Güzellik & Bakım Alüminyum içermeyen roll-on tavsiye eder misiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Koltuk altı kararmasına iyi gelen ve ter kokusunu önleyen önerirseniz çok sevinirim. Güncellemeler+1 yıl *Önerir misiniz olacaktı Alüminyum içermeyen roll-on tavsiye eder misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Öneri Soruları Tavsiye Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Peteksi Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 52% +1 yıl Yves rocher kullanıyorum dogal bitkisel içeirkli fiyaları biraz yükske ama değer 0 0 Yorumla
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 641 cevap paylaştı. Vichy 0 0 Yorumla
_catladapatla_ Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl Bende de o sorun var 1 6 Yorumla mErtomErt0609 +1 yıl Sağlıksız beslenmeyin sizde arkadaşlar Yorumla _catladapatla_ +1 yıl Onla alakası yok Yorumla mErtomErt0609 +1 yıl Var var karaciğerin atık dolu Yorumla mErtomErt0609 +1 yıl Boy kilon nedir Yorumla Soran +1 yıl @mErtomErt0609 Sağlıksız beslenmeyle alakası yok yediğim her şey doğal. Rexona roll-on kullanmıştım ondan sonra oldu Yorumla mErtomErt0609 +1 yıl O zaman en iyisi dediğim gibi limon karbonat kuru zencefil ben yıllardır bunu kullanıyorum kokmuyor Yorumla
mErtomErt0609 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Bence rexona 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kararma yapıyor içindeki alüminyumdan dolayı ben de onu kullanıyordum bıraktım Yorumla mErtomErt0609 +1 yıl O zaman doğal limon karbonat kullan bir hafta temizlensin ter bezlerin sonra duş al Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yves rocher kullanıyorum dogal bitkisel içeirkli fiyaları biraz yükske ama değer
caudalie vinofresh çok iyi
Garnier lerin hepsi süper
Vichy
Emotion
Alterra
Celenes e bak Bir de Yves roche
Bende de o sorun var
Sağlıksız beslenmeyin sizde arkadaşlar
Onla alakası yok
Var var karaciğerin atık dolu
Boy kilon nedir
@mErtomErt0609 Sağlıksız beslenmeyle alakası yok yediğim her şey doğal. Rexona roll-on kullanmıştım ondan sonra oldu
O zaman en iyisi dediğim gibi limon karbonat kuru zencefil ben yıllardır bunu kullanıyorum kokmuyor
Nveia
Rexona
Sebamed
Bence rexona
Kararma yapıyor içindeki alüminyumdan dolayı ben de onu kullanıyordum bıraktım
O zaman doğal limon karbonat kullan bir hafta temizlensin ter bezlerin sonra duş al