Baktım bu böyle olmayacak bir fritöz alayım dedim. geç oldu belki ama güç olmasın. Bu konuda tecrübeli olan arkadaşların bilgisine ihtiyacım var. nasıl bir şey beni tatmin eder.

Baktım bu böyle olmayacak bir fritöz alayım dedim. geç oldu belki ama güç olmasın. Bu konuda tecrübeli olan arkadaşların bilgisine ihtiyacım var. nasıl bir şey beni tatmin eder.

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Philips Essential tavsiye edebilirim.
Zamanında az fritöz yapmadım , küçük bir şey işini görür
Teşekkür ederim :)
şunlardan bende mi alsam ya acaba kullanışlı mı bakim yorumları okuyayım saman gibi yapıyorsa çöp ürün
Alıp kullananlar hep iyi diyor. Aslında olan birinden deneyip bakmak lazım çevrede var ise.
var fıstık kavurmuş story atmış hatta geçen gün 😂
Yok artık :) vay anasını ya
evet ordan gördüm bende ana dedim şapşahane bişeye benziyor bu 😀
İndirim kolluyorum ben
kaça ki fiyatlara da bakmadım
Markaya takmadan xl olanlar 2 ye ve daha üstü. Geçengün şokta 1000 tlye gitti. 2 gün önce migrosta 1200
Philips tavsiye edebilirim bende var kullanışlı
Kaç litre. Veya kaç litre olursa yeterli olabilir sizce?
Bendeki 6,2 litre diyo. Butun tavuk sigar yani oyle düşünün
netten bakarken hep 3/5 litre arasında gördüm siz öyle deyince acaba baktıklarım ufak mı dedim kendimce şu an.
Ben yurtdisindayim yok mu tr de 6 litrelik?
3 baya ufaktır diye düşünüyorum
Mutlaka vardır. Baktıklarım genelde daha düşüktü. Belki de uygun fiyatlılara baktığım içindir. sanırım fiyata göre haklıyım
Olabilir:) gorerek alırsanız boyut konusunda daha emin olursunuz
Bak buna katılıyorum işte
Tecrübem yok ama geçmişte ben de biraz araştırınca en iyisini Philips olarak karşıma çıktı.
Philips airfryer. Deneyenden öğrendiklerime göre çok çok iyi
Philips kesinlikle XXL ✌️
En büyük boy olsun diyorsun yani ama xxl kaç litreye denk geliyor
7.3 litre XXL olanlar
fiyatı da 10 bin vardır sanırım.
Cihazdan ne beklediginize göre tercih yapabilirsiniz. Mesela butun tavuk hic pisirmiyorsaniz bu kapasiteye gerek yok
7 bin falan. Bir fırın kapasitesi beklemeyin 10 kisilik yemek hazirlayamazsiniz tek seferde mesela. pratik yemekler icin vakit kazanmak isterseniz daha kucuk olanlari tercih edebilirsiniz
şahsi fikrim 5 lt ideal diye düşünüyorum. Bütün tavuk kolay olmaz parçalayarak daha az olabilir. pratik ve hızlı olsun ilk tercihim. gel 5 lt de anlaşalım. Yarın şoka geliyor 1000 tl :)
Denemekte fayda var 😃 olmadi 1000 lira çöpe gider
Ne güzel moral veriyorsun ya adamsın :D
3 sene kullansam kardır :)
😂 3 sene cok iyi
Ama mûthiş kanat yapıyor 😋
öyle ölmem füze atsaydın :D
😂😂😂
Allahtan yemeği sevmiyorum yoksa halim nice :)
,
kanat mı demiştin gjgjjgg
Tas kebabi bile oluyor
Tam benlik o zaman
Tek kisi icin ideal kapasitedir. kalabalık aileler icin daha buyuk tercih edilmeli iki sefer olabilme ihtimali var cunku. Simdiden hayirli olsun
Teşekkür ederim :) Kendime yaparım bende :D
😂 afiyet olsun
Sağol başgan :D
Ben de alıcam ama karar veremiyorum ya.
Şoka geliyor yarın 1000 tl ye 5 lt
Philips