içermeli doğal olması için 0 0 Yorumla
delidayı0234 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 39% +1 yıl Denemek lazım ürün gerçekten de kullanışlımo 0 0 Yorumla
jjiiggoolloo Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Neden vegan belki etobur şaka şaka 😁 0 0 Yorumla
TarantulaKml Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Baba sık deodorant ı geç yok doğal mogal bilmem ne 0 0 Yorumla
Suzetaliyah Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 84% +1 yıl Çok faydalı bir bilgi olmuş teşekkürler 0 0 Yorumla
kelebeginprensesi2 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 37% +1 yıl Önce roll on sonra deodorant kullan misss 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
271Cevap
Bunu çok beğendim benimkisi kullandı anlattığı gibi var teşekkür ediyorum
Allahtsnmı bilmiyorum ama hiç terlemiyorum hiç de kullanmıyorum
Terlemeyi alüminyum ile engellememek doğal olmalı
Elinize sağlık yazdıklarınızı dikkate alacağım
Leke bırakmasın
Yapış yapış olmasın
Hızlı kurusun
Terlemek diye bir şey var bunu yok edemeyiz 😁
Ter kokusunu önlemek çok önemli, bu yüzden duş alınmalı ve deodorant kullanılmalıdır
İz bırakmayan, fresh kokan, kokusu kalıcı olan, terlemeyi önleyen bir deodorant
yaşıyorum terlemekten hiç korkmadan diyorum😃😃
Seçim yapamıyorum birçok marka ve roll-on denedim fakat hepsi çok ağır kokulara sahip
sprey deodorant güzel ve kalıcılığı önemli bunlara dikkat ederim en çok
İz leke bırakmayan ve cildi tahriş etmeyen olmalı
Dedorantlar pek kalıcı değil roll on daha kalıcı olduğunu düşünüyorum
Kesinlikle Doğal fresh ve roll stick olmalı. Spreyli olunca teni yakıyor sprey kullanmayın yani
sıkmadan evden adım atmıyorum ben
Faydalı bilgiler teşekkürler ✌️
Emotion cidden çok güzel özellikle mor rengi
Güzel ve hoş kokmalı ferah olmalı
Bence güzel ben öneriyorum
Pudrasız lekesiz olmalı bazıları tahriş ediyor
animinyum içermemeki mesela…
İki koku karışınca iyi olmuyor
Güzel bilgi teşekkürler 🤝🤝
Krem deodorant olmalı bence.
Herkes kullanmalii bence hassasbi konu
Aşırı iyi ya ben severek kullanıyorum