Elinden tut birlikte duşa girin. 2 3 seferde yıkanmak için ayaklarına kapanır ve tertemiz bir insan olur. Bunu yapabilecek kadar ileri görüşlü değilsen baharatlı ter kokusuna alışmalısın. İllaki söylemek istiyorum diyorsan, Yumurtayı kırmadan omlet yapamazsın. Bazen insanları kırmak gerekir. Söyle ve güler yüzlü bir şekilde söyle sarılarak söyle severek söyle şefkat göstererek söyle.
Bence sevgiline deki ürünleri indirime girmiş bir mağaza var oraya gidelim bazı ihtiyaçlarım var indirime girmisken alayım de sonra indirimli bir mağazaya onunla birlikte gir sonra kendine bir deodorant seç ona da bir tane seç ve de ki sevgilim al bak kokusu çok güzel ve indirimde hediye edersin öyle ben kabataslak anlattım sana sende detayları doldurursun
Kendinden örnek vererek. Kendini kokla, ter mi kokuyorum ben falan diye yalan söyle. O da hayır falan der heralde. Sonra yok olabilir bazen bende oluyor falan de. Sonra da ona söyle güzelce. 🤔
Ter kokusu hakkında konuşmak için sevgilinizle özel ve rahat bir ortamda buluşun. Rahatsız edici bir durumu ele alırken, özel bir zaman ve mekan, karşılıklı anlayışı artırabilir. Ter kokusu konusunda rahatsız olduğunuzu açık ve dürüst bir şekilde ifade edin. Ancak, onu suçlamadan veya eleştirmeden yapmaya dikkat edin. Kendi duygularınıza odaklanın ve bunu bir ilişki sorunu olarak değil, bir sağlık veya hijyen konusu olarak ele alın. Ter kokusu hakkında konuşurken, niyetinizin sevgilinizi incitmek veya utandırmak değil, sadece sizin rahatsızlığınızı paylaşmak olduğunu açıklayın. İyi niyetinizi ve sevginizi vurgulayarak, ona destek olduğunuzu hissettirin. Ter kokusunu hafifletmek için bazı pratik öneriler sunabilirsiniz. Örneğin, daha sık duş almak, deodorant veya antiperspirant kullanmak, doğal ter önleyici ürünler denemek gibi seçenekleri nazikçe önerin. Ancak, bu önerileri yapıcı bir şekilde sunun ve onun kişisel tercihlerine saygı gösterin.
Bence ne yap biliyor musun? Git fakr bir Instagram hesabı aç sevgiline anonim olarak mesaj gönder ve durumu anlat. De ki: "Ben sana yardımcı olmak isteyen bir dostun. Sen gerçekten ciddi anlamda ter kokuyorsun yanında iken bunu hissediyordum. Bence buna bir çözüm bulmalısın. Ben sıradan bir dostunum sıkıntı olmaz çok ama En sevdiğin insanların yanında kötü kokmak istemezsin değil mi?" Böyle yaz sonra bir daha da cevap yazma. Kimsin falan derse de cevap yazma o artık kendine dikkat eder herhalde. Etmezse de en sevdiklerini çok da umursamıyor demektir.
Belli ki bu konunun ciddiyetini bilmiyor. İmalardan veya iyi niyetli göndermelerden de anlayamaz. Ama yinede şöyle söylemeyi dene. Ona Driclor dan bahset de ki hem terletmeyen hemde ter kokusunu onleyen bir deodorant keşfettim de. Bundan ikimizide alalım de. Veya sen ona al kendime aldım buda sana hediyem de. Ama alırsanız kullanma talimatına göre kullanın. Cunku belli aralıklarla kullanılan bir şey. Eğer bunlardan da anlamazsa al karsina kibarca anlat seni seviyorsa ve kendini düzeltmeye meyilli biriyse seni dikkate alır ve bu hatasını düzeltir. Duzeltmese zaten demekki daha olgunlaşmamis.
Sevgilim bazen terlediginde ona yanaşıp aşkım terlemişsin bak koku geliyor git duş al istersen diyorum zaten hep parfüm deodorant kullanıp düzenli duş alan birisi. Senin için durum da rahatsız olduğunu dile getir ve kendine bakmasını iste. Alınıyorsa da sana hiçbir şey söyleyemeyecek miyim diye trip at, anlar 😁
Hediye bir deodorant, roll on falan almalısın bu kokuyu sende duymak istiyorum senin bağdaştırdım diye verirsin. Hem alınmaz hem de mesajı alır diye düşünüyorum
Direk deldorant hediye et aşkım bunu her duş aldığında koltuk altına sür desen yeterli bazı erkekler deldorant nedir bilmiyor maalesef seviyorsanız bir nevi annelik vazifesi uslenmek gerekiyor
Bunun kibarlığimi olur canim yıkanmak aklına gelmiyor mu hiç yani millet bundan sebep kadını adamı bosuyor soğuma sebebi lütfen yıkanın ve deodorant sıkın be
Hayatım enistemler parfüm işinde çalışıyor geçen bize bir koli deodorant verdiler bende seni düşündüm 2 3 tane aldım içinden. Al bunu kullan amin evladı nansnsnsjkxkx
ben biliyorum 😁😷 sevgilim sana bir şey soyleyebikirmiyim bu parfümünün kokusunu kim seçmisse hangi hayvana ait çıkartamadım sana acilen güzel bir koku bakıyorum itiraz da istemiyorum tamamdır kokun bende 😛😜🤢🤯.
Senin söylemenle mi yapacak! Zaten ;normal de seven birinin öz bakımına dikkat etmemesi mümkün mü? Bence değil. İnsanın sevgilisi varken her haline çeki düzen verir. Senin sevgilini pek anlayamadım!!!
Doğum günü, yıld dönümü vs birgünde bir parfüm ya da deodorant al "kokusu çok güzel sana yakışır" vs. de birazda cilve, tahrik vs yap bir sonraki buluşmaya o aldığın parfüm ya da deodorant ile duş alıp gelir.
Araya birilerini sok kardeşim sen başkasına başkası sevgiline diyecek ama direkt söylemeyecek iyi bir plam tertiplersen başı in ağrımaz. Sadece ter koktuğunu birazcık deydirmen yeter , alıngan ise hemen anlayacaktır.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Parfüm hediye alırsın aşkım çok hoşuma gitti almak istedim. dsrsin kadında senin hoşuna gittiği için yanına her geldiğinde sıkar sorun çözülur
Beraber parfüm almaya gidin kendime bir parfüm alıcam diyerekten ama kendine de al kırılmasın diye sonra kendine alırken ona da bir koku al hediyem olsun de
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Roll on alıp, bunun kokusunu çok seviyorum diyebilirsin
Duş sonrası vücut krem losyonu kullanmasını soyle ona deodorant ve vücut kremi al bu şekilde çözebilirsin kırmak yerine çözüm üretin her insan titiz olamaz...