alüminyumu hiç sevmiyorum modern durmuyo
siz alüminyum mu kullanıyorsunuz?
siz alüminyum mu kullanıyorsunuz?
Alüminyum sağlıklı değildir diye birşey yok. Bizim de çocukluğumuz ve gençlik yıllarımız alüminyum tavaü tencere ve çaydanlıklarla geçti.
Önemli olan şekli şemali değil işlevselliğidir. Maddi imkanlarınız onu kullanmanıza müsade ediyorsa kullanırsınız. Bu ne gurur meselesi yapacak birşeydir ne de kendini ezik hissetmene neden olacak birşeydir.
bazen geri kalmışlık sağlıklı ama ileri gitmişlik sağlıksız olabiliyor :) Sağlıklı olan ve daha modern bir şey var ise onu kullanmak daha mantıklı ama sırf daha pratik ya da modern diye sağlıksız birşeyi kullanmak da saçma olur. Gelen yorumları okurkenki değerlendirmeni buna göre yap derim. Tabi, yine sana kalmış
Tencerde uzun süre kullanımda unutkanlığa neden olduğu söyleniyor ama biz onlarla büyüdük ve hiç bir şey olmadı. Çaydanlığında çay daha bir güzel oluyor ve sıcak kalıyor. Bence eskiler işi biliyor. Her şeyin eskisi güzeldi.
Cevap
17Cevap
Aliminyum kullanmam sağlık açısından riskli çelik kullan
Evet sagliklidir. Teflon tavalarda aslinda aluminyum uzerine teflon kaplanmasiyla oluyor
Ne büyük dert beee, aleminyum çaydanlığın ve kızartma tenceren var hee bu devirde hiç olacak iş mi? 😂😂
Sen hangi dünya da yaşıyorsun ne olur benide al o dünyaya nerden gidiliyor?
Bı zevk işi sonuçta zevkler ve renkler tartışılmaz
Ama aliminyum hem sağlıklı hemde yemeği olsun çayı olsun en iyi şeklde lezzetli yapan Maddedir
Alüminyum sağlıklı değilmiydi benmi yanlış hatırlıyorum
Neden geri kalkınmışlık olsun eskidekilerdr aleminyumda yemek pisiriyirlardi ve onlar daha uzun yasiyor
Saglikli mi bilmiyorum ama alüminyum caydanlikta cay icmem bambaşka.
Pek kadın işine karışmam kadın hangisini severse o olur
Bilmem hiç dikkat etmedim. Celik heralde bizdeki
Yok sağlıklı değildir çelik daha sağlıklıdır
Porselen !!
Bence gayet başarılı
sağlıklı değil
Hayır değildir
Yoo degildir
Bence değildir
Pişirsin yeter
Kimin canı neyi isterse onu kullansın😏
Saglikli